صفحه نخست >>  عمومی >> آخرین اخبار
تاریخ انتشار : ۲۶ بهمن ۱۴۰۴ - ۱۵:۰۴  ، 
کد خبر : ۳۸۷۸۴۲

افتتاح هفتاد و یکمین بیمارستان سیار تخصصی و فوق تخصصی نیروی زمینی سپاه در زاهدان

فرمانده مرکز بهداری رزمی جنوب شرق نیروی زمینی سپاه گفت: هفتاد و یکمین بیمارستان سیار تخصصی و فوق تخصصی نیروی زمینی سپاه در زاهدان افتتاح شد.

به گزارش روابط عمومی قرارگاه قدس نیروی زمینی سپاه دکتر قربانعلی بندانی، در افتتاحیه این مراسم گفت: این بیمارستان سیار از امروز خدمات بهداشتی درمانی در تخصص های داخلی،زنان و مامایی ، سونوگرافی ،جراحی عمومی،گوش حلق و بینی، قلب و عروق ،داخلی مغز و اعصاب ،اطفال ، اورتوپدی ،چشم پزشکی ،جراحی مغز و اعصاب و پوست و فوق تخصص در رشته های ریه، عفونی ،جراحی پلاستیک، اطفال و نفرولوژی به هموطنان نیازمند در حاشیه شهرستان زاهدان ارائه خواهد داد.

افتتاح هفتاد و یکمین بیمارستان سیار تخصصی و فوق تخصصی نیروی زمینی سپاه در زاهدان

افتتاح هفتاد و یکمین بیمارستان سیار تخصصی و فوق تخصصی نیروی زمینی سپاه در زاهدان

افتتاح هفتاد و یکمین بیمارستان سیار تخصصی و فوق تخصصی نیروی زمینی سپاه در زاهدان

 فرمانده مرکز بهداری رزمی جنوب شرق نیروی زمینی سپاه افزود: همچنین این بیمارستان سیار خدمات اورژانس ،تریاژ بیماران ، آزمایشگاهی، رادیولوژی ، بخش بستری،اتاق عمل و داروخانه نیز ارائه خواهد داد.

 این مسئول ادامه داد: تعداد ۳۵ نفر پزشک، متخصص و فوق تخصص و تعداد ۷۰ نفر کادر پیراپزشکی و پرستااری در مدت ۵ روز به ارائه خدمات بهداشتی درمانی در این منطقه می پردازند.

 دکتر بندانی تصریح کرد: این بیمارستان سیار ، چهارمین بیمارستانه است که با تاکید فرمانده محترم کل سپاه ،فرمانده نیروی زمینی و فرمانده قرارگاه قدس در سال‌جاری در استان سیستان و بلوچستان برپا می شود و قبل از این نیز در منطقه اسفندک سراوان.کورین زاهدان،زهک سیستان در سال جاری برپا شده بود.
 
وی افزود:تعداد ۷ نفر متخصص و فوق تخصص از بیمارستان شهید صدوقی اصفهان به عنوان همکار با کادر پزشکی بیمارستان حضرت نبی اکرم (ص) زاهدان خدمات بهداشتی درمانی ارائه خواهند.

نظرات بینندگان
ارسال خبرنامه
برای عضویت در خبرنامه سایت ایمیل خود را وارد نمایید.
نشریات