تاریخ انتشار : ۲۶ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۶:۴۰  ، 
کد خبر : ۳۷۴۸۸۴
جانشین فرمانده کل سپاه تاکید کرد

ضرورت هوشیاری در برابر فتنه‌های داخلی

«سردار علی فدوی» جانشین فرمانده کل سپاه در مراسم تکریم و معارفه فرمانده سپاه کردستان با گرامیداشت یاد و خاطره امام شهدا و شهدای کردستان، به جانفشانی‌های مردم این خطه از ابتدای پیروزی انقلاب اسلامی اشاره کرد و افزود: «۲۵ هزار شهید از اول انقلاب تاکنون در این سرزمین برای حفظ ارزش‌های انقلاب اسلامی و امنیت آن جان خود را فدا کرده‌اند.»

وی افزود: «اگر آمریکایی‌ها پس از انقلاب اسلامی نتوانسته‌اند اقدامی کنند، نه اینکه نمی‌خواستند؛ بلکه نتوانسته‌اند و این دشمنی همچنان ادامه دارد.»

سردار فدوی با اشاره به شرارت‌ها و خباثت‌های جاری دشمنان در دنیای اسلام، به جنایات رژیم صهیونیستی علیه مردم بی‌گناه غزه در یک و نیم سال اخیر اشاره کرد و گفت: «این جنایات با پشتیبانی، فرماندهی و کمک‌های علنی شیطان بزرگ آمریکا صورت گرفته و بیش از ۲۰ هزار کودک بی‌گناه در این حملات به شهادت رسیده‌اند.» 

سردار فدوی، جانشین فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با اشاره به تظاهرات گسترده جهانی علیه سیاست‌های آمریکا و رژیم صهیونیستی، َگفت: «تعداد قابل توجهی از کشور‌های دنیا علیه آمریکا و رژیم صهیونیستی تظاهرات کرده‌اند؛ این امر نشانه‌ای از شکست آمریکا و رژیم صهیونی است و مردم جهان به دروغ‌های این دو پی برده‌اند.»

سردار فدوی با اشاره به ترور دانشمندان هسته‌ای ایران به دست صهیونیست‌ها و آمریکایی‌ها، این اقدام را نشانه‌ای از دشمنی همیشگی آنان با انقلاب اسلامی دانست. 

جانشین فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در ادامه با اشاره به حضور پررنگ جوانان در عرصه‌های مختلف انقلاب، تأکید کرد که این رویش نسلی همچنان ادامه دارد.
 وی با اشاره به هیاهوی دشمنان در فضای مجازی و تلاش آنها برای بزرگنمایی خطر ایران، تصریح کرد: «همین الآن نگاه کنید و فضای مجازی چه غوغایی برقرار است، دائم دنبال این هستند که خطر ایران را برای خودشان بزرگ کنند؛ در حالی که همه خباثت‌ها از طرف آنها برای ایران وجود داشته است.»
سردار فدوی با استناد به آیات قرآن و احادیث معراج، تأکید کرد: «امت اسلامی هیچ‌گاه با جنگ نظامی و اقتصادی دچار مشکل نخواهد شد و مشکل اصلی در اختلافات داخلی است.»
وی با اشاره به سخنان امام خمینی (ره) و رهبر معظم انقلاب اسلامی درباره پرهیز از اختلاف، به روایتی تاریخی پس از رحلت پیامبر اکرم (ص) و تلاش یک یهودی برای ایجاد اختلاف بین امیرالمؤمنین (ع) و دیگران اشاره کرد و بر ضرورت هوشیاری در برابر فتنه‌های داخلی تأکید کرد.
جانشین فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، در سخنانی با اشاره به ضمانت الهی حفظ قرآن کریم، بر ضرورت تلاش برای تحقق وحدت در داخل امت اسلامی ایران تأکید کرد. 
وی با بیان اینکه خداوند در قرآن تضمین کرده است که هیچ مشکلی در امت اسلامی رخ نخواهد داد، اظهار داشت: «وقتی این موضوع بزرگ انجام شده است، در مسائل کشور هم می‌توانید آن را عمل کنید؛ یعنی اختلافی در داخل امت اسلامی نباید وجود داشته باشد.»
جانشین فرمانده کل سپاه در بخش دیگری از سخنان خود به اقدامات دشمنان در منطقه اشاره کرد و گفت: «حتی یک روز خباثت دشمنان ما تمام نشده است و تیم تروریستی وابسته به داعش که از یکی از کشور‌های منطقه آمده بودند تا عملیات انجام دهند که متلاشی شدند. این افراد که هیچ ربطی به جغرافیای منطقه ندارند، می‌خواهند نظام وحدت و همدلی ما را بر هم بزنند.»

نظرات بینندگان
ارسال خبرنامه
برای عضویت در خبرنامه سایت ایمیل خود را وارد نمایید.
نشریات