پیروزی مردم مظلوم غزه و فلسطین قهرمان در برابر رژیم غاصب و کودک کش صهیونی بر ملت های مسلمان و آزاده جهان مبارک باد
(روزنامه كيهان – 1396/04/21 – شماره 21669 – صفحه 2)
قائممقام حزب اعتماد ملی برای چندمینبار به عملکرد شورای سیاستگذاری اصلاحطلبان اعتراض کرد و آن را جریان انحرافی خواند.
رسول منتجبنیا در گفتوگو با «انتخاب» درباره نامه اعتراضآمیز به خاتمی گفت از نظر من و خیلی از بزرگان جریان اصلاحات، لیستی که بسته و در انتخابات شوراها ارائه شد به هیچ وجه قابل دفاع نیست. چرا که هم جامع نیست و هم بسیاری از نیروهای شایسته حذف شدهاند. در واقع، بسیاری از افرادی که در لیست حضور دارند، اصلا قابل دفاع نیستند. هنگامی که من مطلع شدم هیئت رئیسه شورای عالی سیاستگذاری این لیست را بسته نگران شدم. همان روز تعداد قابل توجهی از شخصیتهای اصلاحطلب با من تماس گرفتند و گفتند چرا شما ساکت هستید و اعتراضی نمیکنید؟
منتجبنیا افزود: لیستی که بسته شده بود، چیزی نبود که بتواند آبروی ما را حفظ کند. در توضیح گفتم که من در جریان بسته شدن لیست دخالتی نداشتهام. به آنها گفتم بروند و این مسائل را با آقای خاتمی مطرح کنند. آنها هم اعتراض خود را شدیدا با آقای خاتمی مطرح کردند. وی همچنین گفت: من هم وقتی چنین شرایطی را دیدم سریعا نامهای خطاب به آقای خاتمی تهیه کردم و گفتم مجموعه محدودی که دارند به جای همه اصلاحطلبان تصمیم میگیرند تصمیم غلطی گرفتهاند و لیستی تهیه کردهاند که مورد انتقاد خیلی از اصلاحطلبان است.
منتجبنیا در مورد انتقاداتی که به شورای عالی سیاستگذاری وجود دارد، گفت: یک وقت هست که ما اساس چیزی را قبول داریم و میخواهیم شاخ و برگها را اصلاح کنیم، یک وقت هم هست که اصلا آن نهاد را قبول نداریم. ما شورای سیاستگذاری را به عنوان یک راهحل برای اختلافات به وجود آمده در سال 94 قبول کردیم.
برای حل اختلافاتی که بین کمیته راهبردی و کمیته انتخابات شورای هماهنگی اصلاحات ایجاد شده بود، ما تن به ترکیب دو کمیته دادیم. آن هم فقط برای انتخابات سال 94 بود، قرار بر این نبود که شورایی به وجود بیاید و جایگزین احزاب شود. قرار نبود بالای سر احزاب، آقابالاسر باشد. من این جریان را انحرافی در جریان سیاسی کشور میدانم و این را تحقیر و توهین به فرد فرد اصلاحطلبان میدانم.
منتجبنیا درباره پشت پرده شورای عالی اصلاحطلبان گفت: بزرگترین خطری که وجود دارد این است که همین 40-50 نفر هم خودشان تصمیمگیرنده نیستند. پشت صحنه جمعی بالغ بر 5 نفر برای همین جمع هم تصمیم میگیرند. یعنی کل تصمیمات در جریان اصلاحات به 4-5 نفر منتهی شده است. آنها تصمیم میگیرند و همه را ملزم به اطاعت میدانند. به هر کس که اطاعت نکند هم انگی میچسبانند. میگویند یا بدوی است، یا وابسته است. این یک بدعت خطرناکی است که در جریان اصلاحطلبی به وجود آمده که ما موظفیم با آن مقابله کنیم.
وی افزود: این چند نفر حتی برای سمتهایی که قرار است در آینده منصوب در شهرداری و دولت وجود دارد، تلاش میکنند و سعی دارند سمتها را تقسیم کنند. این چند نفر شدهاند عقل اصلاحات و به جای همه دارند تصمیم میگیرند. این یعنی هم اصلاحات سفیه و عاجز از تصمیمگیریاند و فقط این 4-5 نفر میتوانند تصمیم بگیرند و به نام آقای خاتمی تمام کنند. همین افراد زمان آقای هاشمی هم تصمیماتشان را به پای آقای هاشمی میگذاشتند. چه بسا همین افراد در مورد دولت هم خود را نماینده خودخوانده بدانند و به آقای روحانی وزرا و مسئولینی پیشنهاد دهند که مورد قبول همه اصلاحطلبها نیست.
http://kayhan.ir/fa/issue/1045/2
ش.د9600992