صفحه نخست >>  عمومی >> آخرین اخبار
تاریخ انتشار : ۲۶ خرداد ۱۳۸۸ - ۱۴:۲۱  ، 
کد خبر : ۹۶۵۵۸

خاطرات بد آمریکایی ها از بوش/علی کوچه مشکی


بصیرت: جرج واکر بوش رئیس جمهور سابق ایالات متحده آمریکا هنوز موردنفرت مردم این کشور قرار دارد.به تازگی دهها نفر از مردم آمریکا به سیندی شیهان فعال ضد جنگ آمریکایی که تظاهراتی را در نزدیکی منزل جرج بوش رییس جمهوری سابق این کشور در دالاس هدایت می‌کرد، ملحق شدند. پسر 21 ساله شیهان در جریان جنگ نیروهای ائتلاف به رهبری آمریکا در عراق کشته شده است. سیندی شیهان دردورانریاست جمهوری بوش پسر نیز رهبری مخالفان جنگ عراق را بر عهده داشتو بارها توسط پلیس آمریکا دستگیر شد.شیهان در سال 2005 در مقابل مزرعه بوش در نزدیکی کرافورد تگزاس، دست به اعتراض طولانی مدتی زد. این زن در عین حال اعلام کرد که مساله‌اش با بوش با ریاست جمهوری وی به پایان نرسیده است.
آنچه مسلم است اینکه مردم آمریکا نمی توانند جنایات دوران ریاست جمهوری بوش پسر را فراموش نمایند.به دنبال 8 سال جنایت و تجاوز،مردم ایالات متحده آمریکا نسبت به بوش پسر و حزب جمهوریخواه دیدی منفورانه پیدا نموده اند. پس از شکست جمهوریخواهان در انتخابات ریاست جمهوری و کنگره آمریکا و از دست دادن کاخ سفید و اکثریت کنگره آمریکا، میزان محبوبیت این حزب به طور بی سابقه ای کاهش یافته است. این میزان از حمایت ها نسبت به زمان قبل از انتخابات ریاست جمهوری سال 2008 حدود 40 درصد کاهش یافته است. این در حالی است که 61 درصد از مردم آمریکا اعلام کرده اند نسبت به حزب جمهوریخواه نظر منفی دارند. در طرف مقابل حزب دموکرات هنوز از افزایش حمایت ها پس از پیروزی تاریخی باراک اوباما در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا سود می برد. این نظرسنجی نشان داد 55 درصد از آمریکاییان، حزب دموکراتیک آمریکا را به حزب جمهوریخواهان ترجیح می دهند و این در حالی است که 39 درصد از مردم اعلام کرده اند نسبت به حزب دموکرات دید منفی دارند.
جرج بوش به صورت مستمراز سوی مردم ایالات متحده محکوم می شود و تنها افرادی که از وی دفاع می نمایند نومحافظه کاران افراطی می باشند. در هر صورت چنی همچنان از دوران سیاه بوش پسر دفاع می کند زیرا خود یکی از بازیگران اصلی آن دوران بوده است.در هر حال بوش پسر نمی تواند مدافعانی جز دیک چنی و رایس داشته باشد.هم اکنون بسیاری از مردم دنیا خواهان محاکمه بوش و دیک چنی به عنوان جنایتکاران جنگی و عاملان بروز وحشت وترور در دنیا هستند.خواسته ای که تحقق آن آرز وی اصلی مردم عراق و افغانستان و سایر نقاط جهان است.
با وجوداینکه انتخابات ریاست جمهوری ایالات متحده آمریکا به پایان رسیده و ظاهرا حزبی دیگر در کاخ سفیدبه قدرت رسیده است،اما مردم آمریکا هنوز از یاد آوری آنچه در دوران ریاست جمهوری بوش پسر گذشته احساس نارضایتی و انزجار می کنند.بی دلیل نیست که آمریکایی ها به بوش لقب بدترین رئیس جمهور تاریخ این کشور را داده اند.بوش هزینه های هنگفتی را بر سیاست واقتصاد آمریکا تحمیل نموده است.اگرچه جوزف بایدن،معاون رئیسجمهور ایالات متحده مصرا ازهمه کشورها خواسته است تا محاکمه بوش و دوران ریاست جمهوری وی را به فراموشی بسپارند اما محاکمه بوش یکی از اصلی ترین خواستههای ملتهای افغانستان ،عراق و سایر ملتهای جهان محسوب می شود.بوش پسر با سیاستهای خود صدها هزار انسان بی گناه را در خاورمیانه و شبه قاره هند به کام مرگ فرستاد. همچنین جرج بوش رئیس جمهور سابق آمریکا باید به خاطر مسئولیتش در خصوص زندان گوانتانامو مورد تحقیق قرار گیرد.مسئله ای که رئیس جمهور سابق آمریکا همواره از آن فرار می کند و البته دو حزب دموکرات و جمهوریخواه در این خصوص پشتیبان وی هستند.

نظرات بینندگان
ارسال خبرنامه
برای عضویت در خبرنامه سایت ایمیل خود را وارد نمایید.
نشریات