تاریخ انتشار : ۲۲ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۴:۴۹  ، 
کد خبر : ۳۷۶۰۶۳

آتش‌بس میان اسلام‌آباد و دهلی‌نو؛ هند ۳۲ فرودگاه خود را بازگشایی کرد

هند پس از برقراری آتش‌بس با طرف پاکستانی، امروز (دوشنبه) اعلام کرد که ۳۲ فرودگاه خود را که پیشتر بر روی پروازها بسته بود، بازگشایی کرد.

به نقل از خبرگزاری رویترز، مقام های فرودگاهی هند در بیانیه ای اعلام کردند که این فرودگاه ها که پیشتر به علت درگیری نظامی با پاکستان بسته شدند، هم اکنون بر روی پروازهای غیرنظامی باز و عملیاتی است.

در همین ارتباط «ایندی‌گو» (IndiGo) یکی از بزرگترین خطوط هوایی هند اعلام کرد که به تدریج مسیرهایی که پیشتر پرواز آنها بسته شده بود، فعالیت خود را از سر می گیرند.

این گزارش حاکی است که این فرودگاه ها هفته گذشته در مناطق شمالی و غرب هند و در زمان درگیری نظامی با طرف پاکستانی بر روی پروازهای غیرنظامی بسته شدند.

این درحالی است که پاکستان دیروز (یکشنبه ۲۱ اردیبهشت) فرودگاه های خود را که تا پیش از برقراری آتش بس با طرف هندی بسته بود، بازگشایی کرد.

 درگیری‌های میان هند و پاکستان به دنبال حادثه تروریستی ۲۲ آوریل برابر با دوم اردیبهشت جاری در منطقه توریستی «پهَلگام» در کشمیر تحت کنترل هند که در آن دست کم ۲۷ نفر کشته شدند، آغاز شد.

دهلی نو، اسلام آباد را عامل این حمله معرفی کرد و در پاسخ به این حادثه در مورخ هفتم ماه مه برابر با ۱۷ اردیهبشت جاری عملیات «سیندور» (Operation Sindoor) را با هدف قرار دادن ۹ نقطه در پاکستان و کشمیر پاکستان آغاز کرد.

دو کشور پس از انجام حملات هوایی به مواضع یکدیگر، در نهایت پس از پنج روز درگیری در مورخ شنبه ۲۰ اردیبهشت ماه ۱۴۰۴ نسبت به برقراری آتش بس توافق کردند.

منبع: ایرنا
نظرات بینندگان
ارسال خبرنامه
برای عضویت در خبرنامه سایت ایمیل خود را وارد نمایید.
نشریات