صفحه نخست >>  عمومی >> آخرین اخبار
تاریخ انتشار : ۱۵ اسفند ۱۴۰۴ - ۰۷:۵۹  ، 
کد خبر : ۳۸۸۷۸۱

نشریه اخبار و تحلیل ها 15 اسفند 1404

امام خامنه‌ای(ره): بیش از پنجاه درصد مردم آمریکا رئیس‌جمهور فعلی‌شان را قبول ندارند؛ اینها مشکلات یک کشور است؛ اینها غرق در مشکلاتند. من فقط یک کلمه عرض بکنم؛ آن روز هم گفتم که مسئله‌ی ما با آمریکا این است که آنها میخواهند ایران را ببلعند، ملّت ایران مانع است، جمهوری اسلامی مانع است. 28/11/1404

 

pdf

word

 

حرف روز

طناب پوسیده

دور دوم جنگ آمریکا و رژیم صهیونی حقیر با ایران بزرگ حکمت ها و زوایای شگرفی داشت که شاید کمتر بدان توجه کرده باشیم.در ذیل به چند نمونه اشاره می نمایم.

این مرحله معنای آیه ۶۰ سوره انفال بود:«وَأَعِدُّوا لَهُمْ مَا اسْتَطَعْتُمْ مِنْ قُوَّة...». سال ها رهبر شهید فرزانه «ایران قوی» در تمام زمینه ها را فریاد زدند.عده ای نا آگاه و شاید مقرض در اظهار نظرها بی نیازی به سلاح و جنگ افزار در صورت دوستی با آمریکا و رژیم صهیونی را فریاد زدند.دو وجه آشکار شد:ابتدا لزوم تامین سلاح و جنگ افزار تا حد نیاز جهت نهایت دفاع مشروع و تامین نیروهای حمایتی و دوم دوستان آمریکا در منطقه که بر خلاف تئوری دلباختگان آمریکا اکنون بی دفاع و در اوج حملات قرار گرفته اند بدون اندک امنیت تضمینی.دوم اقدامات و نیروهای نظامی فرامرزی ایران که پشتوانه رهبر شهید و تلاش های سردار شهید سلیمانی و دیگر فرماندهان همرزمش را که اکنون با کمک مقاومت عراق در طی چند روز گذشته در جهت تامین امنیت غرب کشور اقدامات امنیتی اطلاعاتی شگفت‌انگیز به ثمر رساندند که در صورت تصمیم به اطلاع رسانی نیروهای مسلح شاید از روز اول عملیات طوفان الاقصی بزرگتر باشد.آن وقت مشخص خواهد شد چرا شرق تهران وحشیانه و جنون آمیز مورد تهاجم قرار گرفت.

رهبر شهید انقلاب با قلبی مطمئن به ترامپ هشدار شکست در صورت هرگونه خباثت را بیان فرمود.اکنون نشانه‌های آن در حال بروز است.در سخنرانی  ترامپ،برای اولین بار از احتمال شکست در اهداف عملیاتش سخن گفت و تهدید کرد که اسامی تمامی همرزمان داخلی وطن فروشش را اطلاع رسانی می‌کند.حکمت توسل به ریسمان ولایت تا طناب پوسیده ترامپ در اینجاست.خودکشی گسترده وطن فروشان بسیار نزدیک است.

ایران دوستان و آن ها که به ریسمان محکم  ولایت متوسل می باشند هر روز متحد تر و با فراوانی بالاتر در میدان حضور فعال دارند.آن ها زیبا به تصویر کشیدند که وطن پرست واقعی حتی در شهری که تداوم موشک باری دشمن را شاهد می باشد؛باز در میدان است نه آنکه در جمع هواداران خویش در پس شیشه ضد گلوله سخنرانی می‌کند.حکمتی که جنگ در این مرحله داشت،تعبیر و تفسیر عظمت ۴۷ ساله انقلاب اسلامی ایران بود که علیرغم یک جنگ هشت ساله،یک نبرد پیشگیرانه هفت ساله با تکفیری ها در سوریه،نبرد ۱۲ روزه و نبرد فعلی به انضمام سال ها تحریم ناجوانمردانه و فتنه های ایجاد شده آن ها،در اقدامی بی سابقه در مقابل امریکا و بخصوص ترامپ ایستاده و هیمنه پوشالی آن را به دنیا نشان داد؛اکنون دیگر اروپا هم در مقابل زیاده خواهی او می ایستد.(حامد حق پناه)

روزشمار جنگ

 جزئیات روز ششم عملیات «وعده صادق ۴»

