صفحه نخست >>  عمومی >> تیتر اول
تاریخ انتشار : ۱۹ دی ۱۴۰۳ - ۰۸:۱۰  ، 
شناسه خبر : ۳۷۰۸۹۶
 شکست میدانی رژیم صهیونی از مقاومت  در غزه و لبنان، اردوگاه شیطانی را بهم ریخته است. از این رو صهیونیست ها در سیاست های خارج از میدان به دنبال پیروزی می باشند
پایگاه بصیرت / گروه بین الملل / علی سلطانی

 

 شکست میدانی رژیم صهیونی از مقاومت  در غزه و لبنان، اردوگاه شیطانی را بهم ریخته است. از این رو صهیونیست ها در سیاست های خارج از میدان به دنبال پیروزی می باشند. این سیاست ها در رسانه، نقض آتش بس که با توجه به سقوط دولت لبنانف ارتش رژیم صهیونیستی بئنبال نفوذ در جنوب لبنان می باشد، تلاش برای ایجاد آتش در غزه علی رغم شکست پیروزی در مقابل رسانه های از جمله واقعیت های رفتاری صهیونیست ها می باشد.  کریس هجز، روزنامه نگار آمریکایی در مصاحبه‌ای  با اشاره به ضعف ارتش اسرائیل گفت: ارتش اسرائیل به ارتش پوشکی‌ها معروف است! این روزنامه نگار با افشای میزان ترس نظامیان صهیونیست جنگ غزه را جنگ علیه فلسطینیان دانست نه حماس.

از این رو حضور هیات اعزامی از تل‌آویو در مذاکرات آتش‌بس دوحه، باردیگر استیصال میدانی ارتش رژیم اشغالگر قدس در جنگ غزه را نمایان ساخت. وجه اشتراک آتش‌بس غزه و لبنان، همین ناتوانی درمیدان و فرامتن آن است. بنابراین اگر ارتش رژیم صهیونیستی قادر به دستیابی به اهداف اعلامی نتانیاهو در جنگ غزه بود، هرگز در مذاکرات آتش‌بس حضور پیدا نمی‌کرد. لازم به ذکر است که انعقاد آتش‌بس با گروه‌های مقاومت، خط قرمز اعلامی اولیه نخست‌وزیر رژیم اشغالگر قدس و همراهانش در کابینه ائتلافی بود اما تل‌آویو ناچار به به عدول از خط قرمز پررنگ خود شده است.

فرسایشی شدن جنگ، نه‌تنها منجر به تنظیم ضرباهنگ راهبردی و تاکتیکی ارتش رژیم اشغالگر قدس در میدان جنگ و نسل‌کشی در غزه و لبنان نشده بلکه اختلافات عمیقی را در این ساختار ایجاد کرده است. این اختلافات به‌گونه‌ای است که دیگر نمی‌توان آن را در اتاق‌های فکر و عملیات ارتش رژیم صهیونیستی جست‌و‌جو کرد! اکنون رسانه‌ها و منابع صهیونیستی با زبانی گویاتر و علنی‌تر، از ضعف خود در برابر گروه‌های مقاومت سخن به‌میان می‌آورند. 

در یکی از این گزارش‌ها، روزنامه «معاریو» تاکید کرده است که اسرائیل با بدنی زخمی وارد سال ۲۰۲۵ شده است و این در حالی است که برخی از زخم‌های آن هنوز باز است و خونریزی دارد. آنچه در سال ۲۰۲۴ میلادی گذشت (برخلاف ادعاهای صورت‌گرفته از سوی نتانیاهو و برخی مقامات رسمی ارتش رژیم اشغالگر و کودک‌کش صهیونیستی) منجر به ایجاد واقعیتی بهتر و تبدیل اسرائیل به یک منطقه بهتر برای زندگی نشده، عکس این موضوع صحت دارد و اسرائیل هر روز در حال فرسایش است. ما در غزه، لبنان و سوریه درحال درجا زدن هستیم.

