تاریخ انتشار : ۱۵ مرداد ۱۳۹۶ - ۱۲:۳۴  ، 
کد خبر : ۳۰۳۴۹۷
تجلیل دیرهنگام بادامچیان از میرسلیم؛

سوپراستاری که حزبش هم او را جدی نگرفت

(روزنامه همدلي ـ 1396/04/28 ـ شماره 648 ـ صفحه 2)

چندین دوره است که مناظره‌های نامزدهای ریاست جمهوری جذاب‌ترین بخش انتخابات را تشکیل می‌دهند. سال 88 برای اولین بار بود که صدا و سیما گفت می‌خواهد نامزدهای ریاست جمهوری را رو در روی همدیگر بنشاند. هرچند این اقدام در آن دوره با حواشی زیادی روبه‌رو شد، اما مناظره ادامه پیدا کرد. با این حال حواشی مناظره‌های سال‌های گذشته آنقدر زیاد بود که اثر ‌ترکش‌هایش در برنامه‌ریزی برنامه‌های تبلیغاتی صدا و سیما برای انتخابات پیش‌رو هم حس می‌شد. ابتدا مسئولان می‌خواستند مناظره‌های انتخاباتی را به صورت غیرمستقیم برگزار کنند. آنها می‌گفتند این تصمیم برای جلوگیری از اتفاقات سال‌های گذشته است. با این حال آنچه به نظر می‌رسید این بود که حضور یکی از نامزدهای انتخابات سال88 در انتخابات پیشین باعث این تصمیم شده است، چرا که هم مناظره‌های انتخابات سال 92 به صورت زنده از صدا و سیما پخش شده بود و هم آنکه بعد از ردصلاحیت آن کاندیدا مسئولان تصمیم گیرنده نظرشان را تغییر داده بودند. به هرحال واکنش آن روزهای جامعه به آنکه مناظره‌ها باید مستقیم پخش شود به نوعی جذابیت موضع‌گیری‌های سیاسیون در برابر هم را نشان می‌داد. مناظره‌هایی که امسال هم با حضور 6 نامزد گرم شده بود.

در مناظره‌های انتخابات اخیر هرچند بسیاری از افراد پیش‌بینی می‌کردند که رقابت اصلی بین دو نامزد است، اما دیگر نامزدها هم با تکرار برخی عبارت‌ها و جمله‌ها مثل «اکسپورت اوریندت» یا «چرا اینو نمی‌گید» توانستند با موضع‌گیری‌های خود نفس‌ها را در سینه حبس کنند. در بین 6 نامزد انتخاباتی یک نفر بیشتر از نامزدهای دیگر هنگام پاسخ دادن به سوالات مثل مجری برنامه ظاهر می‌شد و از دیگران سوال می‌کرد. او مصطفی میرسلیم بود که حزبش از ماه‌ها قبل او را برای نامزدی در انتخابات برگزیده بود.

حالا روز گذشته اسدالله بادامچیان، نایب رئیس شورای مرکزی حزب موتلفه، نامزد حزب متبوع خود در انتخابات را ستاره مناظره‌های انتخاباتی خوانده است. با این که از این گفته نام مصطفی میرسلیم به ذهن می‌رسد، حمایت روزهای آخر موتلفه از ابراهیم رئیسی کمی این نگاه را با ‌تردید رو‌به‌رو می‌کند.

اسدالله بادامچیان در مراسمی که برای تقدیر از عوامل اجرایی ستاد انتخابات نامزد حزب موتلفه اسلامی برگزار شده بود، گفت: ورود حزب موتلفه اسلامی به صحنه انتخابات تنها معرفی یک نامزد انتخاباتی نبود، چراکه برای اولین بار بعد از تاسیس نظام جمهوری اسلامی، یک حزب اسلامی کاندیدای حزبی معرفی کرد. او با بیان اینکه امروز اداره بسیاری از کشورهای دنیا سال‌هاست که توسط احزاب انجام می‌شود، گفت: ورود حزب موتلفه اسلامی به صحنه انتخابات هم در عرصه بین‌الملل و هم در صحنه داخلی یک موضوعیت ویژه دارد و یک پدیده محسوب می‌شود. نایب رئیس شورای مرکزی حزب موتلفه اسلامی تاکید کرد: نامزد موتلفه اسلامی با وجود فضای رقابتی که در انتخابات ریاست‌جمهوری وجود داشت و همچنین تخریب‌های شدیدی که از ناحیه رقیب صورت می‌گرفت، ستاره مناظرات شد و به‌خوبی درخشید.

بادامچیان خاطرنشان کرد: حزب موتلفه در صحنه انتخابات به‌عنوان یک مجموعه متشکلِ قدرتمند به‌گونه‌ای حضور یافت که در جمع باشد و در عین حال تقابل نکند و همچنین در دیگران هضم نشود بلکه به‌عنوان یک مستقلِ همراه و در جمع، بتواند صحنه انتخابات را طوری مدیریت کند که پس از پایان انتخابات همه ناظرین سیاسی به دیده احترام و تکریم به او نگاه کنند. نایب رئیس شورای مرکزی حزب موتلفه اسلامی با بیان اینکه موتلفه اسلامی هیچ‌گاه در پی سلطه‌طلبی نبوده است، اظهار کرد: ما یک حزب مادی‌گرا نیستیم که فقط به‌دنبال کسب قدرت باشیم، بلکه همیشه به فکر انجام تکالیف و وظایف شرعی و الهی‌ خود بوده‌ایم. بادامچیان با تاکید بر اینکه ما در طول انتخابات با همه بزرگان، مراجع تقلید و فعالان سیاسی و گروه‌های استانی همراهی داشتیم و در واقع حرکت عمومی نظام را دنبال کردیم، گفت: ما سعی کردیم طبق آنچه مقام معظم رهبری می‌خواستند، فضای رقابت‌های انتخاباتی دوقطبی نشود.

وی با اشاره به دستاوردهای موتلفه اسلامی در انتخابات اخیر، گفت: ایجاد تحول در حزب از یک حزبی در جمع به حزبی مستقل در جمع، طرح نام حزب با استفاده از فرصت مناظرات، طرح یک برنامه حزبی برای اداره کشور، ارائه شیوه رقابت سالم و منطقی انتخاباتی، معرفی یک فرد دانشگاهی، علمی و پاکدست به‌عنوان نامزد انتخابات، ارائه یک گفتمان، شعار و ضوابط جدید، رعایت اخلاق و منطق در مناظرات و قاعده‌مند کردن آن، فعال کردن ظرفیت‌های حزب، پرهیز از اسراف و ریخت و پاش در تبلیغات و‌ ترویج فرهنگ تحزب در جامعه از جمله دستاوردهای حزب در انتخابات اخیر بود.

نایب رئیس شورای مرکزی حزب موتلفه اسلامی با بیان اینکه همه ما باید وظیفه خودمان را در چهل سالگی انقلاب بدانیم، تصریح کرد: موتلفه اسلامی امروز تبدیل به یک حزب حکومتیِ مردمی شده است؛ یعنی در عین اینکه به آرمان‌های نظام و انقلاب پایبند است، تمام توان خود را هم برای خدمت به مردم صرف می‌کند.

http://www.hamdelidaily.ir/?newsid=34300

ش.د9601316

نظرات بینندگان
آخرین مطلب
ارسال خبرنامه
برای عضویت در خبرنامه سایت ایمیل خود را وارد نمایید.
نشریات