بعد از آنکه یک حساب کاربری در توییتر جزئیاتی از نطق سیده حمیده زرآبادی، چهره سیاسی اصلاح طلب مجلس را منتشر کرد، خانم زرآبادی در نطق میان دستور خود سه شنبه ۱۶ مهر 1398 به چند نکته مهم در خصوص وزیر ارتباطات و عملکرد او اشاره داشت:
1- مدیری که اخلاق، ایمان و خدمت را قربانی سیاست بازی خود کرد تا همیشه پشت میز مدیریت بمانند.
2- فراهم کردم اینترنت بدون فیلتر برای افراد مجموعه وزارت ارتباطات به منظور انتشار خبرهای تعیین شده.
3- مهندسی و بی اخلاقی در فضای سایبر در جهت حمایت از وزیر.
4- تظاهر و سوء استفاده از بیت المال به منظور تبلیغ و سرکوب رسانه مخالفین، منتقدان و حفظ قدرت.
5- انجام کار نمایشی در توئیتر و پرداخت هزینه آن با پول وزارتخانه و اپراتورها.
6- برکناری مینا مهرنوش، مدیرعامل اپراتور رایتل از طریق فشار سیاسی و امنیتی.
7- تغییر بازیگران اصلی اقتصاد دیجیتال و نشاندن مهرههای خود بر سر چاههای درآمدی جدید فضای مجازی.
8- احتمال دسترسی به مکالمات تلفنی نمایندگان مجلس
دیگر نقدها: قبل از افشاگری و نطق میان دستور نماینده قزوین اصلی ترین نقدها بر آقای جهرمی مخالفت با راهاندازی شبکه ملی اطلاعات، سنگاندازی مقابل پیامرسانهای داخلی، حمایت بیحد و مرز از شبکههای اجتماعی و پیامرسانهای خارجی، ابراز مخالفت علنی با فیلترینگ هوشمند و فعالیت در راستای اجراء سند 2030 بود.
علاوه بران عملکرد ضعیف وزارت ارتباطات در حوزه پیام رسان ها سبب واکنش مقامات قضائی کشور شد. در این خصوص حجت الاسلام محمدجعفر منتظری دادستان کل کشور گفت: مسئولیت فضای مجازی مستقیما برعهده وزارت ارتباطات است، چرا که بیشترین مسائل به اختیارات این وزارتخانه بر میگردد. بنده به عنوان مدعیالعموم از وزیر ارتباطات سؤالی دارم. فریاد را کجا بزنیم؟ رهبری، مراجع عظام، دستگاه قضا و عامه مردم میخواهند به این فضا رسیدگی شود، چرا کوتاهی میکنید؟
وظیفه قوه قضائیه: بعد از روی کار آمدن حجت الاسلام رئیسی قوه قضائیه به درستی در برابر فساده اقتصادی ایستادگی و افراد زیادی را دستگیر و زندانی کرد. موضوعات مطرح شده در خصوص آقای جهرمی و شکایت دوهزار نفر از مردم اهواز قطعا نیاز به رسیدگی و ورود قوه قضائیه را داد و چه بهتر است که قوه قضائیه ورود زود هنگام به این مسائل داشته باشد.
فرهاد کوچک زاده