از سنندج به نقل از روابطعمومی دادگستری کردستان، محمدباقر الفت معاون منابع انسانی و امور فرهنگی قوه قضاییه در دیدار با رئیس کل دادگستری و قضات مرکز استان کردستان اظهار داشت: خدمت جهادی به مردم کردستان اجر بسیار بالایی دارد و باید به این استان توجه بیشتری شود.
وی گفت: بعد از انقلاب اسلامی اقدامات بزرگ و ارزشمندی در استان کردستان انجام شده اما برای محرومیتزدایی از این استان باید تلاشهای بیشتری از سوی مسئولان انجام و به مطالبات مردم رسیدگی شود.
معاون قوه قضائیه بر لزوم تفکیک بین افراد معترض و اغتشاشگر توسط قضات تاکید کرد و افزود: هنر دستگاه قضایی و قضات با دانش این است که با تکیه بر سواد و معلومات در حوزههای مختلف سیاسی، فرهنگی و اجتماعی این افراد را شناسایی و تفکیک کنند.
وی با بیان اینکه قلم و رای دقیق و قاطع قاضی به مردم آرامش خاطر داده و صدور احکام مبتنی بر شریعت، قانون، استدلال و منطق در جامعه، امنیت ایجاد میکند، تصریح کرد: ما مسئولان بهعنوان سربازان این انقلاب و نظام ولایی جمهوری اسلامی موظفیم تا فرهنگ انقلابی را حفظ و اشاعه کنیم.
الفت خاطرنشان کرد: این معاونت در پی تحکیم اخلاق حرفهای و فرهنگ سازمانی در میان جامعه قضات کشور بوده تا قضات با دادرسی نوین و الکترونیک بیشتر آشنا شده و پویایی بیشتری در دادگستریهای سراسر کشور ایجاد شود.
معاون منابع انسانی و امور فرهنگی قوه قضاییه حجم کار قضات را بالا توصیف کرد و یادآور شد: باید به قضات و خانوادههایشان توجه بیشتری شده تا با فراغ بال بتوانند به امر قضاوت بپردازند.
رئیس کل دادگستری استان کردستان نیز در این جلسه اظهار داشت : خوشبختانه در دو سال اخیر 35 درصد از شعب نامتعارف استان، متعارف شده و مقرر شده تا پایان سال جاری تمامی شعب کردستان متعارف شوند.
حجتالاسلام والمسلمین سیدحسین حسینی بر لزوم توجه بیشتر به استان کردستان تاکید کرد و گفت: تعداد درخواستهای انتقالی قضات از استان بالاست، میطلبد تا با تخصیص امکانات بیشتر و جذب قضات بومی، زمینه ماندگاری قضات در استان فراهم شود.
در این دیدار، چند تن از قضات استان کردستان نیز به بیان مشکلات و مسائل قضایی استان پرداختند.
منبع: تسنیم