سیاسی >>  دولت >> آخرین اخبار
تاریخ انتشار : ۱۴ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۴:۳۵  ، 
کد خبر : ۳۷۳۴۲۹

پزشکیان: امیدوارم بتوانیم کاری کنیم تا شرمنده مردم نباشیم

رئیس جمهور گفت: امیدوارم بتوانیم کاری کنیم شرمنده مردم عزیز، شهدا و خداوند نباشیم.

مسعود پزشکیان در مراسم جشن توانمند سازی بیش از ۸۰ هزار مجری طرح‌های اشتغال کمیته امداد امام خمینی (ره) اظهار داشت: در ماه مبارک رمضان تمرین می‌کنیم که گرسنه بمانیم تا فرد گرسنه را بفهمیم. رسالت عزیزان ما در کمیته امداد از آن کارهای خدایی است.

وی با تاکید بر اینکه مهم‌ترین رسالت ما دیدن و توانمند کردن شما است، گفت: این را از نظر اعتقادی می‌گویم. ما دانشجو بودیم زمانی که با چپی‌ها بحث می‌کردیم می‌گفتند ما طرفدار کارگر هستیم شما طرفدار این حرف‌ها؛ چالش داشتیم. در قرآن خیلی آیات هست که ما را مکلف می‌کند چگونه به مردم خدمت و به محرومان نگاه کنیم.

وی با بیان اینکه مشکل اساسی این است که انسان به این باور برسد و بستر ما می‌توانیم را فراهم کنیم. گاهی در صدا و سیما سرمایه گذاران بزرگ را نشان می‌دهد که از دست‌فروشی به اینجا رسیدند، ادامه داد: باور به ایمان در نحوه رفتار و نگاه ما شکل خواهد کرد.

رئیس جمهور گفت: «رمضان» به ما یاد می‌دهد که باید به سختی به سمت هدف رفت. راحت نمی‌توان به جایی رسید. هر انسانی به اندازه تلاشی که می‌کند به جایی می‌رسد.

پزشکیان گفت: امیدوارم بتوانیم کاری کنیم شرمنده مردم عزیز، شهدا و خداوند نباشیم.

پزشکیان عنوان کرد: جدا از اینکه فقیر ترک، کرد، لر، ایرانی و خارجی هست یا نه؛ وقتی کسی افتاده باید دست آن را بگیریم. وقتی این کار را بکنیم اسلام در رفتار ما شکل می‌گیرد نه گفتار ما. گفتار صرفاً ادعا است. وقتی در عمل نشان دهد همه می‌بینند و می‌فهمند. هر زبان و نژادی رفتار تو را می‌فهمند. این عمل است که مردم و دنیا درک می‌کند.

وی با طرح این سوال که آیا فقط به عنوان عادت روزه می‌گیریم، تصریح کرد: قرآن می‌گوید هر کسی که گرفتار است مسلمان وظیفه دارد به او کمک کند لذا ما روزه می‌گیریم تا محرومان و گرسنگان را درک کنیم.

رئیس جمهور گفت: روز قیامت به این سادگی از کنار ما نخواهند گذشت. روز قیامت از ما می‌پرسند چه کسی گفت در ذلت و بدبختی بمانیم؟

وی گفت: باید مسیر رشد و حرکت را فراهم کنیم. به شما عزیزان در کمیته امداد کمک خواهیم کرد تا بتوانید بالا بروید. وظیفه حاکمیت دیدن اینها است.

پزشکیان عنوان کرد: بستر را باید برای تولید کننده و تاجر ایجاد کنیم. امیدوارم در ماه مبارک به قرآن مراجعه کنیم. شب قدر شبی است که انسانی تعریف می‌کند چه می‌خواهد شود. من تصمیم می‌گیرم تا سال آینده این کار را انجام دهم. خودم را پاک کردم و در شب قدر برای آینده هدف گذاری می‌کنم برای رسیدن به این هدف سختی مهم نیست.

نظرات بینندگان
آخرین مطلب
ارسال خبرنامه
برای عضویت در خبرنامه سایت ایمیل خود را وارد نمایید.
نشریات