سی و ششمین سالروز ارتحال رهبر کبیر انقلاب اسلامی حضرت امام خمینی(ره) را بر عموم مردم شهید پرور ایران و ملت های مسلمان و آزادیخواه جهان تسلیت می گوییم.
گفتنی است، در این دیدار خانواده، بستگان و خویشان الهه نیز حضور داشتند و پدر و مادر «الهه»، ضمن برشمردن خصوصیات اخلاقی این دختر ایران، شرحی از آنچه بر دختر مظلومشان گذشته را به دستیار ویژه رئیسجمهور و سخنگوی دولت ارائه کردند.
در این دیدار همچنین مادرالهه، دلونوشتهای از الهه خطاب به خداوند متعال را به سخنگوی دولت داد و این دلنوشته در فضایی سرشار از غم و اندوه توسط وی قرائت شد.
گفتنی است، فضای معنوی این دیدار فراتر از یک عرض تسلیت ساده بود و «دستیار ویژه رئیسجمهور»، الهه را دختر همه پدران ایران زمین دانست و تاکید کرد: وی دختری معتقد و مصمم در مقابل زورگویی بود و باید الهه را نماد محاسن اخلاقی دختران ایران دانست.
لازم به ذکر است با توجه به تلاشهای «الهه» در همراهی و کمک به خانواده در رسیدگی به برادر معلول خود، نمایندگان رئیسجمهور در این دیدار پیگیر وضعیت این عضو خانواده حسیننژاد نیز شدند.