صفحه نخست >>  عمومی >> آخرین اخبار
تاریخ انتشار : ۲۹ بهمن ۱۴۰۳ - ۰۸:۲۹  ، 
کد خبر : ۳۷۲۶۷۶
در پی وقوع زلزله؛

میدری: تمام امکانات برای کمک به زلزله‌زدگان خوزستان بسیج شود

احمد میدری وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی خواستار بسیج تمام امکانات برای کمک به زلزله‌زدگان خوزستان شد.

به گزارش بامداد دوشنبه از پایگاه اطلاع رسانی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، میدری پس از پیگیری وضعیت مناطق زلزله‌زده خوزستان در پی زمین‌لرزه ۵.۴ ریشتری یکشنبه شب، دستور بسیج امکانات درمانی و خدماتی این وزارتخانه را به اداره‌ کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان برای کمک به حادثه‌دیدگان صادر کرد.

 منطقه حسینیه اندیمشک در سال‌های اخیر چندین زمین‌لرزه را تجربه کرده است؛ شامگاه یکشنبه ۲۸ بهمن ۱۴۰۳، ۲ زلزله پیاپی به بزرگی ۴.۴ و ۵.۴ ریشتر این منطقه را لرزاند.

نخستین زلزله در ساعت ۲۲:۱۸ و در عمق ۱۰ کیلومتری رخ داد و تنها هفت دقیقه بعد، زلزله دوم در عمق ۱۵ کیلومتری زمین ثبت شد.

زلزله‌های حسینیه در شهرهای اطراف اندیمشک، دزفول، اهواز، حمیدیه، ایذه و مسجدسلیمان نیز احساس شد. 

 با این حال، گزارشی از خسارات جدی جانی یا مالی منتشر نشد، اما تیم‌های امدادی برای ارزیابی منطقه در آماده‌باش قرار گرفتند.

منبع: ایرنا
نظرات بینندگان
ارسال خبرنامه
برای عضویت در خبرنامه سایت ایمیل خود را وارد نمایید.
نشریات