حادثه تلخ قتل درگذشت امیرمحمد خالقی دانشجوی 19 ساله در حوالی کوی دانشگاه تهران توسط دو نفر از اراذل و اوباش به وسیله چاقو که قصد زورگیری از وی را داشتند موجی از ناراحتی و تأثر را در بین مردم و دانشجویان کشور ایجاد کرد و عموم جامعه به انحای مختلف ضمن ابراز همدردی با خانواده آقای خالقی، خواستار برخورد جدی و سریع فراجا با اراذل و اوباش و پدیده زورگیری شدند.
در همین رابطه سیداحسان قاضی زاده هاشمی نماینده مجلس شورای اسلامی که در کارنامه خود سابقه دبیرکلی جامعه اسلامی دانشجویان را هم دارد ، در واکنش به این حادثه گفت: این حادثه بسیار تلخ و غم انگیز بود و باعث ناراحتی طیف گستردهای از جامعه شد بویژه که شاهد بودیم آحاد دانشجویان هم از این حادثه بسیار ناراحت بودند و جهت ایجاد امنیت بیشتر و برخورد جدی با پدیده زورگیری و سرقت، تجمعی را هم برای مطالبه از فراجا شکل دادند.
وی افزود: قطعا یکی از نگرانیهای اصلی مردم در تمام شهرهای ایران اقدامات خشنی همچون سرقت، زورگیری و نزاع های دست جمعی از سوی اراذل و اوباش است که خوشبختانه نیروی انتظامی نیز همواره با اتکا به نیروهای مقتدر خود قاطعانه با آنها برخورد کرده است که طرحهای ویژه و ضربتی اجرا شده توسط فراجا برای جمع آوری اوباش، شاهد مثال این موضوع است.
قاضیزاده هاشمی خاطرنشان کرد: البته به تازگی بار دیگر شاهد جولان تعدادی اراذل و اوباش هستیم که هر از گاهی دست به اقداماتی خشن در جهت ایجاد ناامنی در برخی نقاط میزنند که پیامد اصلی آن ضربه به امنیت عمومی و روانی مردم جامعه است. لذا همان طور که عموم مردم هم مطالبه کردهاند، نهادهای متولی این امر من جمله وزارت کشور و فراجا و سایر نهادهای امنیتی و اطلاعاتی باید درصدد برخورد جدی با این پدیده اقدامات لازم را انجام دهند.
نماینده فریمان در مجلس شورای اسلامی گفت: از نیروهای فراجا هم به عنوان مسئول اصلی حفظ امنیت شهروندان میخواهیم طبق سنوات گذشته با اجرای طرحهای ویژه و ضربتی خود به این حوزه ورود کرده و ریشه اینگونه اقدامات خشن و اراذل و اوباش را خشک کنند.
قاضی زاده هاشمی همچنین با اشاره به ضعفهای قانونی در این حوزه هم عنوان کرد: مجلس هم باید در کنار فراجا با برطرف کردن ضعفها و خلاءهای قانونی، نحوه برخورد با این افراد را قوت بخشد و با تصویب قوانین سختگیرانه به خصوص در مورد حمل سلاح سرد، فضایی را به وجود آورد تا دیگر شاهد چنین اتفاقات تلخی در کشور نباشیم.