صبح صادق >>  صفحه آخر >> یادداشت
تاریخ انتشار : ۰۱ آذر ۱۴۰۱ - ۱۲:۲۵  ، 
کد خبر : ۳۴۱۵۳۰

فصل آنفلوانزا

پایگاه بصیرت / آمنه‌سادات ترابیان

با شروع فصل سرما بیماری‌هایی، نظیر سرماخوردگی و آنفلوانزا شیوع پیدا کرده و به علت سرایت بالا بیشتر افراد را درگیر می‌کند؛ اما نکاتی که لازم است برای مقابله با این بیماری و کاهش عوارض آن بدانیم، به شرح زیر است: به‌طور کلی، اینکه در آنفلوانزا چه بخوریم، به نظر پزشک مرتبط خواهد بود؛ اما اگر تب دارید، چون آب بدن‌تان کاهش پیدا می‌کند، نوشیدنی و آب مصرف کنید. از نشانه‌های کم‌ آبی، غلیظ شدن و پر رنگ شدن ادرار است. پس اگر به آنفلوانزا مبتلا هستید و تب دارید، نوشیدن مایعات را فراموش نکنید. مایعات گرم و بخار آن به روان شدن مخاط بینی و گرم شدن گلوی‌تان کمک می‌کند. شکم درد یکی از رایج‌ترین علایم آنفلوانزاست. نوشیدنی‌های گرم مانند چای زنجبیل، می‌تواند در تسکین درد شکم شما مؤثر باشد. همچنین مصرف غذاهای بدون ادویه و کم چرب که به راحتی در معده هضم می‌شوند و درد شکم شما را بیشتر نمی‌کنند، بسیار مفید است. اگر در آنفلوانزا به اسهال مبتلا شدید، غذاهایی مصرف کنید که راحت‌تر هضم می‌شوند و پروبیوتیک دارند. خوردن ماست که منبع اصلی پروبیوتیک است، می‌تواند به بهبود اسهال شما کمک کند. همچنین به دلیل از دست دادن آب بدن، غذاهای مایع را در رژیم غذایی خود اضافه کنید. همچنین سوپ مرغ و برنج به صورت کته همراه شوید کمک‌کننده خواهد بود. بعد از آنکه تب ناشی از آنفلوانزا پایین آمد، حتماً سیستم ایمنی بدن‌تان را با خوردن پروتئین‌ها تقویت کنید. این پروتئین‌ها را می‌توانید از شیر،‌ گوشت و تخم مرغ به دست آورید. همچنین در این دوران تا می‌توانید میوه‌ها و سبزیجات تازه مصرف کنید و از خوردن غذاهای پرچرب و سرخ‌کردنی بپرهیزید. دقت کنید دوره نقاهت آنفلوانزا گاهی چند هفته طول می‌کشد. بنابراین نگران نباشید و همچنان به تقویت سیستم ایمنی خود با خوردن غذاهای مناسب آنفلوانزا ادامه دهید.

نظرات بینندگان
ارسال خبرنامه
برای عضویت در خبرنامه سایت ایمیل خود را وارد نمایید.
نشریات