به گزارش اقتصاد نیوز، قائم مقام صندوق توسعه ملی درحالی از پرداخت تسهیلات ارزی خبر داده که در سالهای اخیر این مساله با چالشهایی مواجه بوده است و حتی درسال گذشته با بروز مشکلات و تشدید رکود اقتصادی و کمبود منابع مالی در اثر تحریم ها صندوق توسعه پرداخت تسهیلات ارزی را متوقف کرده بود.
توقف ارائه تسهیلات ارزی از جمله پیامدهای نابهسامانی در بخش اقتصادی کشور در سالهای گذشته بود که به نوعی باعث در مضیقه قرار گرفتن صندوق ذخیره ارزی برای پرداخت تسهیلات شده بود.
اما این در حالی بود که صنعتگران و تولیدکنندگان با این روند به مشکلات بزرگی برخورد کردند و گلایه بسیاری از عدم پرداخت تسهیلات ارزی داشتند اما اکنون قائممقام صندوق توسعه ملی خبر داده که در روزهای آینده ۱۸ میلیارد دلار قرارداد عاملیت تسهیلات ارزی با بانکهای مختلف منعقد خواهد شد.
قاسم حسینی به فارس گفته است: قرارداد عاملیت اعتبار ارزی صندوق توسعه ملی برای بخشهای مختلف با بانکهای کشور به زودی نهایی میشود.
قائم مقام صندوق توسعه ملی با تاکید بر اینکه کل اعتبار ارزی برای پرداخت تسهیلات 18 میلیارد دلار است، تصریح کرد: این تسهیلات در دو بخش شامل ۱۵ میلیارد دلار مربوط به طرحهای نفت، پالایشگاه، پتروشیمی، فولاد، نیرو و حملونقل (زمینی، دریایی، هوایی) و سه میلیارد و ۲۰۰ میلیون دلار برای سایر طرحها خواهد بود.
حسینی یادآور شد: در حال حاضر رایزنیهای قرارداد عاملیت با 10 بانک کشور انجام شده و در روزهای آینده نهایی خواهد شد و البته احتمال افزایش این بانکها نیز وجود دارد.