در این مراسم مونا رحمانی، دبیر این رویداد گفت: ۱۳سازمان مردمنهاد و شبکه ملی سازمانهای غیردولتی بشردوستانه دست در دست هم دادیم تا این رویداد را در دو روز برگزار کنیم. ما از هنر به عنوان یک راه ارتباطی قوی کمک گرفتیم تا با قدرت هنر، این رویداد را برگزار کنیم.
وی گفت: در این زمینه از کودکان و صدای آنها کمک گرفتیم و با نماد درنای صلح، فعالیت خود را آغاز کردیم. نماد دیگری که انتخاب شد، هندوانه بود؛ چون توییتر هر توییت حمایتی از لبنان را حذف میکرد، اما نماد هندوانه که رنگهای پرچم این کشور بود، دیگر حذفشدنی نبود و میتوانست نشاندهنده صدای اعتراض ما باشد. به گفته وی به نمایش گذاشتن بیش از ۷۵ اثر نقاشی از کودکان ایرانی، پرفورمنس، ویدئو آرت، نامهنویسی، کاشت نهال زیتون، ساخت اوریگامی درنا توسط کودکان حاضر در نمایشگاه و دیگر بخشهای هنری ازجمله برنامههای این رویداد در حمایت از کودکان بیپناه غزه و لبنان بهشمار میرود.
در ادامه این مراسم، پیام کاظم غریبنژاد، معاون امور بینالملل قوه قضاییه و دبیر ستاد حقوقبشر جمهوری اسلامی قرائت شد که در بخشی از آن آمده بود: براساس اطلاعات دفتر حقوقبشر سازمان ملل، بیش از ۱۸ هزار کودک در غزه و لبنان شهید شدند که از میان آنها حدود ۹۰۰ نفر کمتر از یک سال داشتند. این رخدادهای غیرانسانی که وجدان بشریت را دردمند ساخته، در حالی در جهان امروز رخ میدهد که زنان و کودکان از بیشترین حمایتها در مفاد کنوانسیونهای بینالمللی برخوردارند، اما به دلیل معیارهای دوگانه کشورهای گروه غرب، عملا هیچ واکنش و اقدامی از سوی آنها برای توقف ماشین کشتار جمعی رژیم صهیونیستی انجام نشده است.
در بخشی از این مراسم همچنین پیام این رویداد قرائت شد.
در بخشی از این پیام آمده است: این نمایشگاه و آثار نه فقط تصاویری از رنگو قلم بلکه اسنادی زنده از حقیقتی تلخ است که هر روز در غزه و لبنان تکرار میشود؛ کودکانی که حق بازی، زندگی و خنده در صلح دارند، امروز در میان ویرانهها و صدای آژیرها، رویاهای خود را گم کردهاند. این رویداد نقطه عطفی در حمایت از کودکان بیدفاع غزه و لبنان است و پیامی روشن به جهانیان دارد، ما تمام نمیشویم. ما از تلاش برای عدالت دست نمیکشیم و با امید و ایمان، برای جهانی عاری از جنگ و پر از صلح و دوستی ایستادهایم. با قلبهایی سرشار از غم و همبستگی، امروز در اینجا گرد آمدهایم تا رویدادی را افتتاح کنیم که در آن هنر کودکان ایرانی با شعار «ما تمام نمیشویم»، فریاد خاموش کودکان غزه و لبنان را به جهانیان میرساند. این آثار نمادی از همدردی و همبستگی فرزندان این مرز و بوم با کودکانی است که در سایه بیرحمی جنگ، معصومانه جان باخته و رؤیاهایشان در میان خاکستر فرورفته است. ما با ایمان به ارزشهای انسانی، این بیانیه را به دست مقامات سازمان ملل و گزارشگران ویژه حقوقبشر خواهیم رساند و از مقامات محترم بینالمللی درخواست میکنیم که با اقداماتی قاطع و شفاف به وظایف خود در حفاظت از حقوق کودکان و جلوگیری از ادامه این جنایات عمل کنند.