رژیم صهیونیستی همواره سعی کرده ضعفهای خود را با عملیات روانی و دروغپراکنی پر کند.
پس از ماجرای حمله این رژیم با کمک آمریکا به ایران و عملکرد پدافند هوایی در دفع این حمله بود که بازوهای رسانهای تلآویو از جمله رسانههای بیگانه و ضدانقلاب و سیاهیلشکر آن در شبکههای اجتماعی اقدام به دروغپردازی درباره این اقدام اسرائیل کردند که با انتشار هر دروغ اینبار پدافند افکار عمومی ایران کار کرد و یکی پس از دیگری حقیقت این موارد روشن شد و عوامل این رژیم رسوا شدند.
۱- ماجرای عکس اتاق عملیات جنگ اسرائیل
گویی رژیم صهیونیستی از همان ابتدا بر روی عملیات روانی بیشتر از نتایج حمله نظامی به کشورمان حساب کرده بود که در ابتدا عکسی از اتاق عملیات جنگ این رژیم با حضور وزیر دفاع آن منتشر شد که نشان میداد حملاتی در ایران به نتیجه رسیده است اما خیلی زود جعلی بودن این عکس که یک تصویر قدیمی بود مشخص شد.
اسرائیلیها برای فریب افکار عمومی عکس جعلی مربوط به چند سال پیش را در مانیتور قرار دادند و سپس از گالانت عکس گرفتند که منجر به آبروریزی شد.
۲- دروغ حمله به ۲۰ نقطه نظامی در ایران
موضوع دومی که از سوی ارتش رژیم صهیونیستی برای بزرگنمایی این حمله انجام شد هدف قرار دادن ۲۰ نقطه نظامی کشورمان بود که خیلی زود این موضوع تکذیب شد.
اگر رژیم صهیونیستی نیز فکر ضربات به چنین اهدافی را بر سر داشت عملکرد پدافند هوایی کشورمان مانع از چنین مانوری شده بود.
۳- اطلاع ایران از زمان حمله اسرائیل
رسانههای بیگانه از جمله آمریکایی در خبرسازی به نفع رژیم صهیونیستی همراهی داشتند.
در همین راستا وبسایت خبری آکسیوس اعلام کرد که ایران قبل از حمله اسرائیل از زمان آن اطلاع داشته است. این رسانه آمریکایی مطرح کرد: «سه منبع آگاه به آکسیوس گفتند که اسرائیل روز جمعه پیش از حملات هوایی تلافیجویانه خود به جمهوری اسلامی ایران پیامی فرستاده و هشدار داده که پاسخی به این حمله ندهند.»
سخنگوی وزارت امور خارجه ایران در این رابطه پاسخ داد: «نیروهای مسلح ما به صورت مستمر تحرکات رژیم صهیونیستی را رصد میکنند و در همین چهارچوب شاهد بودیم که پدافند ما به موقع وارد عمل شد و بخش عمدهای از پرتابههای رژیم صهیونیستی را دفع کرد.»
دفتر نخستوزیر رژیم صهیونیستی نیز در بیانیهای گزارشهای منتشر شده از سوی رسانههای عبری و آمریکایی درباره «ارسال پیام از سوی اسرائیل به ایران از طریق کشوری ثالث درباره جزئیات حمله اسرائیل به ایران» را رد و کذب خواند.
۴- ورود جنگندههای اسرائیل به داخل خاک ایران
برخی از بازوهای رسانهای صهیونیستها خصوصا در رسانههای ضدانقلاب بر روی گزینه ورود جنگندههای اسرائیلی به خاک ایران تاکید میکنند موضوعی که خصوصا از سوی کارشناسان نظامی جهان مورد تکذیب قرار گرفته است.
در همین راستا، سخنگوی وزارت خارجه ورود جنگندههای اسرائیلی به حریم هوایی ایران را تکذیب کرد.
«اسماعیل بقایی» در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه آیا [در حمله اخیر اسرائیل] جنگندهای وارد حریم هوایی ایران شده است یا خیر قاطعانه پاسخ داد: خیر.
