صفحه نخست >>  عمومی >> ویژه ها
تاریخ انتشار : ۱۷ اسفند ۱۴۰۴ - ۱۶:۲۰  ، 
کد خبر : ۳۸۸۸۹۱
بصیرت بررسی می‌کند

واقعیتی که همسایگان باید دریابند

در میانه مذاکرات، بار دیگر آمریکا خیانت به دیپلماسی را در پیش گرفت و در جنگی ناجوانمردانه با به شهادت رساندن رهبر انقلاب امام خامنه‌ای و دانش‌آموزان دختر مدرسه‌ای در میناب، رویای آمریکایی صهیونی یعنی تجزیه ایران و سلطه بر منابع آن را در پیش گرفت.
پایگاه بصیرت / قاسم غفوری

ترامپ که روزی ادعای آزادی برای مردم ایران را سر می‌داد نقاب از چهره برداشته و رسماً ایرانیان را مردمی شرور و لایق کشته شدن خطاب می‌کند و تجزیه ایران را آرزوی خود عنوان می‌دارد، در حالی که سلطه بر نفت ایران را رویای جنگ افروزیش بیان می‌کند. آمریکا بر خلاف هشدار‌های ژنرال هایش در حالی جنگ و جنایت علیه بشریت را با تجاوز و کشتار ایرانیان در پیش گرفته که واکنش ایران چنانکه رهبر شهید بار‌ها هشدار داده بودند از حوزه دو جانبه به منطقه‌ای با تبعات جهانی کشیده شده است. ایران بار‌ها هشدار داده بود که هر گونه تجاوز دیگری مانند جنگ ۱۲ روزه نخواهد بود و پاسخ‌ها کوبنده تر، وسیع‌تر و فراگیر‌تر خواهد بود و هیچ کشوری در منطقه و جهان نمی‌تواند از تبعات آن در امان باشد، بویژه آنهایی که در توهم همراهی با آمریکا و رژیم صهیونیستی علیه ایران اقدام کنند. وعده‌های ترامپ مبنی بر بی اثر بودن جنگ توهمی است که نباید عقلا و مردم آمریکا و نیز سایر کشور‌ها فریب آن رو بخورند چنانکه اکنون نیز قیمت نفت در حال سه رقمی شدن است و بازار‌های مالی می‌رود تا به فروپاشی نزدیک شود.

ایران و همسایگانی که باید قدردان باشند

نکته مهم در طول این جنگ تا به امروز نوع رفتار ایران در قبال کشور‌های منطقه بوده است. ایران همواره بر دو اصل تاکید داشته است و آن احترام به تمامیت ارضی و حسن همجواری با همسایگان و دیگری حفظ امنیت منطقه توسط کشور‌های منطقه و نه بیگانگان بوده است. ایران تمام ابزار‌ها و امکانات خود را نیز در این راستا به کار گرفته است که مبارزه با تروریسم و نیز تاکید بر اتحادیه‌های منطقه‌ای برای اخراج آمریکا و دفاع از ملت فلسطین و آزادگی کشور‌های منطقه نمودی از آن است. متاسفانه رویکرد برخی کشور‌های منطقه آن بوده که با دادن پایگاه نظامی به آمریکا و برخی اروپایی‌ها می‌توانند امنیت را برای خود و منطقه محقق سازند و برخی نیز همچون بحرین و امارات پا را از این فراتر نهاده و به رابطه و پایگاه دادن به رژیم صهیونیستی اقدام کرده‌اند.

چنانکه ایران همواره تاکید داشته هیچ شیشه‌ای با دستمال کثیف پاک نمی‌شود، لذا هیچ امنیتی نیز با حضور آمریکا که خود مخل امنیت است برقرار نمی‌گردد. این اصل سالهاست که بر همگان ثابت شده چنانکه جنگ افغانستان، عراق، سوریه، لیبی و نیز جنایات بی امانی که رژیم صهیونیستی در فلسطین و منطقه صورت می‌دهد گواهی بر این حقیقت است. بر این اساس آنچه امروز در منطقه جریان دارد، تاوان پایگاه‌هایی است که برخی کشور‌های منطقه به آمریکا داده‌اند که نظم و امنیت منطقه را برهم زده است و اشتباه محاسباتی آنها در اعتماد به آمریکای غیر قابل اعتماد زمینه ساز این فاجعه شده که جا دارد تا پاسخ گوی آن باشند. کشور‌ها امروز دریافته‌اند که برای سران کاخ سفید، اول رژیم صهیونی سپس آمریکا و سایر کشور‌ها نیز صرفا برای غارت شدن تعریف شده‌اند و چنانکه سخنان هگست وزیر جنگ ترامپ درباره کشور‌های عربی سراسر تحقیر و سرزنش بوده است.

