صبح صادق >>  پاسدار >> گزارش
تاریخ انتشار : ۲۸ تير ۱۴۰۱ - ۱۶:۲۶  ، 
کد خبر : ۳۳۸۷۴۷
نماینده ولی‌فقیه در سپاه در افتتاحیه هشتمین دوره مسابقات سراسری قرآن بسیج مطرح کرد

بسیجیان اقامه‌کنندگان ارزش‌های قرآنی

حجت‌الاسلام والمسلمین عبدالله حاجی‌صادقی در مراسم افتتاحیه بیست‌وهشتمین دوره مسابقات قرآن بسیج ضمن تبیین کارکرد‌های ولایت در ازای قرآن، گفت[...]
پایگاه بصیرت / گروه سپاه
حجت‌الاسلام والمسلمین عبدالله حاجی‌صادقی در مراسم افتتاحیه بیست‌وهشتمین دوره مسابقات قرآن بسیج ضمن تبیین کارکرد‌های ولایت در ازای قرآن، گفت: «بسیجیان اقامه‌کنندگان قرآن و استقراربخشان ولایت در این عصر هستند و خواهند بود.»
مراسم افتتاحیه بیست‌وهشتمین دوره مسابقات سراسری قرآن بسیج در سازمان بسیج مستضعفین و با حضور حجت‌الاسلام والمسلمین عبدالله حاجی‌صادقی، نماینده ولی فقیه در سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، سردار سلیمانی، رئیس سازمان بسیج مستضعفین و جمعی از فرماندهان این سازمان برگزار شد.
حجت‌الاسلام والمسلمین حاجی‌صادقی در این مراسم با اشاره به اینکه انسان در هر جلسه قرآن کریم احساس حیات و شادابی می‌کند، گفت: «دهه پنجم این نظام ولایی همچنان بر صراط مستقیم و با قدرت به پیش می‌رود. اگر تا دیروز به بسیج مردمی ‌و بسیج مستضعفین در نظام جمهوری اسلامی‌ افتخار می‌کردیم، امروز به بسیج جهان اسلام افتخار می‌کنیم؛ همان چیزی که دشمن را نگران کرده و نظرشان این است که امام(ره) سنگرهای کلیدی جهان را فتح کرده‌اند. امام امت‌های اسلامی و حتی غیر اسلامی‌ را فتح کرده‌اند. امام و انقلاب و رهبری حتی به غیر مسلمانان جرئت ایستادن در برابر استکبار را داده‌اند.»
نماینده ولی‌فقیه در سپاه با تأکید بر اینکه وظیفه داریم روز به روز تمسک خودمان به قرآن و نشر معارف قرآن را بیشتر کنیم، تأکید کرد: «اگر بخواهیم کمیت نعمت‌های خدا را بشماریم، نباید به خود زحمت بی‌خودی بدهیم. دو بار در قرآن آمده است که نعمت‌های خدا در هیچ استقرایی به پایان نمی‌رسد؛ اما به لحاظ کیفی و کیفیت نعمت‌های خدا به دو بخش تقسیم شده است؛ نعمت‌های ظاهری و نعمت‌های باطنی، نعمت‌های محسوس و قابل درک برای همگان و نعمت‌های معنوی و باطنی برای افق‌های بالاتر. البته تفاوت‌هایی هم بین این دو نعمت بیان کرده است. نعمت معنوی و نعمت باطنی زوال‌ناپذیر است و پایان ندارد. نعمت باطنی حیات انسانی دارد، اختصاصی است و همه از آن برخوردار نیستند. در بین نعمت‌های معنوی خدا که فراوان است، بزرگ‌ترین نعمت هدایت دینی و اسلام است.»
وی گفت: «بسیج منهای کارکردها و ثمرات نجومی‌که برای کل نظام و بشریت داشته است، برکت و ثمره‌ای برای انقلاب است. اینکه انسا‌ن‌هایی از بُعد حیوانی به انسان‌های ملکوتی فرشته‌گونه تبدیل شوند که جز خدا نبینند و جز خدا نخواهند و جز برای خدا حرکت نکنند، بزرگ‌ترین برکت است.»
حجت‌الاسلام والمسلمین حاجی‌صادقی تصریح کرد: «دین آمده است تا جوان روستایی کرمانی را به قاسم سلیمانی تبدیل کند، از انسان «همت» بسازد و «زین الدین» تربیت کند. این بزرگ‌ترین نعمت است؛ لذا خدا را شاکر باشید که در جامعه‌ای و در دورانی قرار دارید که زمینه برای دین‌داری فراهم است. نگویید ما به سراغ قرآن آمده‌ایم و تلاش کردیم قرآنی شویم، بلکه بگویید ما منت‌کش خدا هستیم که ما را در محضر قرآن قرار داد.»
