صفحه نخست >>  عمومی >> آخرین اخبار
تاریخ انتشار : ۰۱ تير ۱۴۰۴ - ۱۰:۰۱  ، 
شناسه خبر : ۳۷۷۸۱۵
امام خامنه‌ای(مدظله‌العالی): اخیراً رئیس‌جمهور آمریکا زبان به تهدید گشوده، ما را تهدید میکند؛ هم تهدید میکند، هم با یک بیان سخیف و غیر قابل قبولی از ملّت ایران صریحاً میخواهد که بیایید تسلیم من بشوید! وقتی انسان این چیزها را مشاهده میکند، واقعاً تعجّب میکند. تهدید را به کسی بکنند که از تهدید آنها میترسد. تهدید، در رفتار ملّت ایران و در اندیشه‌ی ملّت ایران، تأثیر نمیگذارد. 28/03/1404 .03/03/1402
حرف روز
ورود آمریکا به جنگ، تهدید یا فرصت؟

در خصوص جنگی که صهیونیست‌ها علیه ایران به راه انداختند، یک واقعیت در همان 24 ساعت اول جنگ آشکار گردید و آن اینکه، سران رژیم صهیونی و حامیان آمریکایی، براساس یک محاسبه کاملا غلط از موقعیت و شرایط ایران و ایرانی‌ها، این جنگ را با تصور یک پیروزی برق‌آسا آغاز کردند. اینک نتانیاهو که در باتلاق جنگ خودساخته گرفتار شده و زندگی را برای ساکنان اشغالگر فلسطین تلخ کرده، برای رهایی از گرفتاری و شرایط سخت جاری، به سوی ترامپ برای ورود آمریکا به‌صورت مستقیم در جنگ دست دراز کرده و با التماس درخواست کمک دارد. براساس اعلام رسانه‌ها و ادعای ترامپ، هواپیماهای آمریکایی در سحرگاه روز اول تیرماه، مراکز هسته‌ای در فردو، نطنز و اصفهان را بمباران کردند. اینک، پرسش اصلی آن است که ورود مستقیم آمریکا به جنگ، برای ایران یک تهدید بزرگ ارزیابی می‌شود، یا تهدیدی می‌باشد که به تعبیر سیدالشهدای جبهه مقاومت حاج قاسم سلیمانی، فرصت‌های بزرگی در درون آن وجود دارد؛ به شرطی که نترسیم و نترسانیم.

به دلایل گوناگون، اعتقاد مبتنی بر تجارب گذشته و واقعیت‌های میدانی و از همه مهم‌تر باور به نصرت الهی، این است که آمریکا هم مانند رژیم صهیونی، با یک اشتباه محاسباتی وارد جنگ مستقیم با ایران شد، و ملت ایران و نیروهای مسلح جمهوری اسلامی، به سرعت این تهدید را به فرصتی تاریخی برای وارد کردن ضربه‌های کاری به نیروهای آمریکایی مستقر در منطقه تبدیل خواهد کرد. دلایلی چون:

1- باور به قدرت ایمان و معنویت مردم ایران که حقاً و انصافاً ملت امام حسین علیه السلام هستند. حضور حماسی مردم در جبهه خشم و نصر، عزم و اراده ملی برای ایستادگی و مقاومت را به نمایش گذاشت.

2- اعتماد کامل به وعده‌های الهی چون: «وَلَا تَهِنُوا وَلَا تَحْزَنُوا وَأَنْتُمُ الْأَعْلَوْنَ إِنْ كُنْتُمْ مُؤْمِنِينَ»، «إِنْ تَنْصُرُوا اللَّهَ يَنْصُرْكُمْ وَيُثَبِّتْ أَقْدَامَكُمْ » و «إِنْ يَنْصُرْكُمُ اللَّهُ فَلَا غَالِبَ لَكُمْ»

3- وحدت و انسجام ایرانیان که در روزهای اخیر به صورت بی‌سابقه استحکام یافت و این وحدت کلمه، با تاکید همگان بر «ایستادگی و مقاومت برای حفظ ایران» رمز پیروزی خواهد بود. وحدتی بر محور ولایت که کشور را بیمه کرده است.

4- قدرت بی‌نظیر دفاعی و تهاجمی نیروهای مسلح که با عملیات وعده صادق 3، جهانیان را شگفت زده کرد.

