تاکید مقام معظم رهبری بر مضمون نفوذ در پسا برجام شاید دلیلی باشد بر این که دشمن در این برهه از انقلاب اسلامی نیز تغییر نکرده است بلکه فقط روش دشمنی اش را عوض کرده است.نگاه دولتمردان فعلی به خارج برای حل مشکلات اقتصادی و...،بر حساسیت مساله افزوده است
از مجموع مواضع دولت فعلی چنین بر میآید که اصولا اعتقادی به وقوع تخلف نداشته و در صدد به فراموشی سپرده شدن این مساله است. مجلس هم متاسفانه حرکت انقلابی بروز نداده است. اما از قوه قضاییه انتظار بیش از اینها بود یعنی خوب بود دادستان به عنوان مدعی العموم وارد عمل شده و متخلفین را احضار کرده و برخورد عبرت آموزی داشته باشد. معلوم نیست تعلل این قوه برای چیست؟؟!
هدف غایی از جنگ اقتصادی تغییر رفتار نظام در کوتاهمدّت و تغییر ساختار نظام در بلند مدّت است.
امام خمینی (ره) ماه ها پیش از جنگ تحمیلی،دستور تاسیس بسیج مردمی را صادر فرمودند.گویی ابر تهدید را بالای سر کشور مشاهده می کردند.
فساد های مالی و اداری یکی از بزرگترین معضل اقتصاد هر کشوری است که باعث افت شاخص های اقتصادی و همچنین در جازدن و حتی پسرفت یک کشور در حوزه اقتصاد می شود.
تجمع 20 میلیونی مردم در این روز بدون هیچگونه تبلیغ، تشویق دولتی و غیر دولتی است .برعکس دولت فعلی چون پایگاه اجتماعی اش در جمع ارببعنی ها نیست کارشکنی هم داشت یا حداقل کمکی در حل مشکلات این همایش بزرگ نکرد.
برای استفاده از فضای مجازی یکسری الزامات باید رعایت گردد.این الزامات عبارتند از:
1 _ شناخت کافی از ماهیت این فضا (ناشناخته، مبهم و دارای سرعت عمل بالا).
2 _ آشنایی با محاسن و معایب،فرصتها و تهدید های این فضا.
.
.
.
با توجه به تشبیه مقام معظم رهبری ، علل و دلایل مشابه سازی شرایط امروز انقلاب اسلامی با جنگ احزاب مورد بررسی قرار می گیرد
موضوع بسیار مهمی که از ابتدای انقلاب اسلامی تا به الان نظام با آن مواجه است،دشمنان خارجی و داخلی و آسیبهای آنان به کشور است.بنابراین شناخت دشمن و چگونگی برخورد با آن بسیار اهمیت دارد.
برای فهم صحیح تحولات سیاسی کشور لازم با یک سری اصول حاکم بر افکار و رفتار سیاسیون آشنا شویم که به برخی از آنها اشاره می کنیم