تاریخ انتشار : ۰۷ مهر ۱۴۰۴ - ۰۲:۰۴  ، 
شناسه خبر : ۳۸۱۹۶۳
معاون سیاسی سپاه در مراسم تکریم از ایثارگران

مراسم تکریم از رزمندگان، آزادگان، جانبازان دوران هشت سال دفاع مقدس، کانون وابستگان و معاونت نیروی انسانی نمایندگی ولی فقیه در سپاه برگزار شد.
به گزارش خبرنگار صبح صادق، در این مراسم «سردار یدالله جوانی» معاون سیاسی سپاه با اشاره به اینکه دیدار با رزمندگان، جانبازان و آزادگان هشت سال دفاع مقدس یک توفیق است، خاطرنشان کرد: «زمانی تعدادی از همسران شهدای لشکر فاطمیون در محضر رهبر معظم انقلاب بودند. ایشان خطاب به آنان فرمودند: «شما می‌دانستید که همسران‌تان از اولیای خدا هستند.» فلذا قدر این مسیر را بدانید و شاکر باشید. با همان نگاه شهید سلیمانی که در ابتدای وصیت‌نامه‌اش، پیش از هر چیز، حمد و سپاس خدا را می‌گوید که او را از نسلی به نسلی، از صلبی به صلبی، تا در دوره قیام امام، حکومت اسلامی و ولایت فقیه حیات بخشیده است. مبادا به دلایلی، مشکلاتی یا گله‌هایی، از آن لحظه‌های نورانی ابراز پشیمانی یا ندامت شود. یا کسانی را ببینیم که راه دیگری رفتند؛ و این دنیای فانی را انتخاب می‌کنند و می‌روند. آنچه شما اندوخته‌اید، همراه‌تان می‌برید.»

وی ادامه داد: «ما دو فتح در این رویارویی‌ها داشتیم که باید مدام از جنبه‌های گوناگون روایت شود؛ نخست، چرا با ما جنگیدند و دشمنی‌شان برای چه بود؟ دوم، اهداف‌شان چه بود؟ و سوم، چرا با این همه عده و تجهیزات موفق نشدند؟ این سومی اگر خوب روایت شود، نشانه و دلیلی بر حقانیت این ملت و صدق کلام الهی است که وعده نصرت به مؤمنان داده است. این روایت نصرت الهی در این دو جنگ و البته در ۴۶ سال گذشته در حوزه‌ها و مقاطع مختلف، امید به آینده را بیشتر و تصویر آینده را برای ما شفاف‌تر می‌کند.»

 سردار جوانی خاطر نشان کرد: «شهید بزرگوار حاج کاظم کاظمی، که آن موقع در سازمان حفاظت اطلاعات بود، در مصاحبه‌ای با سایت دفتر آقا گفت: «در فتنه ۱۳۸۸، حضور ۲۰ کشور و قریب به ۵۰ سرویس جاسوسی و اطلاعاتی غرب، مثل MI۶، موساد و CIA را داشتیم.» آقا فرمودند: «من در دل خود مهندسی دشمن را دیدم.» همه‌چیز آماده بود. سال ۱۳۸۸ گفتند: «دیگه تمومه!» جمهوری اسلامی تا پایان سال ۱۳۸۸ دوام نمی‌آورد. در این جنگ ۱۲ روزه، در همان لحظات ابتدایی عملیات، تعداد قابل‌توجهی از افرادی که باید روز‌های اول جنگ را مدیریت کنند و تعادل برقرار کنند، همگی شهید شدند: شهید سلامی، شهید باقری، شهید رشید. دشمن می‌خواست ضربه‌ای وارد کند که کسانی که آماده شده‌اند به خیابان‌ها بیایند. دشمن همزمان با حذف این سرداران، پدافند‌های ما و پایگاه‌های موشکی را هدف قرار داد و در ادامه، شورای عالی امنیت را هم از کار انداخت. اما خدا خواست و از روستایی تا استاد دانشگاه، همه با اعتقاد پشت سر امام برای خدا قیام کردند، جهاد کردند، مبارزه کردند و این نصرت دین خداست.»

وی با تأکید بر اینکه امروز باید روایت فتح و پیروزی کنیم، افزود: «امروز نباید تحت تأثیر قرار بگیرید که چرا جنگ ادامه پیدا نکرد، چرا غافلگیر شدیم. امروز زمان روایت فتح و پیروزی است. ضعف‌های اطلاعاتی و پدافندی باید در جای خود بررسی شوند. امروز در جامعه باید از نصرت خدا، وعده خدا و حقانیت نظام سخن گفت. یکی از کارشناسان برجسته سرویس‌های اطلاعاتی دشمن می‌گوید ایران سه نقطه قوت دارد که برای غلبه بر جمهوری اسلامی باید آنها را از بین برد: ۱ـ نظام دینی و سیاسی الهی و رهبری دینی که جایگاه ویژه‌ای دارد؛ ۲ـ مجموعه نیرو‌های اطلاعاتی، امنیتی، نظامی و انتظامی که انسجام دارند؛ ۳ـ مردمی که حاضرند برای این نظام فداکاری کنند. برای روایت این فتح به تعبیر حضرت آقا باید سه محور را تبیین کرد: ضرورت وحدت، تبریک سیلی به رژیم صهیونی و سیلی به آمریکا.»