صفحه نخست >>  عمومی >> آخرین اخبار
تاریخ انتشار : ۰۱ تير ۱۴۰۴ - ۱۰:۳۱  ، 
کد خبر : ۳۷۷۸۲۲

حملات دشمن، شتاب پیشرفت ما را بیشتر می‌کند

«محمد اسلامی» معاون رئیس‌جمهور و رئیس سازمان انرژی اتمی، با اشاره به حملات اخیر رژیم صهیونیستی به تأسیسات هسته‌ای کشور، تأکید کرد: «این حملات نه‌تنها مانع پیشرفت نخواهند شد، بلکه صنعت هسته‌ای ایران با شتابی تصاعدی به مسیر خود ادامه خواهد داد.»

اسلامی اظهار داشت: «مکان‌های مورد حمله، همگی تحت نظارت آژانس بین‌المللی انرژی اتمی و ثبت‌شده در آن هستند.»

وی با انتقاد از سکوت آژانس نسبت به این حملات، تأکید کرد: «رژیم صهیونیستی با نادیده گرفتن قواعد جهانی، نیت واقعی خود برای ضربه‌زدن به ایران را آشکار کرده است.»

وی با اشاره به حمله به راکتور «خنداب» و کاربرد‌های انسانی تأسیسات آن، این اقدام را ضد بشری خواند و گفت: «دشمن از پیشرفت علمی ایران در حوزه سلامت نیز خشمگین است.»

اسلامی همچنین از ارسال دو نامه هشدارآمیز به مدیرکل آژانس خبر داد و گفت: «در صورت ادامه جانبداری، ایران عواقب خاصی را متوجه آژانس خواهد کرد.»

وی همچنین اطمینان داد که هیچ‌گونه نشت رادیواکتیو رخ نداده و روند تولید ادامه دارد.

رئیس سازمان انرژی اتمی در پایان تأکید کرد: دشمن بداند که این ملت، ایستاده‌تر و مصمم‌تر از گذشته، راه خود را ادامه خواهد داد.

نظرات بینندگان
آخرین مطلب
ارسال خبرنامه
برای عضویت در خبرنامه سایت ایمیل خود را وارد نمایید.
نشریات