تاریخ انتشار : ۰۶ دی ۱۳۹۲ - ۰۸:۰۷  ، 
کد خبر : ۲۶۳۴۷۸

توطئه‌ جمعي که با بصيرت ملي خنثي شد

در هيچ‌کدام از کودتاها در کشورهاي جهان، اينگونه حجم عظيمي از اطلاعات و ارتباطات مافوق تصور به حمايت از کودتاچيان به ميدان نيامده بود!

پايگاه بصيرت؛ گروه سياسي/ ۹ دي يکي از ماندگارترين روزهاي انقلاب اسلامي است که سرمنشأ پيروزي‌هاي سياسي در يک جنگ نرم امنيتي بود؛ خاصيت و ويژگي‌هاي اين جنگ هنوز هم با وجود گسترش رسانه‌هاي جهاني و عصر اطلاعات و ارتباطات به علت پيچيدگي‌هاي پشت‌پرده بيان نشده است؛ اما به همين اکتفا مي‌کنيم که در جنگ نرم امنيتي که عليه انقلاب اسلامي شکل گرفت، مجموعه‌هاي زير به صورت زنجيره‌هاي متصل به هم، اقدامات هماهنگي را انجام مي‌دادند:

۱ـ سرويس‌هاي جاسوسي بيش از سي سفارت‌خانه‌ کشورهاي اروپايي و عربي ضمن جمع‌آوري اطلاعات و خط‌دهي به عناصر رسانه‌اي، پارلماني و نيروهاي ميداني مي‌کوشيدند ضمن گرم و آتشگون نگه‌داشتن وضعيت ميداني، صحنه ديپلماتيک کشورهاي جهان را نيز عليه جمهوري اسلامي فعال نگه‌ دارند.

۲ـ مقامات جهاني؛ در فتنه ۸۸ تعداد زيادي از مقامات درجه اول جهان به اظهارنظر و حمايت از سردمداران فتنه پرداختند، البته آن‌ها برخي از کشته‌ها و زخمي‌هايي را که با تير غيب سايبري شهيد نام مي‌گرفتند، از ياد نبردند و با اين اهرم‌ها، فشارها را بيشتر مي‌کردند.

۳ـ نهادها و سازمان‌هاي بين‌المللي؛ در فتنه ۸۸ با وجود اينکه يک فرايند غيردموکراتيک و خشونت‌طلبانه در پس ماجرا وجود داشت، نهادهاي به‌اصطلاح مدافع دموکراسي و حقوق‌بشر نيز در قالب بيانيه‌ها، سخنراني‌ها و کمپين‌هاي فعال، به حمايت از فتنه‌گران پرداختند. اتحاديه اروپا که در هفته گذشته جايزه سال ۲۰۱۲ ساخاروف را به دست دو تن از حاميان فتنه ۸۸ رساند، هنوز هم در تلاش است که اين فشارها را حفظ کند.

۴ـ رسانه‌ها؛ در هيچ‌کدام از انقلاب‌ها و کودتاها در کشورهاي جهان، اينگونه حجم عظيمي از اطلاعات و ارتباطات مافوق تصور به حمايت از کودتاچيان به ميدان نيامده بود، حجم و سرعت اين رسانه‌ها به‌گونه‌اي بود که حتي برخي از شبکه‌هاي اجتماعي (توئيتر) که نياز به تعميرات اساسي داشت، به دستور اوباما براي کمک به فتنه‌گران روند تعمير خود را به تأخير انداخت. رسانه‌ها و شبکه‌هاي ماهواره‌اي که از دي‌ماه سال ۸۷ فعاليت خود را در قالب فيلم‌ها و برنامه‌هاي خانوادگي و طنز و سرگرمي آغاز کرده بودند، در ايام فتنه به‌يکباره مملو از برنامه‌هاي تحريک‌کننده شدند. ضمن اينکه شبکه‌هاي اجتماعي و اينترنت به‌سرعت سي درصد به قابليت‌هاي خود براي در دسترسي گذاشتن فتنه‌گران افزودند و سازمان سيا در آمريکا براي پنهان‌ ماندن فتنه‌گران، نرم‌افزار فوق هوشمند به‌نام‌ »هاي استک»، «اينترنت چمداني» درست کرد که فتنه‌گران و توئيتريست‌ها و فيس‌بوکي‌ها و ارسال‌کنندگان ايميل هنگام ارتباط با آمريکا مي‌توانستند خود را پنهان کنند.

با اين احوال، روز ۹ دي که يک روز بي‌نظير ماندگار بود، مردم ايران به خروش آمدند و همه اين طراحي‌هاي پيچيده و عمليات‌هاي گسترده را جمع کردند؛ اين روز با همه روزها متفاوت بود؛ زيرا مقابله و مقاومت در برابر اين حجم از ارتش پنهان به همراه مزدوران سياسي داخلي که چهره آن‌ها ملون و نامشخص بود، بسيار سخت بود. حماسه ۹ دي که به بيان رهبر معظم انقلاب يک حماسه ماندگار و سراسر عظمت است، داراي خاصيت بي‌بديل ارزش‌ يافتن لحظه‌ها و اوج اقتدار معنويت، عظمت عاشورا و پيروي از ولايت است. در اين روز همه سنگرهاي ايجاد شده خارجي و داخلي به برکت حضور مردم فرو ريخت و سال‌ها طول مي‌کشد که بار ديگر اين سنگرها بتوانند عليه نظام اسلامي سرپا شوند. زيرا قدرت، اعتبار و اثرگذاري اين فضاسازي‌ها‌ اکنون در نزد مردم ما رنگ باخته است.

برچسب ها: حماسه 9دی
نظرات بینندگان
ارسال خبرنامه
برای عضویت در خبرنامه سایت ایمیل خود را وارد نمایید.
نشریات