بررسی وضعیت رژیم صهیونیستی نشان می دهد که این رژیم در بدترین شرایط امنیتی قرار دارد. این وضعیت در بیرون از سرزمین های اشغالی توسط محور مقاومت ایجاد شده است و صهیونیست ها هر روز با جبهه جدیدی مواجهه هستند. به لحاظ داخلی نیز درج اطلاعات از امنیتی ترین مرکز صهیونیستها نشان دهنده وضعیت بحرانی در سرزمین های اشغالی است. به طوری که پس از چند روز انتشار اخبار ضد و نقیض درباره بازداشت کارمند دفتر نخستوزیر رژیم صهیونیستی و تکذیبیههای متعدد این دفتر، سرانجام رسانههای عبری از بازداشت چند مظنون مرتبط با پرونده درز اطلاعات محرمانه خبر دادند. یکی از بازداشتشدگان عضو دفتر نخستوزیر رژیم صهیونیستی و معاون وی معرفی شده است.
بنیامین نتانیاهو در واکنش به این خبر صحت آن را تکذیب و اعلام کرد هیچکدام از اعضای دفتر وی در درز اطلاعات محرمانه نقش نداشتهاند؛ ادعایی که چندان مورد قبول مخالفان وی و رسانههای عبری قرار نگرفته است. در نهایت نیز با اعلام دادگاه رژیم صهیونیستی مشخص شد حکم بازداشت موقت یولی یوئل الدشتاین ۳۲ ساله که سمت سخنگوی دفتر نخستوزیر رژیم صهیونیستی را بر عهده داشت تمدید شده است. وی و چند نفر دیگر از اعضای دفتر نخستوزیر رژیم صهیونیستی به جرم درز اطلاعات محرمانه و ارائه این اطلاعات به رسانههای خارجی بازداشت شدهاند. در صورت اثبات این اتهامات، احتمال بازداشت طولانیمدت اعضای دفتر نخستوزیر رژیم صهیونیستی وجود دارد؛ احکامی که در روزهای گذشته برای چند نفر دیگر از صهیونیستهای شهرکنشین صادر شده و اتهام بسیاری از آنها همکاری امنیتی - اطلاعاتی با جمهوری اسلامی ایران معرفی شده است.
پرونده درز اطلاعات محرمانه از دفتر نخستوزیر رژیم صهیونیستی سپتامبر باز شد؛ زمانی که سازمان اطلاعات داخلی رژیم صهیونیستی (شینبت) به همراه ارتش و پلیس رژیم تحقیقات خود درباره انتشار گزارشهایی در نشریه بیلد آلمان و هفتهنامه بریتانیایی (جوئیش کرونیکل) را آغاز کردند. مطالب منتشرشده در این نشریات خارجی حاوی اطلاعاتی از دفتر نخستوزیر رژیم صهیونیستی بود که محرمانه به حساب میآمد. این مدارک و اسناد محرمانه درباره اسرای صهیونیست تحت کنترل حماس، همچنین عملیات ارتش صهیونیستی برای دستیابی به آنها بوده است. درز این اطلاعات به نشریات خارجی منجر به افزایش انتقادات مخالفان سیاسی نتانیاهو و خانواده اسرای صهیونیست از نخستوزیر رژیم صهیونیستی شده است. اتهام افراد بازداشتشده نیز درز اطلاعاتی است که میتواند عملیاتهای رژیم صهیونیستی را به خطر بیندازد. طبق این اطلاعات درزکرده، تحلیل و اطلاعات رژیم صهیونیستی مبنی بر این بود که شهید یحیی سنوار و اسرای صهیونیست از طریق عبور از محور فیلادلفی به مصر رفته و از نوار غزه خارج شدهاند، البته بعد از شهادت شجاعانه یحیی سنوار روی زمین و طبق گزارهای جدید مشخص شد منبع این اطلاعات نامعتبر است و چنین موضوعی صحت ندارد اما مشکل اساسی رژیم صهیونیستی در حال حاضر درز اطلاعات محرمانه و حوادث امنیتی متعدد است؛ مشکلاتی که انتقاد شدید اپوزیسیون نتانیاهو را به دنبال داشته است. یائیر لاپید، نخستوزیر پیشین رژیم صهیونیستی در واکنش به خبر درز اطلاعات محرمانه این احتمال را مطرح کرد که این اسناد به صورت عمدی توسط دفتر نخستوزیر رژیم صهیونیستی درز پیدا کرده است تا از آزادی احتمالی اسرای صهیونیست جلوگیری کند.