5- فرو ریختن قدرت افسانه‌ای آمریکا با شکست‌های سنگین در افغانستان، عراق و عقب‌نشینی در مقابل یمن

6- وجود پایگاه‌ها و نیروهای فراوان آمریکایی در اطراف ایران که به شدت آسیب‌پذیر هستند.

7- موقعیت ژئوپلیتیکی ایران و تسلط بر تنگه هرمز

یدالله جوانی)

 

رژیم صهیونیستی از سحرگاه روز جمعه ٢٣ خرداد جنگ همه‌جانبه‌ای را به ایران تحمیل کرده،با این امید که بتواند بر ما چیره شود و مقاصد شوم خویش را محقق سازد.اما با پاسخ سریع و مقتدرانه نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران، محاسبات سران صهیونی غلط از آب درآمد.لذا خیلی زود شیپور پیروزی صهیونیست‌ها به آه و ناله‌ی شکست تبدیل شد.در راستای این اعترافات،دانی یاتوم، رئیس سابق موساد گفته« ایرانی‌ها زانو نخواهند زد؛ایرانی‌ها پرچم تسلیم بالا نخواهند برد و تسلیم نمی‌شوند؛ حماس که حماس است هنوز پرچم سفید تسلیم بالا نبرده است»‌.سرهنگ داگلاس مک گریگور مشاور سابق در وزارت دفاع آمریکا اعلام کرد «اسرائیل روزبه‌روز ضعیف‌تر می‌شود،زیرا زرادخانه موشکی ایران اگرچه نامحدود نیست، اما بسیار گسترده است.آن‌ها به این زودی‌ها موشک‌‌ هایشان تمام نمی‌شود.‌چیزی که اسرائیلی‌ها و حتی من را شگفت‌زده کرده، سرعت بازیابی ایران است.ایران به سرعت درحال بهبود است و قدرت و نفوذش روزبه‌روز افزایش می‌یابد.‌انتظار دارم حملات آینده بسیار شدیدتر از آنچه تاکنون دیده‌ایم، باشد»جان مرشایمر،دانشمند علوم سیاسی نیز می‌گوید:«اسرائیل در بد دردسری افتاده و حرف از تسلیم بی قید و شرط ایران واقعا خنده‌دار است.ما هستی ایران را تهدید کردیم و باید بدانید ایرانیان تا آخرین نفس برای کشورشان خواهند جنگید و سر خم نخواهند کرد.در هیچ کجای تاریخ با حمله هوایی موفق به تغییر نظام نشده‌اند. تغییر نظام فقط با حضور نیروی زمینی انجام می‌شود و هیچ عاقلی را پیدا نمی‌کنید که از حمله زمینی به ایران حمایت کند. اسرائیل برای سامانه پدافندی جدید به پای آمریکا افتاده، من نام این وضعیت را پیروزی نمی‌گذارم این یک شکست است.به راستی گویی ایران درحال پیروزی است زیرا شکست سختی به بازدارندگی اسرائیل وارد کرده است»رابرت پیپ استاد علوم سیاسی دانشگاه شیگاگو «رژیم صهیونیستی با وجودی که رهبران و فرماندهان برجسته جنبش‌های حزب الله لبنان و حماس فلسطین و اخیرا شماری از فرماندهان سپاه پاسداران ایران را ترور کرد،به نظر می‌رسد در تله بمب‌های هوشمند خود گرفتار شده است، زیرا اعتماد بیش از حد به سلاح‌های هوشمند و اطلاعات جاسوسی، سبب شده که سران این رژیم گمان کنند می‌توانند مانع پیشرفت ایران در برنامه هسته‌ای‌اش شوند.روزنامه صهیونیستی هاآرتص اذعان کرد که سامانه‌های پدافندی اسرائیل در مقابله با موشک‌های پیشرفته ایران شکست خورد، فرماندهان ارتش و دولت اسرائیل باید عبرت بگیرند و برای اجتناب از تحولات بسیار سخت و نامطلوب، جنگ را متوقف کنند»حمله سحرگاه جمعه تنها یک اقدام تاکتیکی نبود، بلکه تلاشی برای از کار انداختن ساختارهای کلیدی سیاسی، نظامی و علمی ایران بود. اما برخلاف محاسبات رژیم اسرائیل، این حمله نتوانست اهدافش را محقق کند.بر همین اساس، می‌توان گفت رژیم اسرائیل در عمل شکست خورده است؛ در موقعیتی قرار دارد که به‌دنبال نجات است، هرچند آن را به‌صراحت نمی‌پذیرد.البته چشمان هوشیار و بیدار جمهوری اسلامی بادقت و جدیت دشمن را رصد کرده و خام این فغانها نخواهد شد. (مصطفی علیجان‌زاده)

