تاریخ انتشار : ۲۴ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۴:۵۲  ، 
کد خبر : ۳۷۲۴۹۷
کارشناس صهیونیست:

برای شکست حماس باید از جنگ ترکیبی استفاده کنیم/ با اجرای طرح مارشال در غزه، می‌توانیم تهدیدات را کنترل کنیم

پس از ۱۶ ماه جنگ بدون دستاورد برای رژیم صهیونیستی، اکنون تحلیلگران صهیونیست برای غلبه بر نیروهای مقاومت و روحیه ایستادگی مردم غزه، طرح های ترکیبی از اقدامات نظامی، اجتماعی و اقتصادی را توصیه میکنند.

طی هفته های اخیر که ناکامی رژیم صهیونیستی در غزه مشخص شد، تحلیلگران و کارشناسان صهیونیست به این مسئله اشاره میکنند که شکست دادن حماس تنها از طریق اقدام نظامی غیر ممکن است و برای از بین بردن مقاومت در غزه، باید روحیه مقاومت گرایی و ضد صهیونیستی از ساکنان آن گرفته و با گرایش دادن آنها به سمت مادی گرایی، رفتار آنها کنترل شود. از این رو طی روزهای اخیر، طرح هایی در این زمینه ارائه شده است که پایه و مبنای مشترک همه آنها، دور کردن مردم غزه از مقاومت با استفاده از حربه مادی گرایی است. موشه پوزیلوف نیز یکی از تحلیلگران صهیونیست برجسته ای است که به این مسئله پرداخته است.

برای شکست حماس باید از جنگ ترکیبی استفاده کنیم/ با اجرای طرح مارشال در غزه، می‌توانیم تهدیدات را کنترل کنیم

پوزیلوف یک مقام ارشد سابق شاباک که در پست های مختلفی در حوزه مسائل امنیتی خدمت کرده است. وی بیشتر خدمات خود را در موقعیت های میدانی - عملیاتی در بخش عربی و به عنوان محقق گذرانده است. او از زمان بازنشستگی از خدمت، به مشاوره سازمانی، مدیریت فرآیند استراتژیک و توسعه مدیریتی در سازمان های دولتی و خصوصی مشغول بوده است و در حال حاضر کارشناس ارشد موسسه امنیت ملی Misgav است.

این مقام سابق صهیونیست در رابطه با ارائه طرح ایده آل برای پیاده سازی در نوار غزه پس از پایان جنگ، در گزارشی، به طرح مارشال آمریکا در اروپا اشاره کرده و به این مسئله اشاره میکند که این طرح در غزه نیز قابل اجرا میباشد.

پوزیلوف در این رابطه مینویسد:

من با الهام از طرح مارشال برای اروپا پس از جنگ جهانی دوم، "طرح مارشال برای شمال نوار غزه" را پیشنهاد می کنم که میتوانیم از طریق آن حماس را در غزه شکست دهیم، یک طرح "آزمایشی" برای ایجاد یک منطقه غیرنظامی بین مرکز نوار و شمال نوار غزه، منطقه ای عاری از حضور حماس، که تمرکز آن بر روی ایجاد رفاه خواهد بود.

برای شکست حماس باید از جنگ ترکیبی استفاده کنیم/ با اجرای طرح مارشال در غزه، می‌توانیم تهدیدات را کنترل کنیم

دولت اسرائیل برای این کار باید همکاری بین المللی را در دستور کار قرار دهد که در درجه اول آن، رئیس جمهور ایالات متحده قرار دارد، ترامپ باید حمایت و کمک‌های مالی از ایالات متحده و کشورهای خلیج فارس را برای این طرح جلب کند.