یائیر لاپید با انتشار پیامی ویدئویی در شبکه ایکس با لحنی شدید به انتقاد از نتانیاهو پرداخت و گفت: در حالی که اسرائیل در یک جنگ ماهیتی قرار دارد، چهرههای نزدیک به او (نتانیاهو) و معاونانش سرقت و جاسوسی میکنند. لاپید در ادامه با انتقاد شدید از نتانیاهو اظهار کرد: اگر نتانیاهو نمیداند معاونان نزدیکش اسناد را به سرقت میبرند، در داخل ارتش اسرائیل جاسوسی میکنند، اسناد را جعل میکنند، منابع اطلاعاتی را افشا میکنند و برای بر هم زدن توافق آزادی اسرای اسرائیلی اسنادی محرمانه را در روزنامههای خارجی منتشر میکنند، پس چه میداند؟
رئیس اپوزیسیون رژیم صهیونیستی همچنین گفت: نتانیاهو قبلا گفت از مشکل ازدحام در کوه مرون و حادثه رخ داده در آنجا اطلاعی نداشته و از موضوع زیردریاییها مطلع نبوده و در جریان هشدارهای امنیتی پیش از هفتم اکتبر (توفان الاقصی) قرار نداشته، او حالا هم مدعی است اکنون که اسرائیل در جنگی بر سر موجودیت است، نمیداند چه اتفاقی در دفترش رخ میدهد!
در مقابل نیز متحدان نتانیاهو خبر درز اطلاعات را توطئه ارتش صهیونیستی و شاباک با هدف سرنگونی دولت معرفی کردند. کوبی باردوگو، از چهرههای نزدیک به نتانیاهو و تحلیلگر شبکه ۱۴ تلویزیون رژیم صهیونیستی درباره درز اسنادی از دفتر نتانیاهو و قرار دادن آن در چارچوب «تلاش برای سرنگونی کابینه» با هدایت شاباک و ارتش، جنجالی را در محافل این رژیم به پا کرد. باردوگو در اظهارات خود از انتقادهای مطرحشده درباره این افشای اطلاعاتی انتقاد کرد و گفت: آنها برای سرنگونی نتانیاهو به مقامات تحقیقاتی حمله میکنند و به اجرای گزینشی و هر چیزی متوسل میشوند. این اشخاص با اشاره به متهم اصلی پرونده یعنی یولی یوئل الدشتاین وی را کارمند سابق ایتامار بن گویر، وزیر امنیت قومی رژیم صهیونیستی که بر شاباک و پلیس رژیم اشغالگر تسلط دارد معرفی کردند. نکته جالب این ادعا این است که بن گویر متحد نتانیاهو به حساب میآید و از اعضای افراطی کابینه رژیم صهیونیستی است که نتانیاهو با ائتلاف با وی و اسموتریچ توانست پس از برگزاری چند دور انتخابات پس از مدتها به قدرت بازگردد.