قوانین جهانی و حقانیت ایران

برخلاف ادعای آمریکا قوانین بین المللی و منشور ملل متحد در حق دفاع مشروع تاکید دارد که کشوری که مورد تجاوز قرار می‌گیرد برای دفاع از خویش حق دارد تا تمامی پایگاه ها، اهداف و منافع دشمن متجاوز را هدف قرار دهد. جهان اذعان دارد ایران در میانه مذاکرات مورد تجاوز قرار گرفته، لذا حق دفاع مشروع دارد و هر حمله آمریکا و رژیم صهیونیستی جنایت علیه بشریت و اقدامات ایران دفاعی مشروع و قانونی است، لذا در کنار سرزمین‌های اشغالی تمامی پایگاه‌های آمریکا در منطقه هدفی صحیح و قانونی برای ایران می‌باشد و کشور‌های منطقه به جای آنکه از ایران گلایه داشته باشند، باید آمریکا را بازخواست کنند که چرا از خاک آنها برای تجاوز به ایران استفاده کرده است. به عبارتی دیگر هرگونه اعتراض به ایران نعل وارونه زدن است که جز تشدید گستاخی و جنگ افروزی آمریکا و صهیونیست‌ها پیامدی ندارد که در کنار کشتار ایرانیان کل منطقه را نیز به نابودی می‌کشد، چرا که ماهیت صهیونیسم و حامیانش نابودی همگان است و هیچ کس در امان نخواهد بود. ایران در طول این جنگ تحمیلی نیز همواره تاکید داشته و دارد که هیچ همسایه‌ای را هدف قرار نداده و نمی‌دهد و صرفاً پایگاه‌های آمریکا مد نظر می‌باشد. این اصلی است که تمام مسئولین سیاسی و نظامی کشور و ملت بزرگ ایران به آن تاکید دارند و حاضر به عقب نشینی از آن نمی‌باشند.

هرگونه ملاحظه کاری در این عرصه زمینه‌ساز گستاخی بیشتر آمریکا و رژیم صهیونیستی و آمریکا برای کشتار بیشتر است لذا صدای واحد ایرانیان ادامه پاسخ پشیمان کننده به دشمنان است و اینکه ایران کشور‌های منطقه را هدف قرار نمی‌دهد اصلی است که شامل پایگاه‌های دشمنان نمی‌شود، چرا که ایرانیان می‌دانند که رحم بر گرگ تیز دندان پیامد‌های خون باری به همراه دارد و لذا هرگز اجازه چنین وضعیتی را نخواهند داد همسایگان نیز باید رسم همسایگی را به خوبی به جا آورده و به جای اعتراض به ایران، از ظرفیت‌های خویش برای برچیدن پایگاه‌های آمریکایی بهره گیرند. منطقه توان اداره شدن بدون آمریکا را نیز دارد، چنانکه ایران همواره آمادگی خود برای تحقق این مهم را اعلام کرده است. نکته بسیار مهم آن است که امروز سراسر جهان صحنه تظاهرات مردمی است در حالی که محور آن را محکوم سازی جنگ افروزی و جنایات آمریکا و صهیونیست‌ها و حمایت از ایران تشکیل می‌دهد جهان امروز فریاد ایرانی را سر می‌دهد که در برابر تمام استکبار است و با شجاعت و ایستادگی خویش می‌رود تا شکستی بزرگ را به آن تحمیل نماید، لذا کشور‌های منطقه با رویکرد به سمت استقلال خواهی و اخراج پایگاه‌های آمریکایی می‌تواند نقش آفرینی در این مهم داشته و نامشان را جهانی کنند در غیر این صورت نتیجه جنگ هر چه باشد، جز حقارت و سرشکستگی برای آنها نتیجه‌ای ندارد و همچون اروپا به ورطه نابودی و انزوای جهانی کشیده می‌شوند.

نظرات بینندگان
ارسال خبرنامه
برای عضویت در خبرنامه سایت ایمیل خود را وارد نمایید.
نشریات