صبح صادق >>  نگاه >> خبر ویژه
تاریخ انتشار : ۲۴ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۱۲:۳۶  ، 
کد خبر : ۳۵۹۵۰۲

آغاز فصل خدمت

مرحله دوم انتخابات در روز جمعه 21 اردیبهشت‌ماه در حوزه‌هایی که هنوز نامزد منتخب خود را معرفی نکرده بودند، برگزار شد و تکلیف 290 نماینده منتخب مردم برای راهیابی به بهارستان مشخص شد. طبیعی است که پس از تأییدیه‌های لازم قانونی شورای نگهبان، باید منتظر بود[...]
پایگاه بصیرت / مهدی سعیدی/ گروه سیاسی
مرحله دوم انتخابات در روز جمعه 21 اردیبهشت‌ماه در حوزه‌هایی که هنوز نامزد منتخب خود را معرفی نکرده بودند، برگزار شد و تکلیف 290 نماینده منتخب مردم برای راهیابی به بهارستان مشخص شد. طبیعی است که پس از تأییدیه‌های لازم قانونی شورای نگهبان، باید منتظر بود تا مجلس دوازدهم در خردادماه آغاز به کار کند و هویت خود را شکل ببخشد. در این میان، توجه به چند نکته حائز اهمیت است:
1ـ پرونده دوازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی در حالی بسته شد که باید پیروز واقعی آن را مردم غیور ایران زمین دانست. انتخاباتی سخت که در زیر هجمه تمام عیار ضدانقلاب شکل گرفت، در حالی که مردم شرایط دشوار اقتصادی را نیز تجربه می‌کردند. ضدانقلاب پرکینه از انقلاب با همه توان رسانه‌ای خود تلاش کرد تا مردم را از توجه و امیدواری به صندوق رأی دلسرد کند. در این معرکه بخشی از جریان‌های سیاسی نیز متأسفانه جورچین دشمن را کامل کرده و عملاً به جبهه تحریم‌کنندگان انتخابات پیوستند! در این شرایط بود که شاهد شکل‌گیری انتخابات باشکوهی بودیم که دشمنان انقلاب به میزان رأی بسیار کمتری دل خوش کرده بودند؛ انتخاباتی که در کنار منطق «رقابت» و «مشارکت»، در «امنیت» و «سلامت »کامل برگزار شد و تهدیدات دشمنان در این زمینه نیز ناکام ماند.
به واقع اگر بخواهیم برای انتخابات باشکوه برگزار شده شکست خورده‌ای تصور کنیم، بدون شک باید در صدر فهرست از دشمنان این ملت و تحریم‌کنندگان انتخابات یاد کنیم که همه تلاش‌های‌شان برای تخریب انتخابات به ثمر نرسید و جمهوری اسلامی با حماسه‌آفرینی ملت، چشم طمع آنان را کور کرد. دشمنی که البته بیش از 44 سال است که مسیر ناکامی و شکست را به طور مستمر طی کرده است.
2ـ پایان انتخابات، پایان رقابت‌های انتخاباتی نیز هست، تلخ‌کامی‌های دوران رقابت انتخاباتی باید کنار گذاشته شود و همدلی و همسویی منتخبان مردم باید اساس انسجام ملی قرار گیرد. از این رو انتظار می‌رود با فراموشی فضای پر احساس رقابتی قبل از انتخابات، خدمت به ملت و تلاش برای رفع مشکلات و آبادانی کشور به دغدغه اصلی منتخبان قرار گیرد و دیگر نامزدهای رأی نیاورده نیز که به وظیفه شرعی خود در پرشور کردن انتخابات موفق شده‌اند، خدمت در عرصه‌ای دیگر را دنبال کنند.
3ـ با پایان فصل رقابت، فصل خدمت فرا رسیده است و حال زمان عمل به وعده‌ها و تلاش برای حل مشکلات کشور است. از این پس مردم به 290 منتخب خود به مثابه یک مسئول نگاه می‌کنند که باید پاسخگوی عملکردشان باشند. زین پس تک تک حرکات منتخبان مردم و خاندان و منسوبان به ایشان زیر ذره‌بین خواهد بود تا نکند خطایی از آنان سر بزند و اقدامی بیرون از انتظارات جامعه شکل گیرد! لذا هوشیاری منتخبان مردم را می‌طلبد که نسبت به این حساسیت‌های جامعه حواس‌جمع باشند.
4ـ منتخبان مردم در اولین گام تعیین هیئت رئیسه را در پیش رو دارند که اولین آزمونی است که در معرض افکار عمومی ارزیابی خواهد شد. مردم ناظر رفتار آنان هستند و بررسی خواهند کرد که منتخبان‌شان آیا مبتنی بر مصالح ملی و شایسته‌سالاری حرکت خواهند کرد یا آنکه مصالح کشور را فدای ملاحظات جناحی خواهند کرد! مدیریت مجلس میدان آزمون و خطا نیست، لذا باید افرادی در رأس قرار گیرند که در دهه پنجم انقلاب اسلامی از توانایی لازم برای اداره مجلس و از تدبیر لازم برای تعامل با دیگر قوا و مدیریت مجلس و تشخیص اولویت‌های کشور برخوردار باشند.
نظرات بینندگان
ارسال خبرنامه
برای عضویت در خبرنامه سایت ایمیل خود را وارد نمایید.
نشریات