تاریخ انتشار : ۰۳ دی ۱۳۹۲ - ۰۸:۴۲  ، 
کد خبر : ۲۶۳۴۲۹

آزادسازی معاملات مسکن مهر


 
 
  

 

قائم مقام وزیر راه و شهرسازی در امور مسکن مهر با بیان اینکه دستورالعمل خرید و فروش اعیان مسکن مهر در هفته جاری به تمامی ادارات کل راه و شهرسازی استان ها ابلاغ می شود، گفت: بر اساس این دستورالعمل تنها خرید و فروش اعیان امکان پذیر است و زمین قابل واگذاری نیست.
 
به گزارش تجارت پرس؛احمد اصغری مهرآبادی، افزود: در حال حاضر خرید و فروش عرصه امکان پذیر نیست اما این موضوع در حال بررسی است.
قائم مقام وزیر راه و شهرسازی در امور مسکن مهر با بیان اینکه دستورالعمل فعلی برای خرید و فروش اعیان است، تصریح کرد:‌ دولت مصوبه ای در این راستا داشته که آن را در هفته جاری به تمامی ادارات کل راه و شهرسازی استان ها ابلاغ خواهد شد.
اصغری مهرآبادی گفت: با توجه به اینکه دستورالعمل خرید و فروش اعیان مسکن مهر در هفته جاری ابلاغ می شود، این دستورالعمل نیز از همین هفته قابل اجرا است.
وی درباره تاثیر آزادسازی خرید و فروش اعیان مسکن در قیمت این واحدها گفت: دلیلی برای افزایش وجود ندارد؛ بلکه رونق در بازار مسکن را در پی دارد؛ لذا متقاضی براساس قانون می تواند نسبت به خرید و فروش اعیان مسکن مهر خود اقدام کند.
قائم مقام وزیر راه و شهرسازی در امور مسکن مهر همچنین گفت: آزادسازی خرید وفروش مسکن مهر مغایرتی با قانون ندارد.
 گفتنی است،عباس آخوندی وزیر راه و شهرسازی که از مخالفان سرسخت مسکن مهر به شمار می‌رود، در برنامه نگاه یک اعلام کرد که بخشنامه آزاد شدن معاملات مسکن مهر را تا چند هفته دیگر صادر می‌کند و ظاهراً  این خبر بر رشد قیمت مسکن مهر بیش از پیش تأثیر گذاشته و حتی برخی از فروشندگان را با این تصور که قیمتها افزایش می‌یابد، از فروش واحد مسکونی منصرف کرده است.
نظرات بینندگان
پربیننده ترین
ارسال خبرنامه
برای عضویت در خبرنامه سایت ایمیل خود را وارد نمایید.
نشریات