صبح صادق >>  بازار >> یادداشت
تاریخ انتشار : ۰۱ مهر ۱۴۰۲ - ۱۵:۲۰  ، 
کد خبر : ۳۵۱۱۹۲

انجیر خشک

انجیر خشک ایرانی با کیفیت صادراتی یکی از اقلام خشکباری مطرح و برجسته در حوزه تجارت بین‌الملل مواد غذایی است و بسیاری از کشورها متقاضی آن هستند. در بسیاری از کشورها انجیر را به عنوان ماده غذایی مقوی و هم یک ماده دارویی می‌شناسند و در صنعت داروسازی از این محصول استفاده می‌کنند. کشور ایران نیز از کشورهای تولیدکننده انجیر است که به دلیل اینکه غالبا به صورت دیم در کشور تولید می‌شود، خریداران خاص خود را در دنیا دارد. شرایط مساعد رشد این محصول در ایران می‌تواند سوای ارزآوری، بازار کار خوبی را هم رقم بزند.

نظرات بینندگان
آخرین مطلب
ارسال خبرنامه
برای عضویت در خبرنامه سایت ایمیل خود را وارد نمایید.
نشریات