استیصال میدانی در برابر حماس

معاریو در این گزارش، تصریح کرده است که لایه‌های عملیاتی حماس همچنان حضور فعالی در نوار غزه داشته و نبرد نامتقارن و نامنظم اما تاثیرگذاری را علیه نظامیان صهیونیست صورت می‌دهند:«ارتش اسرائیل همچنان به حملات خود در غزه ادامه می‌دهد، زمین با بمب‌های پرتاب‌شده توسط نیروی هوایی می‌لرزد و صدای شلیک تانک و توپ لحظه‌ای قطع نمی‌شود اما همچنان صدها تن از نیروهای حماس در هر مکانی در مقابل ارتش صف‌آرایی می‌کنند. ممکن است ما برای همیشه در غزه بلعیده شویم و حتی در صدای فرماندهان ارتش اسرائیل، هنگامی که درباره اهمیت حیاتی مأموریت صحبت می‌کنند، تردید احساس می‌شود.»این رسانه و بسیاری از منابع امنیتی، سیاسی و نظامی در تل‌آویو تاکید کرده‌اند که نابودی حماس، هدفی است که عملا محقق نخواهد شد و زمان پذیرش این حقیقت است! به عبارتی گویاتر، مقاومت فلسطین در طول جنگ غزه، قدرت تاکتیکی خود را حفظ کرده و حتی خلاقیت‌های میدانی خود را در محل نبرد و فراتر از آن (عمق استراتژیک اراضی اشغالی) به اثبات رسانده است. ضعف توان امنیتی و نظامی رژیم اشغالگر قدس در این معادله مشهود است: جایی که میان اهداف اعلامی و واقعیات میدانی، تعارضی آشکار علیه صهیونیست‌ها وجود دارد.  

هشداری سخت به نتانیاهو

یکی از هشدارهایی که به نخست‌وزیر رژیم اشغالگر قدس مخابره می‌شود، درخصوص پرونده اسراست: جایی که منتقدان رو به گسترش نتانیاهو می‌گویند اصرار وی و بن‌گویر بر استمرارجنگ، تنها منجر به پیچیده‌ترشدن پرونده اسرای صهیونست در نوار غزه خواهدشد.یکی دیگر ازخروجی‌های جنگ اخیرغزه ولبنان، چند تکه شدن ارتش ومخالفت‌های درونی گسترده‌ای است که درخصوص چرایی استمرار جنگ وجود دارد. این روند، در فرامتنی تحت عنوان فقر راهبردی ارتش رژیم صهیونیستی در مواجهه با مقاومت خود را نشان داده، تا جایی که منابع نظامی در تل‌آویو تاکید دارند ارتش اسرائیل بدون هیچ راهبرد یا تفکر مناسبی از سطح سیاسی، خود را به اقامت طولانی در سه منطقه غزه، سوریه و لبنان محکوم کرده؛ همان‌طور که در سال ۱۹۸۲، پس از اخراج فلسطینی‌ها از لبنان درگیر ۱۸سال جنگ در آنجا وجود داشته است. امروز نیز ارتش اسرائیل به دنبال توضیحاتی برای توجیه ادامه حضور و توجیه ضربات وارد شده به خود و دادن تلفات است اما فرجام این روند، چیزی جز گسترش دامنه شکست صهیونیست‌ها نیست.

 واقعیتی که گویای همه چیز است

 گزارش رسمی اخیر ارتش رژیم اشغالگرقدس درخصوص افزایش تلفات درجنگ،نقطه گویا وآشکارساز ایجاد شکاف‌های ساختاری، انسانی و لجستیک در ارتش این رژیم محسوب می‌شود. رادیو ارتش رژیم صهیونیستی اذعان کرده است از آغاز جنگ علیه غزه در هفتم اکتبر۲۰۲۳تاکنون ۲۸ نظامی این رژیم خودکشی کرده‌اند. براساس این گزارش رسمی (که قطعا بسیاری از موارد در آن سانسور شده است) ۱۶ نفر از این نظامیان از نیروهای ذخیره بوده‌اند. این بیشترین میزان خودکشی در میان نظامیان ارتش رژیم صهیونیستی طی ۱۳سال گذشته است. ازآغاز جنگ علیه غزه تاکنون۸۹۱ نظامی این رژیم کشته شده‌اند که این بالاترین میزان تلفات ارتش از زمان جنگ اکتبر۱۹۷۳است. طی۱۰سال گذشته ازجمله درجنگ سال۲۰۱۴، درمجموع۱۵۲نظامی اسرائیلی به هلاکت رسیده بودند.