 

خبر ویژه  

تغییر رژیم در سرزمین های اشغالی؛ پیامد حمله به ایران؟!

«رابرت اینلاکش» روزنامه‌نگار و تحلیلگر سیاسی در گزارشی تحلیلی در وبگاه شبکه «راشاتودی»، هشدار داد: «یکی از نتایج احتمالی جنگ اسرائیل علیه ایران می‌تواند تغییر رژیم در خود اسرائیل باشد که به نظر می‌رسد اکنون روی میز است.»او با اشاره به ادعاهای رژیم صهیونیستی درباره پیشگیرانه بودن این حمله گفت: «حمله اسرائیل به ایران بیشتر یادآور حمله سال ۲۰۰۳ آمریکا به عراق است. ادعای دستیابی قریب‌الوقوع ایران به سلاح هسته‌ای، مانند آن زمان، بدون مدرک مطرح می‌شود.»اینلاکش تأکید کرد: «آژانس بین‌المللی انرژی اتمی پیش‌تر تأیید کرده بود که ایران به تعهدات هسته‌ای خود پایبند بوده است. با این حال اسرائیل و لابی‌های قدرتمندش در غرب، به‌طور سیستماتیک مانع هرگونه توافق جدید شده‌اند.»او درباره اهداف نتانیاهو گفت: «نخست‌وزیر اسرائیل تلاش دارد از طریق جنگ، ناآرامی داخلی در ایران ایجاد کند و تغییر رژیم را رقم بزند، در حالی که حتی ارتش اسرائیل اذعان دارد توان نابودی کامل برنامه هسته‌ای ایران را ندارد.»این تحلیلگر هشدار داد: «در نهایت، این جنگ نه‌تنها ممکن است موفقیتی برای اسرائیل نداشته باشد، بلکه خطر تغییر رژیم در خود این رژیم را به‌دنبال دارد.»

اخبار

محکومیت بین المللی تجاوز آمریکا به تأسیسات هسته ای ایران

«میگل دیاز کانل» رئیس جمهوری کوبا در بیانیه‌ای در واکنش به حمله متجاوزانه آمریکا به مراکز هسته‌ای ایران تأکید کرد:« ما بمباران تأسیسات هسته‌ای ایران توسط آمریکا را که موجب تشدید خطرناک درگیری در خاورمیانه است، قویاً محکوم می‌کنیم.»«برونو رودریگز» وزیر امور خارجه کوبا نیز با محکوم کردن تجاوز مستقیم آمریکا به ایران، آن را یک اقدام جنایتکارانه و غیرمسئولانه دانست و تأکید کرد: «این حمله ناقض قوانین بین‌المللی بوده و عواقب وخیمی به دنبال خواهد داشت.»«گوستاوو پترو» رئیس جمهور کلمبیا نیز در واکنش به اقدام آمریکا در حمله به تأسیسات هسته‌ای ایران گفت:« حمله آمریکا به تأسیسات هسته‌ای ایران، خاورمیانه را به آتش می‌کشد.»وی با رد ادعاهای مقامات غربی در خصوص تلاش ایران برای دستیابی به سلاح هسته‌ای گفت: «ایران در حال توسعه سلاح‌های هسته‌ای نیست، بلکه هدف آن توسعه صلح‌آمیز آن است.»

