(روزنامه جوان – 1396/04/27 – شماره 5140 – صفحه 5)
اين روحيه همراه با آرمانهاي انقلاب اسلامي، شاهكليد ايران تا سالهاي پاياني جنگ شد و بعثيها را تاجايي پيش برد كه مجبور به عقبنشيني و پذيرش قطعنامه 598 شدند. دو شكست سنگين عراق در سالهاي پاياني جنگ در فاو و شلمچه پيام مهمي را به بعث و حاميان آن مخابره كرد و آن بالا رفتن احتمال شكست عراق در جنگ با تمام حمايتهاي غرب از آن بود. اين واقعه ميتوانست شرمساري بزرگي براي مخالفان انقلاب اسلامي در عرصه معادلات بينالمللي باشد، لذا پيشنهاد آتشبس و قطعنامه 598 مطرح شد تا نشان دهد مقاومت اگر براي خدا و آرمانهاي اسلامي باشد چنان قدرتي ايجاد ميكند كه تمام جهان را در مقابل انقلاب اسلامي ايران مجبور به نرمش و پذيرش ميكند و حتي شوراي امنيت را وادار ميكند تا به رغم عداوت با انقلاب اسلامي، در نهايت از عراق به عنوان آغازگر جنگ هشت ساله نام ببرد.
قوه ترحم جامعه جهاني نسبت به جنگ ايران و عراق و قريب هشت سال ظلم و آتش و خون عليه كشور ما بيدار نشده بود بلكه آنچه زمينهساز طرح و تصويب اين قطعنامه فوريتي از سوي شوراي امنيت شد، ضعف و شكست عجيب حزب بعث در مقابل نيروي مقاومت و ايستادگي رزمندگان اسلام در جنگ بود. اگرچه اين قطعنامه هم در نوع خود از حقوق از دست رفته ايران در جريان جنگ حمايت نكرد و هيچگونه الزامي براي جبران خسارات وارده به ايران از سوي عراق پيشبيني نكرد و حتي حق دفاع مشروع را طبق بند 6 قطعنامه از ايران گرفت اما در نهايت پيامي كه از اين قطعنامه به جهان صادر شد نه تنها به ضرر ايران اسلامي نبود بلكه كاملاً برخلاف پيشبينيهاي اوليه غرب بود و اين خود نوعي «فتح استراتژيك» براي ايران محسوب ميشد.
اينكه دشمنان انقلاب اسلامي براي از بين بردن روحيه و آرمانهاي انقلابي با تمام قوا وارد جنگ با ايران شوند و در نهايت مجبور گردند براي جلوگيري از سقوط صدام تن به آتشبس دهند، خود به منزله پيروزي دوم انقلاب اسلامي و روحيه مقاومت، مبارزه و انقلابيگري است. اين مهم نشاندهنده آن است كه «مقاومت اسلامي» تنها صراط به سمت پيروزي و فتح است و چنانچه اين روحيه و باور در جبهه ايران حفظ نميشد، قطعاً نتيجه ديگري براي سرنوشت كشور و انقلاب رقم ميخورد و اين بدون شك ميتواند مهمترين پيام فكري هشت سال جنگ تحميلي و همچنين قطعنامه 598 شوراي امنيت باشد.
http://www.javanonline.ir/fa/news/862566
ش.د9601495