به گزارش بصیرت به نقل از پایگاه اطلاع رسانی شبکه العالم، روزنامه روسی "نزاویسیمایا گازتا" به نقل از یک منبع نظامی نوشت: سیستم دفاع ضد هوایی سوریه قادر به منهدم کردن کلیه هواپیماهای متجاوز و نیمی از موشک های "توماهاک" شلیک شده به سوی آن کشور است.
خبرگزاری "اینترفاکس" روسیه نیز اعلام کرد که کشتی جنگی بزرگ "نیکولای فلیچنکوف" وابسته به ناوگان روسیه در دریای سیاه عازم سواحل سوریه شده است. همچنین ناو جنگی اسکورت "سمیتلوی" که جزئی از ناوگان دریایی روسیه در دریای سیاه است، در فاصله روزهای 12 تا 14 ماه سپتامبر جاری عازم سواحل سوریه خواهد شد.
یک منبع در فرماندهی نیروی دریایی روسیه به این خبرگزاری گفت: کشتی جنگی بزرگ "نیکولای فلیچنکوف" به فرماندهی سرهنگ "ایگور دیمیترینکف" به سرعت حرکت خواهد کرد و پس از عزیمت به بندر "نوروسیسک" روسیه و بارگیری محموله ویژه، به سوی منطقه محل مأموریت خود در شرق دریای مدیترانه حرکت خواهد کرد.
این منبع با اشاره به اینکه کشتی "نیکولای فلیچنکوف" اخیرا پس از چهار سفر دریایی به مدیترانه در چارچوب ساختار عملیاتی دریایی روسیه در این دریا، به بندر "سواستوبول" بازگشته است.
یادآور می شود کشتی "نیکولای فلیچنکوف" با طول 113 متر، محموله ای به وزن 4650 تن را با خود حمل می کند و قادر است 1500 تن تجهیزات از جمله 20 تانک جنگی، 45 زره پوش یا کامیون و 300 نفر از افراد نیروی دریایی را جابجا نماید.
سرعت این کشتی جنگی به 16.5 گره دریایی و طول سفرهای دریایی آن به حداکثر 10 هزار مایل می رسد. این کشتی مجهز به توپ دوگانه 57 میلی متری، مسلسل دوگانه ضدهوایی 25 میلی متری و همچنین موشک های "گراد – ام" است و 55 نفر خدمه دارد.

خوب بود 