برخی از رسانهها از مذاکره تعدادی از اعضای جبهه اصلاحات با بهزاد نبوی برای فعال کردن یک کارگروه ویژه در این جبهه خبر دادند. طی هفتههای اخیر عدم حضور افرادی همچون حسین مرعشی از حزب کارگزاران سازندگی و الیاس حضرتی از حزب اعتماد ملی در جلسات جبهه اصلاحات منجر به عیان شدن شکاف در این جبهه شده است. آنها تأکید دارند رمز موفقیت اصلاحطلبان رسیدن به یک ایده و یک راهبرد و بروز دادن صدای واحد از جبهه اصلاحات است. سران جبهه اصلاحات با بیان اینکه در شرایط کنونی شکاف در اصلاحات به صلاح نیست، از بهزاد نبوی خواستهاند تا به منظور ایجاد همدلی در میان طیفهای مختلف جریان اصلاحات یک کارگروه ایجاد کند تا شاید بتوان با ریش سفیدی شرایط حضور دوباره انشعابیهایی چون حزب کارگزاران را در جبهه اصلاحات فراهم آورند.
«محمدرضا باهنر» با اشاره به اینکه رهبر معظم انقلاب متفاوت از هر سال، امسال بسیار زودتر مسئله انتخابات را مطرح کردند، گفت: «باید برای تحقق مشارکت تلاش کنیم.» دبیرکل جامعه مهندسین همچنین با تأکید بر اینکه اصولگرایان به دنبال ایجاد وفاق هستند، گفت: «پنج گروه در جبهه اصولگرایی آمادگی خود برای حضور و ارائه لیست در انتخابات را اعلام کردهاند و در این بین سهمخواهی به ائتلاف و وحدت اصولگرایان آسیب میزند و امیدواریم با کمک همه احزاب و تشکلهای فعال حوزه اصولگرایی بتوانیم از این اتفاق جلوگیری کنیم.» وی با تشریح و تحلیل عملکرد اصلاحطلبان در انتخابات پیش رو یادآور شد: «اصلاحطلبان به دو گروه تقسیم میشوند؛ عدهای از آنها به تحریم انتخابات اعتقاد دارند؛ اما عدهای دیگر حیات خود را وابسته به حضور در انتخابات و مشارکت میدانند. مطابق اخبار واصله، آنها تا حدودی در تهران به یک لیست واحد رسیدهاند و این میتواند اصولگرایان را نسبت به لزوم وحدت هوشیار سازد.»
«طحان نظیف» سخنگوی شورای نگهبان در جمع دانشجویان در پاسخ به این پرسش که چرا شورای نگهبان انتخابات را مهندسی میکند؟ گفت: «شورای نگهبان ناظر بر انتخابات است و نه مجری و اگر سالهای بعد از انقلاب را بررسی کنیم، مشاهده میکنیم که دولتهای متفاوتی روی کار آمدند که از جریانات سیاسی مختلفی بودهاند، درباره مجالس نیز همینگونه است. آنچه موردنظر شورای نگهبان است، عمل بر اساس قانون است؛ ما اصلاً نگاه سیاسی، حزبی و سلیقهای به افراد نداریم و به افراد فارغ از خاستگاه سیاسی آنها نگاه میکنیم و اتفاقاً هجمهها علیه شورای نگهبان حاکی از این است که بین افراد جریانهای سیاسی، برخی رد و برخی دیگر تأیید شدهاند؛ نگاه شورای نگهبان این نیست که بین جریانهای سیاسی توازن برقرار کنیم.»