مرحله اول: تصمیم امنیتی مطلق

غیرنظامی‌سازی کامل شمال نوار غزه: حذف تونل‌ها، زیرساخت‌های تولید سلاح و مراکز فرماندهی و حذف کامل شاخه نظامی، نابودی نیروهای حماس و انهدام مقر آنها. در این مرحله شما به کنترل امنیتی کامل دست یافته اید و باید مکانیسم های نظارتی یکپارچه با نیروهای بین المللی ایجاد کنید

مرحله دوم: پاکسازی قانونی

اعلام نامشروع حماس به عنوان یک سازمان غیر قانونی برای فعالیت سیاسی. بسیج جامعه جهانی برای غیرقانونی کردن حماس، برگزاری محاکمه های نمایشی علیه حماس در حمله ۷ اکتبر و محاکمه مقامات ارشد این سازمان در دادگاه اسرائیل، تحت پوشش اقدامات رسانه ای.

برای شکست حماس باید از جنگ ترکیبی استفاده کنیم/ با اجرای طرح مارشال در غزه، می‌توانیم تهدیدات را کنترل کنیم

مرحله سوم: ایجاد یک منطقه غیرنظامی

ایجاد منطقه غیرنظامی از اردوگاه‌های مرکزی تا شمال نوار غزه، اجرای نظارت دقیق بر تمامی ورودی‌ها و خروجی‌ها که به شدت تحت نظارت خواهند بود. این امر مستلزم حضور نظامی دائمی، استقرار نیروهای ارتش اسرائیل و نیروهای بین المللی در غزه است.

مرحله چهارم: توانبخشی اجتماعی و اقتصادی

در پایان مرحله پاکسازی و مرحله کنترل منطقه، تنها زمانی که کنترل کامل بر این منطقه حاصل شد، مرحله بازسازی آغاز می شود که با بازسازی زیرساخت های اولیه، برق، آب و حمل و نقل همراه است.

در این مرحله، یک برنامه آموزش جدید با برنامه های درسی که روحیه مادی گرایی از جمله تساهل و همکاری را ترویج میکنند، مشابه برنامه های آموزشی فعالی در امارات، آغاز خواهد شد. تحقق معیارهای برنامه آموزشی منجر به آغاز یک برنامه توسعه اقتصادی می شود: ایجاد مناطق صنعتی، تشویق سرمایه گذاری های بین المللی در این منطقه و ایجاد اشتغال محلی.

این مقام سابق شاباک در پایان خاطر نشان کرد:

در پایان، باید اشاره کنم که اسرائیل با چالشی تاریخی مواجه است که نمی تواند از آن فرار کند: پایان دادن به حکومت حماس در نوار غزه امروز. امروز، هرکسی که چشمی در سر دارد، می‌داند که یا ما باقی خواهیم ماند یا آنها. طرح پیشنهادی فقط یک پاسخ نظامی نیست، بلکه یک چشم انداز استراتژیک گسترده برای خاورمیانه با ثبات تر (حذف محور مقاومت و ایران) است.

"کسی که خواهان صلح است باید برای جنگ آماده شود". امروزه برای اکثریت قریب به اتفاق صهیونیست‌های ساکن در اسرائیل روشن است که تنها پیروزی نظامی بر حماس امکان بازسازی مدنی و اقتصادی غزه (از بین بردن روحیه مقاومت)، برقراری صلح مورد انتظار و جلوگیری از تکرار تهدیدات گذشته را فراهم می‌کند. اگر به رویاپردازی‌های سابق برگردیم،
همه ما در اکتبر آینده ساعت شنی وقوع یک هفت اکتبر دیگر را برای خودمان فعال کرده ایم.

عدم دستاورد نظامی صهیونیست ها در غزه و همچنین افزایش حس انتقام جویی و نفرت در فلسطینیان، باعث شده است که سران رژیم برای شکست مقاومت در غزه و بدست گرفتن کنترل و مدیریت آن، به سمت برنامه هایی با محوریت تغییرات بنیادین فرهنگی به منظور از بین بردن روحیه مقاومت و ضد اسرائیل حرکت کنند تا شاید از این طریق بتوانند تهدید غزه در آینده را خنثی کنند.

نظرات بینندگان
آخرین مطلب
ارسال خبرنامه
برای عضویت در خبرنامه سایت ایمیل خود را وارد نمایید.
نشریات