روانشناسان کودک عقیده دارند بچهها رفتار و گفتار والدین شان را خیلی خوب رصد میکنند و آنها را در خود درونی میکنند و در واقع والدین مهمترین الگوی بچهها هستند.
اين رفت و آمدها هم براي خودش اصول و آدابي دارد که بايد آن را مدنظر قرار داد تا از بودن کنار هم لذت ببريم نه اينکه بالعکس مايه دشواري همديگر شويم
به بهانه هفته سلامت روان
کرونا و سیل شبکه های اجتماعی و اخباری که بی وفقه دست به دست میشود و وضعیت دشوار اقتصادی و بسیاری دیگر، هر کدام به تنهایی میتوانند روح ما را دچار مشکل کنند، اما در همین وضعیت فعلی چه باید کرد تا روان ما کمی تسکین پیدا کند؟!
شروع سال تحصيلي کرونايي در مدارس
جنس نگراني هاي مان چه دانش آموز باشيم و چه معلم و والدين کاملا فرق کرده است. اين روزها ما نگران وضعيت اينترنت و بسته هايش و گوشي هاي مان هستيم که ما را در وقت درس و کلاس خوب همراهي کنند و البته که نگراني والدين بيش از ديگران است ، چرا که کنترل ساعات حضور بچه ها در فضاي مجازي کمي شبيه شده است به افسار گسيختگي!
رابطه بین والدین و فرزندان چگونه محکم می شود
زندگی امروزی برای بسیاری از بچهها مساوی با تک فرزندی و پدر و مادر هر دو شاغل با مشغلههای فراوان است و این یعنی بچهها نیاز به همبازی و یک دوست دارند، برای دوستان مورد اعتماد فرزندانمان اهمیت قایل باشیم و برای مراوده با خانواده این دوستان وقت و انرژی صرف کنیم.
روزهاي کرونايي در کنار همه مضرراتي که به بار آورده يک ثمره هم داشته و آن کاستن از هزينه هاي جشن هاي عروسي است. بسياري از زوج هاي جوان اين روزها منتظر نمانده اند تا بلکه به اميد خدا يک روز کرونا رخت ببندد و برود؛ آنها بسيار عاقلانه و منطقي بي جشن و بي مهماني راهي زندگي زير يک سقف مشترک مي شوند
اسراف بی رویه در محصولات کشاورزی و غذایی
ایران رتبه نخست دور ریز محصولات کشاورزی را دارد. آماری که در نگاه نخست تهدید امنیت غذایی را نشانه میرود و در مراحل بعد از بین رفت بخش مهمی از سرمایههای کشور مثل آب! اما چرا در دین و جامعه ما که به نظر میرسد اسراف مذموم و نکوهش شده است، این چنین نعمتهای الهی روانه سطلهای زباله می شود؟!
اما چطور میشود این روزها کمی حال مان بهتر شود و البته که فرض را بر این باید بگذاریم که ممکن است در ماه های آینده همچنان کرونا همنشین ما باشد، پس بهتر است زودتر دست بجنبانیم.
با همه عواقب شومی که ویروس کرونا بر دنیا حاکم کرده، این روزها فرصت مغتنمی است برای بچه ها و والدین به ویژه مادران شاغل که بیشتر در کنار هم هستند.
با کمی خلاقیت به خرج دادن می توان ساعت های بیشتری از زمان در خانه بودن بچه ها را سرگرم کرد و لحظات آن ها را خاطره انگیز و شاد کرد. نقاشی و رنگ آمیزی از جمله مواردی است که بچه ها آن را دوست دارند و حاضر هستند زمان زیادی را صرف آن کنند
هميشه روانشناسان براي شادتر بودن مردم پيشنهادهاي خوبي دارند. اما چگونه مي توان از اين روش ها در زندگي روزمره بهره برد؟
جامعه مجموعهای از افراد انسانی است كه جهت مشتركی آنها را به هم پیوند دهد . در قرآن مجید از آن به امت تعبیر شده استو این اشتراك میتواند در دین یا آئین، زمان و عصر واحد یا مكان معین باشد یا هر چیز دیگر.