تاریخ انتشار : ۲۶ بهمن ۱۳۹۲ - ۱۵:۵۶  ، 
کد خبر : ۲۶۴۸۸۵

نظرسنجی بی اعتبار برای اقدامی نادرست

نکته جالب اینجاست که در فرایند نظرسنجی این پرسش نقص بزرگی وجود دارد و آن اینکه هر کس به هر تعداد که بخواهد می تواند در این نظر سنجی شرکت نماید و برنامه آن به گونه ای طراحی نشده است که هر شخص فقط یک بار حق رای داشته باشد!

به گزارش گروه فرهنگی سایت بصیرت، اخیرا سایت وزارت آموزش و پرورش در اقدامی عجیب یک نظرسنجی را در این سایت قرار داده است که در آن از مخاطبان پرسیده شده است: «نظر شما در باره استفاده دانش آموزان از تلفن همراه در محیط مدرسه چیست؟» که مخاطبان بایستی بین گزینه های موافقم و مخالفم یکی را انتخاب نمایند. 
جدا از اینکه اصل ورود تلفن همراه به مدرسه با انتقاد بسیاری از سوی کارشناسان مواجه شده و این اقدام را دارای اثرات تخریبی تربیتی و آموزشی می دانند و فارغ از اینکه برای چنین امر خطیری آیا می تواند مبنای تصمیم گیری باشد یا نه؟ نکته جالب اینجاست که در فرایند نظرسنجی این پرسش نقص بزرگی وجود دارد و آن اینکه هر کس به هر تعداد که بخواهد می تواند در این نظر سنجی شرکت نماید و برنامه آن به گونه ای طراحی نشده است که هر شخص فقط یک بار حق رای داشته باشد! 
با توجه به این نقیصه اکنون بیش از 120 هزار رای در این سایت ثبت شده است که البته مشخص نیست هر فرد چندبار رای داده است.
اماباید از مسئولین دولتی پرسید چگونه است در برخی مسایل افراد کم سواد، لبو فروش و تاکسی ران حق اظهار نظر ندارند اما در مورد یک امر مهم که مربوط به بخض عظیمی از جامعه می باشد همه حق نظر دارند آن هم نه یک بار بلکه چندین بار! 
جا دارد مسئولین وزارت آموزش و پرورش برای چنین تصمیمی با کارشناسان و معلمین و خانواده های دانش آموزان مشورت کرده و نظر آنان را جویا شود.  

نظرات بینندگان
ارسال خبرنامه
برای عضویت در خبرنامه سایت ایمیل خود را وارد نمایید.
نشریات