صفحه نخست >>  عمومی >> ویژه ها
تاریخ انتشار : ۱۵ شهريور ۱۴۰۴ - ۱۲:۱۳  ، 
کد خبر : ۳۸۰۸۸۶
محمد کاظم انبارلویی کارشناس و تحلیلگر سیاسی و رسانه در گفت‌و‌گو با بصیرت

آمریکا نگران قدرت‌افزایی کشور‌های رو به توسعه است

کارشناس و تحلیلگر سیاسی و رسانه گفت: کشور‌هایی که به نظر نمی‌رسید روزی بتوانند هژمون آمریکا را خدشه‌دار کنند، امروز رو در روی آمریکا ایستاده‌اند و این کشور و سایر کشور‌های قدرتمند غربی را تحت فشار جدی قرار داده‌اند
پایگاه بصیرت / گفتگو با محمد کاظم انبارلویی
محمد کاظم انبارلویی کارشناس و تحلیلگر سیاسی و رسانه در گفت‌و‌گو با پایگاه خبری تحلیلی بصیرت با اشاره به این موضوع که ترامپ نگرانی‌های خود درباره عبور از یک جانبه‌گرایی و اتحاد بسیاری از کشور‌های قدرتمند و رو به توسعه را به عینه در سخنانی که در حین اجرای رژه و برگزاری اجلاس شانگهای در چین نشان داد گفت: با توجه به این موضوع که اخیرا به دلیل اوج گرفتن بیماری ترامپ وی مثل گذشته به صورت معمول در حوزه سیاسی فعال نیست، لذا می‌توان نتیجه گرفت برخی از موضوعاتی که به نام ترامپ در رسانه‌های آمریکایی منتشر می‌شود، پیام‌هایی است که اطرافیان وی عنوان می‌کنند، کسانی که در توهم زیادی به سر می‌برند و جز پناه بردن به بلوف‌های سیاسی کاری از پیش نمی‌برند.
وی در این باره خاطر نشان کرد: ترامپ و معاونان و مدیرانش به خوبی متوجه ظهور قدرت‌های بزرگ در پنج قاره جهان هستند. کشور‌هایی که به نظر نمی‌رسید روزی بتوانند هژمون آمریکا را خدشه‌دار کنند، امروز رو در روی آمریکا ایستاده‌اند و این کشور و سایر کشور‌های قدرتمند غربی را تحت فشار جدی قرار داده‌اند. لذا بخشی از نگرانی ترامپ و تیم معاونانش ناشی از این موضوع بسیار مهم است.
کارشناس سیاسی و رسانه معتقد است: اصولا دنیای امروز دیگر یک جانبه‌گرایی و زور و تسلط یک کشور بر سایر کشور‌ها را نمی‌پذیرد. امروز آمریکا از قدرت گرفتن کشور‌هایی مثل چین، روسیه، ایران و حتی برخی کشور‌های آمریکای لاتین و آسیایی بسیار نگران و عصبانی است. لذا آنها تلاش می‌کنند سایر کشور‌ها مثل ایران را منزوی کنند تا همچنان به عنوان قدرت جهانی در راس باقی بمانند، اما در تحقق این آرزو ناکام مانده‌اند.
انبارلویی افزود: مساله حائز اهمیت آن است که آمریکا ایران را تهدید می‌کند، زیرا خواستار ایرانی ویران است. جمهوری اسلامی ایران در اجلاس شانگهای به عنوان کشوری که بیش از همه مشت فولادین خود را به دهان ترامپ زده بسیار خوش درخشید و به همه جهان نشان داد با عزم و اراده قوی می‌توان در برابر آمریکا نیز ایستاد.
کارشناس و تحلیلگر سیاسی و رسانه تاکید کرد: رئیس‌جمهور به عنوان نماد قدرت ملی توانست پیروزی ملت ایران را در برابر یک جانبه‌گرایی آمریکا در چین به جهانیان نشان دهد و یک بار دیگر از پیروزی ملت ایران پرده بردارد.
انبارلویی تاکید کرد: بی‌تردید مواضع شجاعانه آقای پزشکیان در اجلاس شانگهای بیانگر مواضع ملت ایران است. موضوعی که آمریکایی‌ها را بسیار عصبانی و ملت‌های دیگر را نسبت به این واکنش سرسختانه ایران در برابر آمریکا بسیار امیدوار به آینده و مبارزه و مقابله با مستکبران عالم کرده است.
نظرات بینندگان
ارسال خبرنامه
برای عضویت در خبرنامه سایت ایمیل خود را وارد نمایید.
نشریات