به گزارش روز دوشنبه از پایگاه اطلاع رسانی مرکز پژوهشهای مجلس شورای اسلامی، بابک نگاهداری، با اشاره به بخشی از نتایج موج ششم سنجش دیدگاه مردم درباره مسائل روز کشور با تاکید بر جنگ تحمیلی ۱۲ روزه ایران و اسرائیل، گفت: نتایج این نظرسنجی که در تیرماه ۱۴۰۴ توسط موسسه افکارسنجی ملت وابسته به مرکز پژوهشهای مجلس انجام شده است نشان میدهد در این جنگ تحمیلی، ۶۱ درصد از مردم توان نظامی ایران را قویتر و ۲۰ درصد از مردم توان نظامی ایران و اسرائیل را تقریبا برابر دانستهاند.
وی افزود: بر اساس نتایج این پیمایش صورت گرفته، حدود ۶۰ درصد از مردم نیز معتقد هستند بعد از این جنگ، ایران جایگاه بهتری در خاورمیانه پیدا کرده است.
رئیس مرکز پژوهش های مجلس اضافه کرد: همچنین ۸۱.۲ درصد از مردم هدف اصلی فعالیت برخی گروههای معاند جمهوری اسلامی در این جنگ را همکاری با دشمنان ایران برای رسیدن به قدرت دانستهاند و تنها ۵.۹ درصد هدف این گروهها را تلاش برای آزادی و رفاه مردم ایران ذکر کردهاند.
نگاهداری خاطرنشان کرد: نتایج این نظرسنجی در خصوص آینده برنامه هستهای ایران نشان میدهد ۷۳.۸ درصد مردم، حفظ و توسعه صنعت هستهای کشور را ترجیح میدهند.
بامداد جمعه ۲۳ خرداد ۱۴۰۴ رژیم صهیونیستی با شهادت جمعی از فرماندهان ارشد نظامی، دانشمندان و افراد غیر نظامی وارد جنگ تحمیلی با جمهوری اسلامی ایران شد. رژیم اشغالگر همان شب ضربات سنگینی از سپاه پاسداران انقلاب اسلامی دریافت کرد و شریک سیاسی او یعنی ایالات متحده امریکا برای آنکه به کمک رژیم صهیونیستی در منطقه بیاید، بامداد روز یکشنبه (یکم تیرماه) به سه مرکز هستهای فردو، نطنز و اصفهان تجاوز کرد.
نیروهای مسلح در جنگ ۱۲ روزه هم پاسخ تجاوز صهیونیستها به خاک سرزمینما را داد و هم در واکنش به اقدام امریکا، پایگاه این کشور در قطر را موشک باران کرد. درنهایت صبح سهشنبه (سوم تیرماه) رژیم صهیونی تن به آتشبس داد.