وی با اشاره به اینکه قرآن دو نوع ادبیات را به ما نشان می‌دهد که یکی ادبیات قارونی و دیگری ادبیات سلیمانی است، گفت: «قارون همه چیز را دستاورد خود دانست؛ اما سلیمان در اوج قدرت همه چیز را از فضل خداوند دانست.»
نماینده ولی‌فقیه در سپاه با تأکید بر اینکه بزرگ‌ترین نعمت، «دین» است، بیان کرد: «اصلاً قرآن بی‌ولایت قرآن نیست و این را با صراحت بیان می‌کنم. پیامبر، جدا نشدن قرآن از ولایت را به صورت نفی ابد بیان کرده‌اند، یعنی اصلاً نمی‌شود قرآن را از ولایت جدا کرد. قرآنی که بدون ولایت باشد و قرآنی که وهابیت و دیگران با آن سروکار داشته باشند، تنها لفظ قرآن و پوسته قرآن است. جان قرآن از ولایت تفکیک‌پذیر نیست.»
حجت‌الاسلام والمسلمین حاجی‌صادقی اظهار کرد: «اگر قرآن قانون اساسی و دفترچه راهنمای سبک زندگی بر اساس نسخه الهی است، باب ورود به این قانون ولایت است. هر کس از طریق ولایت سراغ قرآن نرفت، قرآن نه تنها او را هدایت نکرد، بلکه او را گمراه کرد. من در دهه ولایت خدا را بر این نعمت شکر می‌کنم که ما قرآن را از طریق ولایت گرفته‌ایم. علامه طباطبایی فرموده است قرآن عامل گمراهی عده‌ای شده است، چرا چنین است؟ چون آن عده از باب ولایت وارد نشده‌اند.»
وی در ادامه به برخی کارکردهای ولایت اشاره و بیان کرد: «اولین کارکرد ولایت، مُبَین قرآن بودن و دومین کارکرد هم مجری قرآن بودن است. کارکرد سوم ولایت، مدافع دین و قرآن بودن است. ولایت آمده است نگذارد قرآن تحریف، تعطیل و مهجور شود.» نماینده ولی‌فقیه در سپاه گفت: «حضرت امام، انقلابی با ماهیت دینی به پا کرد که در عالم بی‌نظیر بود؛ ولی وقتی می‌خواهد یک وصیت‌نامه برای بقای انقلاب بنویسد، آن را با حدیث ثقلین شروع می‌کند؛ حقیقت انقلاب، اسلام است و حقیقت اسلام تمسک به ثقلین، لذا مهجوریت هر کدام مهجوریت دیگری است. فکر نکنید اگر قرآن مهجور شد، فقط قرآن مهجور شده است.»
حجت‌الاسلام والمسلمین حاجی‌صادقی در پایان به واقعه غدیر خم اشاره کرد و گفت: «خداوند در روز عید غدیر فرمود امروز که نعمت ولایت در دین آمد، استکبار و کفر از نابودی دین مأیوس شد؛ یعنی دین و انقلاب شما مادامی ‌باقی می‌ماند که مشتمل بر ولایت باشد.» وی بیان کرد: «شاید بی‌دلیل نباشد که حضرت امام(ره) انقلابی با ماهیت دینی به پا کردند که در عالم بی‌نظیر بود، ولی وقتی می‌خواهند یک وصیت‌نامه برای بقا انقلاب بنویسند آن را با حدیث ثقلین شروع می‌کند؛ حقیقت انقلاب، اسلام است و حقیقت اسلام، تمسک به ثقلین است؛ لذا مهجوریت هر کدام مهجوریت دیگری است. فکر نکنید اگر قرآن مهجور شد، فقط قرآن مهجور شده است؛ امروز به برکت انقلاب اسلامی ‌وظیفه داریم این حقیقت قرآنی را آشکار کنیم که سنگ تمام نعمت‌ها نعمت ولایت است.»
گفتنی است، در پایان این مراسم از مدیران دارالقرآن سه استان کشور که بیشترین برگزیدگان را در مسابقات بسیج داشته‌اند، تجلیل شد.
نظرات بینندگان
آخرین مطلب
ارسال خبرنامه
برای عضویت در خبرنامه سایت ایمیل خود را وارد نمایید.
نشریات