سیستان و بلوچستان >>  عمومی >> آخرین اخبار
تاریخ انتشار : ۲۳ مهر ۱۳۹۹ - ۲۱:۲۷  ، 
کد خبر : ۳۲۵۴۰۵

دومین روز حضور رئیس مجلس در سیستان و بلوچستان

قالیباف کار میدانی را یک ضرورت اجتناب ناپذیر دانست و گفت: هر کاری می خواهد انجام شود، اگر از نزدیک دیده نشود یا انجام نمی شود یا با نقص همراه خواهد بود.

محمد باقر قالیباف، رئیس مجلس شورای اسلامی در ادامه نظارت میدانی در سیستان و بلوچستان از طرح ۴۶ هزار هکتاری انتقال آب به اراضی دشت سیستان بازدید و با بررسی اشکالات متعدد اجرایی و عملیاتی پروژه بی‌واسطه با کشاورزان بومی منطقه گفت و گو کرد.

در این بازدید مشکلاتی از نظیر معضل 25 ساله نبود آب، تعطیلی کشاورزی و کسب و کار و عدم نظارت بر طرح های اجرایی از جمله پروژه ۴۶ هزار هکتاری انتقال آب به اراضی دشت سیستان از سوی مردم محلی مطرح شد که قالیباف در پاسخ به آن ها بیان کرد: حق با شماست، اشکالاتی که می‌گویید به اجرای طرح آبرسانی وارد است.

وی ادامه داد: متاسفانه نظارت درستی بر اجرای این پروژه نشده است و دلیل نظارت میدانی مجلس و آمدن به سیستان و بلوچستان، این است که مشکلات را از نزدیک رصد و دنبال کنیم، همچنین گزارش هایی از قبل در این باره دریافت کردیم.

رئیس مجلس اضافه کرد: استاندار نیز این مشکلات را قبول دارد و برای رفع آن اقدام و با افرادی که تخلف کردند برخورد می کنیم.

براساس این گزارش، رئیس مجلس در ادامه سفر خود از محل چاه نیمه یک و تنها منبع آبی شمال سیستان و بلوچستان بازدید کرد.

 وی ادامه داد: مدیران منطقه مشکلات سیستان و بلوچستان را متوجه شده اند و برای رفع آن اقدام و موضوع را دنبال کردند، همین که مسئولان استان می گویند که آستان قدس رضوی یا سازمان عمران سیستان برای رفع مشکلات طرح های کشاورزی و عمرانی، باید پای کار بیایند و کمک کنند، نشان دهنده اهمیت موضوع است.

قالیباف افزود: با استاندار سیستان و بلوچستان درباره همکاری آستان قدس رضوی در اجرای طرح های کشاورزی زابل صحبت کردم و با دوستانی که در آستان قدس این کار را دنبال می کردند صحبت شد، اگر ما قولی می دهیم، قول نیست بلکه وظیفه است که نظارت و مشکلات را حل و فصل کنیم، در واقع در منطقه سیستان مردم همه اقتصادشان در 200 هزار هکتار زمین های کشاورزی است، مگر می شود مردم منطقه توجیه نشوند، آموزش نبینند و همراهی نکنند؟ آن ها بهره برداران و صاحبان اصلی هستند و پول و امکانات مال آن هاست، باید  توجیه شوند، اگر نظرشان درست است باید اعمال شود و اگر نیست باید توجیه شوند.

وی اضافه کرد: نظام حفظ، نگهداری و بهره برداری کشت اینجا وجود ندارد و به اشکال جدی مواجه است، مردم مطمئن باشند که این کار اصلاح می شود و به طور مرتب نمایندگان و مدیران استان این موارد را پیگیری می کنند و همه دست به دست هم می دهیم و با اطمینان می گویم که این موضوع حل و فصل و مشکلات الگوی کشت نیز بر طرف می شود.

رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: در طول اجرای این پروژه 2 اشکال وجود داشته، مدیرانی که اینجا کار کردند طول عمر مدیریتشان کم بوده، عوض شدند و گروه های بعدی آمدند، دوم این که مردم به عنوان بهره بردار اصلی در جریان کار قرار نگرفتند، 14 هزار حوضچه ممکن است یک یا 2 درصد خطا داشته باشد.

به گفته وی، حق آبه هیرمند در مجلس شورای اسلامی، دولت و وزارت خارجه در مجموعه حاکمیت محسوب می شود و حتما باید دنبال شود، حق آبه هیرمند را با کشور افغانستان حتما باید دنبال کنیم و ارتباطات مرزی در موضوع های مختلف از جمله آب، تجارت، گمرکات و.... پیگیری می شود تا مردم اقتدار نظام در پیگیری را لمس کنند.

بر اساس این گزارش، رئیس مجلس در  دومین روز سفر به سیستان و بلوچستان از عملیات اجرایی طرح 46 هزار هکتاری انتقال آب به اراضی دشت سیستان، چاه نیمه یک و  پاسگاه مرزی میلک بازدید کرد، پیگیری ابهامات کانال کشی و تقسیم آب زمین‌های کشاورزی با دبی مناسب توسط قالیباف در ایستگاه پمپاژ آب چاه نیمه چهارم شهرستان زابل از دیگر برنامه های وی در شمال استان بود.

 

نظرات بینندگان
آخرین مطلب
ارسال خبرنامه
برای عضویت در خبرنامه سایت ایمیل خود را وارد نمایید.
نشریات