رسواییهای امنیتی رژیم صهیونیستی در هفتههای گذشته تنها به درز اطلاعات از دفتر نخست وزیری رژیم صهیونیستی محدود نمیشود. اخیرا آریک هریس باربینگ، مسؤول سابق سازمان امنیت داخلی رژیم اسرائیل (شاباک) در یادداشتی که در رسانه ماکو، پایگاه اطلاعرسانی شبکه 12 تلویزیون رژیم صهیونیستی منتشر شده است اعترافاتی کرد که تاکنون سابقه نداشته است. وی مدعی شد اسرائیل تاکنون با این حجم و تعداد از افرادی که در حال جاسوسی و ارتکاب جرائم خطرناک علیه امنیت آن باشند، مواجه نشده است. وی با اشاره به تعداد بالای متهمان امنیتی که در ماههای گذشته بازداشت شدهاند، گفت: باید فرض را بر این بگیریم افرادی که ما تاکنون آنها را در این رابطه کشف نکردهایم بسیار بیشتر از کسانی هستند که دستگیر شدهاند. وی با اشاره به عوامل استشهادی عملیاتهای اخیر که اوراق هویتی رژیم صهیونیستی را در اختیار داشتهاند، گفت: تجربه ثابت کرده عواملی که اوراق هویتی اسرائیلی حمل میکنند خطرناکتر و ویرانگرتر از بقیه هستند، زیرا قادرند با آزادی عمل در نقاط مختلف اسرائیل حضور یابند، از پستهای ایست و بازرسی بگذرند یا از طریق شکافهایی که در دیوار حایل ایجاد شده عبور کنند. او معتقد است این یک چالش بشدت خطرناک برای نیروهای امنیتی است که آنها را وا میدارد ابزارها و روشهای مقابله با این پدیده را با این شرایط سازگار کنند. وی همچنین با اشاره به صهیونیستهای بازداشتشده به اتهام جاسوسی و خرابکاری برای ایران طی چند هفته گذشته اعتراف کرد جمهوری اسلامی نه تنها در فعالیتهای تحریکآمیز و الهامبخش در شبکههای اجتماعی حضور پررنگی دارد، بلکه تهران مسؤول اصلی پدیده بسیار ناراحتکنندهای است که وسعت و گستردگی آن برای اسرائیل بیسابقه محسوب میشود. به شکلی که چند هفته پیش شاهد بودیم نهادهای امنیتی اسرائیل شماری از اتباع اسرائیل چه یهودی و چه عرب را دستگیر کردند که در تلاش بودند با دستور ایران دست به اقداماتی در داخل اسرائیل بزنند.
به گفته وی، این افراد برای جمع آوری اطلاعات از تاسیسات راهبردی، فرودگاهها و پایگاههای نظامی ارتش اسرائیل، افسران عالیرتبه، شخصیتهای سیاسی و مسؤولان صنایع نظامی و اساتید دانشگاه به کار گمارده میشوند. ایران عملیات اطلاعاتی وسیعی را علیه اسرائیل انجام میدهد، هدف این کشور دسترسی به بیشترین میزان ممکن از اطلاعات درباره تاسیسات است و به دنبال دسترسی به اطلاعات روزمره شخصیتهای سیاسی و به طور ویژه آنهایی بوده است که با نهادهای امنیتی اسرائیل همکاری میکنند، همچنین روند شناسایی اماکن حساس را هم بهبود بخشیده است تا به شکل دقیقتری موشکها، هواپیماهای بدون سرنشین و بقیه جنگافزارهای خود را روانه آنها کند. این مسؤول سابق شاباک در ادامه مینویسد: هرگز نباید توانمندیها و انگیزههای سرویسهای اطلاعاتی ایران را برای فعالیت در عمق اسرائیل دستکم گرفت. آریک هریس باربینگ در بخش دیگری از این یادداشت تاکید میکند: شماری از افرادی که پیشنهاد ماموران ناشناس ایرانی را قبول کردهاند، بخوبی میدانستند برای چه طرفی کار میکنند. این یک پدیده بسیار خطرناک محسوب میشود و اسرائیل تاکنون با این حجم از جاسوسی و اقدام خرابکارانه مواجه نشده است.