حملات دشمن، شتاب پیشرفت ما را بیشتر می‌کند

«محمد اسلامی» معاون رئیس‌جمهور و رئیس سازمان انرژی اتمی ، با اشاره به حملات اخیر رژیم صهیونیستی به تأسیسات هسته‌ای کشور، تأکید کرد:« این حملات نه‌تنها مانع پیشرفت نخواهند شد، بلکه صنعت هسته‌ای ایران با شتابی تصاعدی به مسیر خود ادامه خواهد داد.»اسلامی اظهار داشت:« مکان‌های مورد حمله، همگی تحت نظارت آژانس بین‌المللی انرژی اتمی و ثبت‌شده در آن هستند.» وی با انتقاد از سکوت آژانس نسبت به این حملات، تأکید کرد:« رژیم صهیونیستی با نادیده گرفتن قواعد جهانی، نیت واقعی خود برای ضربه‌زدن به ایران را آشکار کرده است.»وی با اشاره به حمله به راکتور «خنداب» و کاربردهای انسانی تأسیسات آن، این اقدام را ضد بشری خواند و گفت: «دشمن از پیشرفت علمی ایران در حوزه سلامت نیز خشمگین است.»اسلامی همچنین از ارسال دو نامه هشدارآمیز به مدیرکل آژانس خبر داد و گفت:« در صورت ادامه جانبداری، ایران عواقب خاصی را متوجه آژانس خواهد کرد.» وی همچنین اطمینان داد که هیچ‌گونه نشت رادیواکتیو رخ نداده و روند تولید ادامه دارد.رئیس سازمان انرژی اتمی در پایان تأکید کرد: دشمن بداند که این ملت، ایستاده‌تر و مصمم‌تر از گذشته، راه خود را ادامه خواهد داد.

دیمونا هدف مشروع ما در جنگ جدید

شبکه «الجزیره» در گفت‌وگویی اختصاصی با یک مقام بلندپایه ایرانی، مواضع اصولی کشورمان را پیرامون شرایط فعلی  ایران و منطقه بازتاب داد.این مقام تأکید کرد: «اگر جنگ ابعاد جدیدی پیدا کند، تأسیسات هسته‌ای دیمونا می‌تواند به یک هدف مشروع ما تبدیل شود.»او افزود: «ضربات ما به اهداف اسرائیلی بسیار تأثیرگذار بوده، اما ارتش اسرائیل آن را سانسور می‌کند.»وی با اشاره به توانمندی‌های موشکی ایران گفت: «ما موشک‌های بسیار پیشرفته‌تری نسبت به آنچه تاکنون استفاده کرده‌ایم در اختیار داریم و بدون شک آن‌ها را به‌کار خواهیم گرفت.»او همچنین اعلام کرد: «سپاه پاسداران اطلاع دقیقی از ذخایر موشک‌های رهگیری اسرائیل دارد و نیروهای مسلح ضربات خود را برای از بین بردن این سامانه‌ها طراحی می‌کنند.»این مقام در بخش دیگری از اظهارات خود هشدار داد: «ورود آمریکا به جنگ در کنار اسرائیل، به معنای گسترش منطقه‌ای درگیری خواهد بود.»و در پایان با لحنی قاطع تأکید کرد: «هدف قرار دادن پایگاه‌های آمریکا در منطقه آسان‌تر از زدن عمق رژیم اسرائیل است... منافع آمریکا در صورت ورود به جنگ، با خطرات شدید روبرو خواهد شد.»

فرهنگ شهادت؛ برگ برنده ایران در برابر رژیم صهیونیستی

«سید عمار حکیم» رهبر جریان حکمت ملی عراق درباره تحولات اخیر و تجاوز رژیم صهیونیستی به ایران، گفت:« ایران در چارچوب حقوق بین‌الملل به غنی‌سازی اورانیوم پرداخته، ضمانت‌های کافی ارائه داده، همه تأسیسات خود را به روی بازرسی‌های بین‌المللی گشوده و با انعطاف با پیشنهادها برخورد کرده است.» عمار اضافه کرد:«  ایران برای دستیابی به فناوری هسته‌ای بهای سنگینی پرداخت کرده و با وجود همه این اقدامات، با خیانت مواجه شده و این‌گونه نشان داده شده که پس از دور نهایی مذاکرات، جنگی در کار نخواهد بود.» حکیم اظهار کرد:« هدف عملیات نظامی اسرائیل، سیستم فرماندهی و کنترل بود، اما جمهوری اسلامی ایران جایگاه‌های خالی را به سرعت پر کرد و در همان روز با حمله‌ای دقیق و هدفمند به اهداف مشخص پاسخ داد.» وی در پایان گفت:« جغرافیا و وسعت سرزمینی ایران در تجاوز اسرائیل به تهران نقش بزرگی دارد. همچنین فرهنگ شهادت از ارکان مهم نبرد است که البته طرف اسرائیلی از آن محروم است و ایران از وحدت ملی اقشار مختلف و با گرایش‌های متفاوت بهره‌مند است که این امر موجب پدیدار شدن نشانه‌های پیروزی شده است.»

