سیاسی >>  مجلس >> آخرین اخبار
تاریخ انتشار : ۲۰ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۲:۴۹  ، 
کد خبر : ۳۷۳۶۶۶
سخنگوی کمیسیون امنیت ملی مجلس:

نمایندگان از پاسخ‌های عراقچی در کمیسیون امنیت ملی مجلس قانع شدند

سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی از اقناع نمایندگان سوال کننده از وزیر امورخارجه در جلسه این کمیسیون خبر داد.

ابراهیم رضایی در توضیح جلسه امروز دوشنبه( ۲۰ اسفندماه) کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی به خبرنگاران گفت: جلسه صبح امروز کمیسیون با حضور وزیر امور خارجه برای پاسخ به سوالات تعدادی از نمایندگان مجلس برگزار شد.

وی افزود: در این جلسه، مهدی کوچک‌زاده نماینده تهران سوالی از وزیر خارجه در ارتباط با علت غفلت و سهل انگاری در زمینه عدم اجرای قانون حمایت از انقلاب اسلامی فلسطین مصوب سال ۶۹ را مطرح کرد.

سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس اضافه کرد: زهره سادات لاجوردی نماینده تهران نیز در مورد حضور آقای محمد جواد ظریف در اجلاس داووس و اظهارات ایشان سوالی مطرح کرد. همچنین فاطمه محمدبیگی نماینده قزوین نیز از وزیر خارجه درباره علت عدم حضور وزیرخارجه در اجلاس داووس و اظهارات ظریف در این اجلاس سوالی را طرح کرد.

رضایی خاطرنشان کرد: پس از طرح سوالات، هر سه نماینده از پاسخ وزیر امورخارجه قانع شدند.

منبع: ایرنا
نظرات بینندگان
ارسال خبرنامه
برای عضویت در خبرنامه سایت ایمیل خود را وارد نمایید.
نشریات