صبح صادق >>  دیدگاه >> گزارش
تاریخ انتشار : ۲۰ آذر ۱۴۰۳ - ۱۳:۵۱  ، 
شناسه خبر : ۳۶۹۶۱۸
حجت‌الاسلام طیبی‌فر جانشین نماینده ولی فقیه در سپاه در دیدار خانواده شهید موسوی
«حجت‌الاسلام حسین طیبی‌فر» جانشین نماینده ولی فقیه در سپاه به همراه «سردار حسن نقی‌زاده» در سپاه با حضور در منزل شهیدان سیدعلی و سیدعلی‌محمد موسوی با مادر این شهدا دیدار و گفتگو کرد.

به گزارش خبرنگار صبح صادق جانشین نماینده ولی فقیه در سپاه در این دیدار با قدردانی از زحمات و مجاهدت خانواده شهدا طی سخنانی گفت: «خانواده معظم شهدا در طول انقلاب اسلامی با صبر و بصیرتی که از خود نشان دادند، همواره مسیر شهدا را به ملت ایران نشان دادند و لذا خانواده معظم شهدا سرمایه‌های انقلاب و ملت هستند و مردم به وجود چنین خانواده‌هایی افتخار می‌کنند.»

وی بیان کرد: «مجاهدت خانواده شهدا در تربیت فرزندانی صالح و کامل و تقدیم آن به آستان الهی و ادامه دادن راه آنان پس از شهادت در درگاه الهی محفوظ بوده و دارای مرتبت بالایی است.»

مادر شهیدان موسوی نیز در این دیدار با ذکر خاطره‌ای از سیدعلی موسوی گفت: «فرزند بزرگم سیدعلی هیچ موقع تا زمانی که زنده بود، نمازجمعه‌اش ترک نشد، بعد از قطعنامه ۵۹۸ به بخش تفحص رفت و ما گفتیم حالا دیگر جنگ تمام شده و ازدواج کن. گفت: من به خاطر وظیفه اسلامی‌ام ازدواج می‌کنم، نه به خاطر اینکه اینجا باشم! من جبهه‌ام را ترک نمی‌کنم. من باید این خانواده‌هایی را که منتظر بچه‌های‎شان هستند، از چشم انتظاری در بیاورم.»

وی ادامه داد: «در سال ۱۳۷۱ هم سه ماه بود ازدواج کرده بود و حتی در شب عروسی‌اش هم اول رفت نماز جماعت خواند. من در آن سال گفتم حالا امسال ازدواج کردی، عید باش. گفت، نه من می‌خواهم بروم و می‌آیم رفت ۱۰، ۱۵ روز که ماند روز قبلش هم زنگ زد و گفت من می‌خواهم بروم پیکر‌ها را بیاورم. روز قبلش زنگ زد و گفت «مامان من یکشنبه می‌آیم» یکشنبه شب بیست و سوم ماه رمضان بود که به شهادت رسید.»

در پایان این دیدار حجت‌الاسلام طیبی‌فر با اهدای لوح و هدیه از مجاهدت این مادر شهید قدردانی و تجلیل به عمل آورد.
برپایه این گزارش، شهید سیدعلی‌محمد موسوی متولد شهریور سال ۱۳۴۷ بود که در سن ۱۷ سالگی در ۲۴ بهمن سال ۱۳۶۴ در عملیات والفجر ۸ در جزیره فاو به فیض شهادت نائل شد. شهید سیدعلی موسوی متولد ۱۵ اردیبهشت سال ۱۳۴۶ بود که در نهم فروردین سال ۱۳۷۱ در جریان عملیات تفحص شهدا در فکه به شهادت رسید. پیکر شهیدان موسوی در قطعه ۵۳ گلزار شهدای بهشت زهرا (س) آرام گرفته است.

شهید بود که شهید شد
سردار فرجیان‌زاده، معاون هماهنگ‌کننده نمایندگی ولی فقیه در سپاه، سردار نقی‌زاده و حجت‌الاسلام رحمت‌الله صادقی، مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در سپاه صاحب‌الزمان (عج) استان اصفهان از خانواده محترم شهید مدافع حرم سیدیحیی براتی در استان اصفهان دیدار کردند.
خانه سیدیحیی براتی از دریا دور بود، اما وقتی نگاهت به چشمان خانواده‌اش که می‌افتاد دل دریایی‌شان را می‌توانستی نظاره کنی؛ معتقدم برخی از خانه‌ها حرف برای گفتن دارند شبیه خانه سید یحیی که وقتی واردش می‌شدی سادگی و نجابت این خانه تو را در شخصیت سیدیحیی غرق می‌کرد. 
خانه سیدیحیی هنوز تکیه‌اش به سیدیحیی بود؛ مردی که با نزدیک شدن حرامیان به دمشق و حرم حضرت زینب (س) کمر همت را بست و راهی نقطه‌ای شد تا نگذارد دوباره تاریخ کربلا تکرار شود.
در این خانه عکس‌ها، صدا‌ها و حرف‌ها از سیدیحیی می‌گفتند؛ هر ضلع این خانه عکسی از شهید بود، هر حرفی که از زبان فرزند و همسر شهید بیرون می‌آمد، گره می‌خورد به نام شهید سیدیحیی براتی. یاد جمله شهید حاج قاسم سلیمانی می‌افتم که می‌گفت: «شرط شهید شدن، شهید بودن است. اگر امروز بوی شهید از رفتار و اخلاق کسی استشمام شد، شهادت نصیبش می‌شود.»