 

 

اخبار کوتاه

«دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور تروریست آمریکا در پستی در صفحه شخصی خود در شبکه اجتماعی تروث سوشال از حمله تجاوزکارانه هواپیماهای آمریکایی به سه سایت هسته‌ای ایران خبر داد.ترامپ بامداد یکشنبه نوشت:« ما همین حالا حمله بسیار موفقیت آمیز خود را به سه سایت هسته‌ای ایران از جمله فردو، نطنز و اصفهان تکمیل کرده‌ایم.»او در ادامه نوشته است: «همه هواپیماها هم‌اکنون خارج از حریم هوایی ایران هستند.»ترامپ با ادعای اینکه «ارتش دیگری در جهان وجود ندارد که بتواند این کار را انجام دهد»، در جمله‌ای عجیب نوشته است:« اکنون زمان صلح است!»

«رشیده طلیب» نماینده مسلمان کنگره آمریکا در نخستین واکنش به حمله آمریکا به تأسیسات هسته‌ای ایران در شبکه اجتماعی ایکس خطاب به همکارانش در کنگره آمریکا نوشت:« کشور ما به جنگ معتاد است.»وی در پست دیگری افزود: «اشتباه دیگری در کشاندن کشورمان به جنگ دیگری مرتکب نشوید.»طلیب خطاب به نمایندگان آمریکایی گفت:« نمایندگان کنگره آمریکا می‌توانند با امضای قانون اختیارات جنگی، جلوی رئیس جمهور و جنگ‌طلبان کنگره را بگیرند.»

«ند پرایس» سخنگوی سابق وزارت خارجه آمریکا، در واکنش به اظهارات اخیر دونالد ترامپ مبنی بر احتمال حمله به تأسیسات هسته‌ای ایران، دیپلماسی دولت ترامپ را «فریبکارانه» توصیف کرد.پرایس در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: «هیچ تردیدی نیست که فرصت ادعایی ترامپ برای دیپلماسی با ایران، چیزی جز فریب نبود.»وی افزود: «ترامپ احتمالاً تلاش داشت ایران را به آرامش کاذب و سهل‌انگاری وادار کند، در حالی‌ که کاخ سفید مردم آمریکا و متحدان ما را گمراه کرد و وانمود ساخت که امکان موفقیت دیپلماسی وجود دارد.»این مقام سابق دولت بایدن تأکید کرد:« اکنون همه ما با پیامدهای چنین فریبی مواجه هستیم و باید هزینه‌های آن را بپردازیم.»

رژیم صهیونیستی از بیم تشدید حملات ایران، دستور به تعطیلی فعالیت‌های آموزشی و ممنوعیت تجمعات در محل‌های کار صادر کرد.«یسرائیل کاتز» وزیر جنگ رژیم صهیونیستی، با اعلام این تصمیم اعلام کرد:« تنها مراکز حیاتی از این ممنوعیت مستثنی هستند. »

«مسعود پزشکیان» رئیس‌جمهور کشورمان، در تماس تلفنی با «عبدالفتاح السیسی» رئیس‌جمهور مصر تأکید کرد: «جمهوری اسلامی ایران نه آغازگر جنگ بوده و نه علاقه‌مند به ادامه آن است، اما در برابر تداوم تجاوز، پاسخ قاطعی خواهد داد.»پزشکیان ضمن قدردانی از مواضع برادرانه مصر، رژیم صهیونیستی را عامل ناامنی منطقه خواند و گفت: «این رژیم تلاش دارد ایران را در مقابل کشورهای منطقه قرار دهد، اما موفق نخواهد شد.»وی همچنین با اشاره به پایبندی ایران به چارچوب‌های بین‌المللی در فعالیت‌های هسته‌ای، تأکید کرد: «ایران قصد فعالیت هسته‌ای غیرصلح‌آمیز ندارد و تنها به دنبال توسعه در سایه صلح و ثبات است.»