یکی از بزرگترین خطرات افزایش درگیریهای غرب آسیا با آتش افروزی رژیم صهیونیستی تأثیر آن بر اقتصاد جهانی و به ویژه افزایش قیمت نفت است. اگر درگیری ها افزایش یابد و احتمالاً به زیرساخت ها و پالایشگاه های نفتی طرف های مناقشه حمله شود، می توان شاهد افزایش بی رویه قیمت نفت و به تبع آن، افزایش تورم جهانی و نرخ بهره بود.
یک سال از عملیات «طوفان الاقصی» و حمله حماس به رژیم صهیونیستی می گذرد. پس از آغاز درگیری ها میان حماس و رژیم غاصب صهیونیستی، کارشناسان سیاسی و اقتصادی احتمال جنگی گسترده را مطرح کردند که تداومش می تواند قیمت بزرگترین حامل انرژی دنیا را افزایش دهد. افزایش قیمت نفت بیش از هر طرفی بر رژیم صهیونیستی تأثیر منفی خواهد گذاشت و هجمه های جهانی از سوی قدرت های بزرگ اقتصادی بر بنیامین نتانیاهو و همدستانش وارد می شود.
افزایش قیمت نفت به بالای 80 دلار می تواند بر فضای داخلی و خارجی رژیم صهیونیستی تأثیرات منفی بگذارد و دیگر با قیمت بالای انرژی نمی تواند به راحتی دست به حملات گسترده بزند. البته عربستان سعودی در زمان فعلی نقش تنظیم کننده قیمت بازار انرژی را با عرضه بالای نفت ایفا می کند و از این بابت بیشتر کارشناسان جهانی نگرانی بابت افزایش قیمت نفت نداشتند.
تمام معادلات جهانی با حمله موشکی ایران به رژیم صهیونیستی به هم خورد. ناظران انتظار حمله موشکی با حجم بالا از سوی ایران نداشتند و با حملات موشکی پی در پی به پایگاه های صهیونیستی و هم زمان با افزایش تنش ها در منطقه، قیمت نفت خام برنت رو به افزایش رفت.
اقدام موشکی به موقع و قابل تحسین جمهوری اسلامی ایران جهان را به حیرت انداخت و با تغییر معادلات سیاسی و اقتصادی، اکنون جهان نگران تداوم وحشی گری رژیم صهیونیستی و احتمال اقدام علیه ایران است. بی تردید حمله به زیرساخت های نفتی و تأسیسات هسته ای ایران موجب افزایش درگیری ها در غرب آسیا و رشد بی سابقه قیمت نفت و انرژی خواهد شد.
جمهوری اسلامی ایران به شدت هشدار داد، هرگونه اشتباه نظامی رژیم صهیونیستی با پاسخ سخت تری مواجه خواهد شد و جو بایدن، رئیس جمهور آمریکا گفت، از حمله رژیم صهیونیستی به تأسیسات هسته ای ایران حمایت نخواهد کرد. وی به نتانیاهو هشدار داد، فکر حمله به میادین نفتی ایران را از سر بیرون کند.
واشنگتن می داند ادامه درگیری ها و جنایت های رژیم غاصب صهیونیستی می تواند موجب بحران جهانی اقتصادی و افزایش شدید قیمت نفت شود. ایران یکی از بزرگترین تولید کنندگان نفت دنیاست که با اخلال در تولید کشورمان، قیمت نفت افزایش خواهد یافت. در یک سال گذشته آمریکا و عربستان سعودی با افزایش تولید خود سعی در ثابت نگه داشتن قیمت نفت کردند.بزرگترین خطری که اقتصاد جهانی را در منازعات غرب آسیا تهدید می کند، بستن تنگه هرمز به وسیله ایران است؛ منطقه ای که حدود 20 درصد نفت جهان از آنجا عبور می کند و اگر ایران تصمیمی بگیرد، قیمت نفت حتی با افزایش تولید بی رویه آمریکا و سایر تولیدکنندگان قابل کنترل نخواهد بود.