همچنین «عبدالکریم خلف» نظامی بازنشسته، در گفتوگو با الجزیره روایت صهیونیستها در مورد مشارکت جنگندهها در حمله به ایران را دروغ خواند و گفت: «هیچ هواپیمایی در ضربه به ایران شرکت نکرد. فقط از موشک استفاده شد.
زیرا هواپیما در حمله به اهداف تصویربرداری میکند و هیچ فیلمی از ضربه زدن علیه اهداف هم از سوی رژیم صهیونیستی منتشر نشده است.»
۵- عدم مشارکت آمریکا در عملیات حمله به ایران
آمریکا از عدم مشارکت خود در حمله به کشورمان سخن گفته است؛ موضوعی که دستکم در خصوص در اختیار قرار دادن امکانان پایگاههای نظامی این کشور در عراق و همچنین ورود به حریم هوایی همسایه ایران زمینه حمله به کشورمان را فراهم کردند.
مرکز ارتباطات ستاد کل نیروهای مسلح در اینخصوص با انتشار اطلاعیهای اعلام کرد: «هواپیماهای دشمن صهیونی در تجاوزی آشکار و مغایر با قوانین بینالمللی در بامداد امروز با استفاده از فضای در اختیار ارتش تروریستی آمریکا در عراق تعدادی موشک دور بردِ هوا پایه را به سمت برخی از رادارهای مرزی پرتاب نمودند که با عملکرد به موقع پدافند هوایی خسارت محدود و کم اثری را وارد کرد.»
حتی برخی چون «ران پاول»، نماینده سابق و مشهور کنگره آمریکا مدعی شدند: «رسانههای جریان اصلی مدعی هستن که اسرائیل حملات تلافیجویانهای رو علیه ایران انجام داد. این کار اسرائیل نیست؛ کار واشنگتنه! رهبران آمریکا با تمام توان از نظر مالی، نظامی و معنوی از اسرائیل حمایت میکنند. اینکه میگویند همه این کارها بهخاطر امنیت ملی و صلح جهانی ما انجام میشه، یه دروغ بزرگه. حقیقت اینه که مشارکت ما در این جنگ، نتیجه عکس خواهد داشت.»
۶- مشارکت زنان خلبان در عملیات صهیونیستها
یکی دو روز گذشته صهیونیستها با انتشار دو عکس در شبکههای اجتماعی مدعی شده بودند که زنان خلبان هم در حمله به ایران مشارکت داشتهاند و در این رابطه تبلیغات فراوانی به راه انداخته بودند.
موضوعی که با واکنش کاربران فارسی زبان برای افشای دروغ صهیونی همراه شد. در تصاویر منتشر شده از زنان خلبان هر دو در کابین عقب یک هواپیما با یک شماره مشخص نشستهاند!
این موضوع از نظر کاربران داخلی و خارجی شبکههای اجتماعی مختلف پنهان نماند و به معنای نمایشی بودن تصاویر منتشر شده قلمداد شد و موجی از تمسخر را به دنبال داشته است.
۷- صهیونیستها با دروغ برای خودشان پیروزی کاذب میسازند
دروغ دیگری هم در راستای مشارکت زنان صهیونیست در حمله به ایران منتشر شد که یک زن ایرانیتبار با نام «ماریا اسکندری» اهل سنندج با «جنگنده اف ۱۶» به ایران شرکت داشته است. موضوعی که با همان واکنش در مقابل دروغ قبلی صهیونیستها از سوی کاربران فضای مجازی روبرو شد و کاربران شبکههای اجتماعی دروغ بودن آن را افشا کردند.
۸- تله ایرانی برای عملیات فریب صهیونیستی
یکی از گافهای جالبتوجه صهیونیستها که نشان میدهد آنان برای انحراف افکارعمومی به این دروغها بعد از عملیات به شدت نیاز داشتهاند ماجرای تله ایرانی بود که با انتشار خبر زخمی شدن «سید جوادهاشمی» بازیگر کشورمان به عنوان یکی از فرماندهان ایرانی منتشر شد.
این درحالی است که این رسانه به نقل از چند منبع اعلام کرده بود که حال وی وخیم است و به بیمارستان میلاد منتقل شده است!