صبح صادق >>  صفحه آخر >> یادداشت
تاریخ انتشار : ۲۰ آذر ۱۴۰۲ - ۱۷:۵۱  ، 
شناسه خبر : ۳۵۴۱۲۸
پایگاه بصیرت / جواد عمارلو/ گروه جوان

گروه غذایی گوشت‌ها یکی از گروه‌های اصلی غذایی در برنامه غذایی روزانه افراد است. این گروه با وجود اینکه در بالای هرم غذایی جا گرفته و روزانه ۲ تا۳ واحد (۶۰‌ـ۹۰ گرم) را به خود اختصاص داده، اما از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است؛ به گونه‌ای که حذف این گروه غذایی موجب کاهش ایمنی و ضعف عمومی بدن خواهد شد. با شناخت بهترین گوشت برای لاغری، هم بدن خود را تقویت کنید و هم در عین حال، روند کاهش وزن خود را سرعت ببخشید؛ زیرا گوشت به سبب بالا بودن درصد پروتئین و مواد مغذی دیگر، مانند آهن، روی و ویتامین‌ها، بخش زیادی از نیازهای بدن ما را فراهم می‌کند. پروتئین موجود در گوشت به حفظ توده عضلانی شما در دوران رژیم غذایی و تسریع فرآیند کاهش وزن بسیار کمک می‌کند. به گفته این محققان، خانواده گوشت‌ها به ویژه گوشت سفید، متابولیسم و سوخت‌وساز بدن شما را بالا برده و در مقایسه با کربوهیدرات‌هایی، همچون برنج و نان، احساس سیری بیشتری به شما می‌دهند؛ از این ‌رو بهترین گوشت‌ها برای لاغری به ترتیب سینه مرغ(بدون پوست)، ماهی(سالمون) بوقلمون، بلدرچین و شترمرغ هستند. حتی‌الامکان گوشت را به صورت تازه و نه فرآوری شده از فروشگاه‌ها تهیه کنید. گوشت‌های فرآوری شده حاوی سطح بالایی از سدیم و چربی اشباع شده‌اند که موجب بالا رفتن فشار خون، کلسترول و مشکلات قلبی و عروقی در طولانی‌مدت خواهند شد؛ از این ‌رو، بهتر است مصرف گوشت‌های فرآوری را به حداقل ممکن برسانید.