وی افزود: از این میزان عملیات تخلیه و بارگیری، 268 هزار و 958 هزار TEU در ترمینال شماره 1 کانتینری این بندر و 294 هزار و 950 هزار TEU در ترمینال شماره دو به ثبت رسیده که در همسنجی با مدت مشابه سال قبل، آمارها رشد 16 درصدی را نشان میدهند.
مدیر منطقه ویژه اقتصادی بندر شهید رجایی گفت: از ابتدای امسال تا کنون، 550 فروند کشتی کانتینری در اسکله اختصاصی این بندر پهلودهی شده است.
وی خاطرنشان کرد: علیرغم شرایط متأثر از دلتا ویروس، و قرار گرفتن در پیک پنجم کرونا، با تمهیدات اندیشیده شده و رعایت دقیق الزامات بهداشتی و مراقبتی و همچنین استقرار و نظارت دستگاههای متولّی، فعالیت در تمام اسکلههای بندر شهید رجایی بی وقفه و همچون گذشته به شکل 24 ساعته ادامه دارد.
کرجیران گفت: بندر شهید رجایی به عنوان بزرگترین بندر کانتینری کشور با ظرفیت سالانه 6.3 میلیون TEU، یکی از بنادر مهم منطقه به شمار میآید که با بهرهبرداری کامل از فاز سوم پایانه کانتینری که بخشی از آن در 24 تیرماه سال جاری در ارتباط تصویری با رئیس جمهور به بهرهبرداری رسید و همچنین اتمام دیگر بخشهای این فاز به ظرفیت 8.5 میلیون TEU در سال دست خواهد یافت.