صبح صادق >>  صفحه آخر >> یادداشت
تاریخ انتشار : ۰۱ مهر ۱۴۰۲ - ۱۴:۴۸  ، 
کد خبر : ۳۵۱۱۸۱

قلب جوان

پایگاه بصیرت / محبوبه‌سادات رضوی

«قلب» یکی از مهم‌ترین اعضای بدن است، که بیماری یا اختلال در عملکرد آن زندگی فرد را تا مرگ پیش می‌برد. بعضی از غذاها به سلامت قلب و طول عمر مفید آن کمک شایانی می‌کنند. بادام زمینی افزون بر محتوای چربی اشباع نشده، حاوی سایر مواد مغذی، نظیر ویتامین E، فولات، پروتئین و منگنز است که همگی موجب بهبود سلامت قلب می‌شوند. سیب‌زمینی شیرین با فیبر و مواد مغذی دیگری بارگذاری شده که همگی به شما کمک می‌کنند چربی بسوزانید. مواد مغذی موجود در سیب‌زمینی شیرین به نام کاروتنوئیدها، آنتی‌اکسیدان‌هایی هستند که سطح قند خون و مقاومت به انسولین را پایین می‌آورند. این یعنی شما کمتر در معرض ابتلا به دیابت قرار می‌گیرید و در نتیجه سلامت قلب‌تان را بیشتر تضمین می‌کنید. بذر کتان ثروتمندترین منابع حاوی امگا ۳ هستند که به کاهش التهاب در بدن کمک می‌کنند و منجر به جلوگیری از تغییرات خلقی می‌شوند. مصرف دانه‌های کتان عاملی مؤثر برای جلوگیری از بیماری‌های قلبی و دیابت است. گردو سرشار از آنتی اکسیدان‌ها و اسیدهای چرب امگا ۳ است، که به طور قابل توجهی خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی را کاهش می‌دهد. تحقیقات نشان داده است، بین مصرف منظم گوجه‌فرنگی و کاهش خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی و عروقی، آسیب‌های پوستی و برخی سرطان‌ها رابطه مستقیم وجود دارد. اضافه کردن بادام و پسته به رژیم غذایی مزایای بالقوه‌ای برای قلب دارد. پیاز قرمز برای قلب مفید است و به پیشگیری از بیماری قلبی کمک می‌‌کند. استفاده مداوم از پیاز در رژیم غذایی موجب کاهش سطح کلسترول و فشار خون بالا می‌‌شود. مصرف پیاز خطر حمله قلبی را کاهش و کلسترول خوب را افزایش می‌‌دهد. ‏بیمارانی که سابقه ابتلا به تشکیل لخته خونی در عروق یا قلب را دارند، باید بدانند که سیر می‌تواند تأثیر اندک، اما مهم روی تجمع پلاکت‌‌ها داشته باشد. مصرف سیر در کاهش سطح کلسترول خون و فشار خون بسیار مفید است.

نظرات بینندگان
ارسال خبرنامه
برای عضویت در خبرنامه سایت ایمیل خود را وارد نمایید.
نشریات