ابراهیم ذوالفقاری سخنگوی قرارگاه مرکزی حضرت خاتم‌الانبیا گفت:«نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران در شبانه روز گذشته عملیات‌های آفندی و پدافندی متعددی را اجرا کردند.» وی افزود:«نیروی هوایی و دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران با پرتاب پهپادهای انهدامی به سوی سرزمین‌های اشغالی پایگاه هوایی رامات دیوید و سایت راداری میرون در اراضی اشغالی را هدف قرار دادند.»سخنگوی قرارگاه مرکزی خاتم الانبیا عنوان کرد:«همچنین محل استقرار تروریست‌های آمریکایی در کویت نیز دیگر هدف حملات پهپادهای هجومی نیروی دریایی ارتش بود.»وی ادامه داد:«نیروی زمینی ارتش در ادامه عملیات‌های خود علیه تروریست‌های آمریکایی مستقر در کردستان عراق مقر این نیروها را در اربیل مورد هجوم پهپادهای خود قرار داد.» سرهنگ ذوالفقاری گفت:«نیروی هوافضای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در موج نوزدهم عملیات وعده صادق ۴ با رمز یا حسن ابن علی علیه‌السلام موشک‌های بالستیک خرمشهر را که به کلاهک‌های سنگین مجهز بودند به سوی فرودگاه بن‌گوریون شلیک کردند.»وی افزود:«نیروی زمینی سپاه نیز در جریان موج نوزدهم عملیات با شلیک پهپادهای انهدامی مواضع استقرار نیروهای تروریستی آمریکایی را در اقلیم کردستان عراق هدف حملات خود قرار دادند.»سخنگوی قرارگاه مرکزی خاتم الانبیا اظهار کرد:«موج بیستم عملیات وعده صادق ۴ نیز با نام و یاد شهدای مظلوم ناو شکن دنای ارتش جمهوری اسلامی ایران با رمز یا معز المومنین و با اقدامات ترکیبی متنوع و پر دامنه نیروهای مسلح علیه اهداف آمریکایی و صهیونیستی اجرا شده که اخبار و اطلاعات آن متعاقباً اعلام خواهد شد.»وی ادامه داد:«ناو هواپیمابر آبراهام لینکلن که با هدف مدیریت تنگه هرمز به فاصله ۳۴۰ کیلومتری مرزهای آبی ایران در دریای عمان نزدیک شده بود هدف پهپادهای نیروی دریایی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ایران قرار گرفت و به همراه ناو شکن‌های خود منطقه را ترک کرده و تاکنون بیش از هزار کیلومتر از منطقه فاصله گرفته است.»سرهنگ ذوالفقاری عنوان کرد:«علاوه بر عملیات‌های آفندی عملیات‌های پدافندی نیروهای مسلح نیز ادامه دارد یگان‌های پدافندی ارتش و سپاه ذیل فرماندهی قرارگاه مشترک پدافند هوایی خاتم الانبیا صلوات الله علیه پنجشنبه چهاردهم اسفند ماه یک فروند جنگنده F-15E و مجموعاً چهار فروند پهپاد پیشرفته شناسایی رزمی هرمس ۹۰۰ و MQ-9 را در آسمان مناطق غرب جنوب غرب و جنوب کشورمان رهگیری و منهدم کردند.»وی ادامه داد:«این سرنگونی‌ها مجموع تعداد پهپادهای سرنگون شده دشمنان توسط نیروهای مسلح کشورمان را به بیش از ۷۵ فروند رساند همچنین در مناطق مختلفی از کشور تعدادی از موشک‌های کروز شلیک شده توسط تروریست‌های آمریکایی نظیر موشک‌های سری تاماهاوک و JASM توسط آتش پدافند هوایی نیروهای مسلح سرنگون شده است.در مجموع و با احتساب موج بیستم عملیات وعده صادق ۴ بیش از ۲۰۰۰ فروند پهپاد و بیش از ۶۰۰ فروند موشک علیه مواضع آمریکا در منطقه و اهداف صهیونیستی در سرزمین‌های اشغالی شلیک شدند و انجام حملات بیشتر بر علیه دشمنان کشورمان کماکان ادامه دارد صدای مستمر آژیر و حبس طولانی مدت ساکنان در سرزمین‌های اشغالی در پناهگاه‌ها در ۱۰۰ ساعت گذشته جنگ آهنگ پایدار و مدیریت شده شلیک پرتابه‌های ایرانی برای انتقام سخت از جنایتکاران تروریست را نشان می‌دهد نیروهای بزدل نظامی و امکانات رژیم صهیونیستی در لایه‌های مدنی و عمومی مخفی شده‌اند اما کشف و ضربه به متجاوزان ادامه داشته و در روزهای آینده روند حملات شدیدتر و گسترده‌تر خواهد شد.»

خبر ویژه  

هشدار اکونومیست به ترامپ برای تداوم جنگ با ایران

نشریه اکونومیست با هشدار درباره پیامدهای فاجعه‌بار افزایش قیمت نفت به ۱۰۰ دلار، از دونالد ترامپ خواست تا برای جلوگیری از شوک تورمی و رکود اقتصادی، جنگ را متوقف کند .در گزارش نشریه اکونومیست عنوان شده که تشدید تنش‌ها و جهش قیمت نفت می‌تواند بحرانی فراتر از بازار انرژی ایجاد کرده و رشد اقتصادی جهان را متوقف کند. این نشریه می‌گوید در شرایطی که اقتصادهای بزرگ با تورم دست‌وپنجه نرم می‌کنند، ادامه جنگ بدون تعریف اهداف مشخص، بازیگران را در چرخه‌ای خطرناک از تنش گرفتار می‌کند. از نگاه اکونومیست، منطقی‌ترین راهبرد در این مقطع، محدود کردن اهداف جنگ و خروج زودهنگام از درگیری است؛ راهکاری که حتی اگر به پیروزی کامل منجر نشود، می‌تواند از گرفتار شدن در یک بحران طولانی و پرهزینه جلوگیری کرده و روند بهبود اقتصادی را حفظ کند.

اخبار

پنجمین شب تجمع ضد آمریکایی _ صهیونی در سراسر ایران

در پی شهادت جانسوز رهبر فرزانه انقلاب اسلامی، ملت ایران دیشب نیز پس از اقامه نماز مغرب و عشاء، با حضور در میادین اصلی کشور، حماسه‌ای ماندگار از وفاداری و عشق خلق کردند. همزمان با تجاوز آمریکا و رژیم صهیونی به حریم هوایی و سرزمین جمهوری اسلامی ایران، مردم تهران با حضور در میدان انقلاب و گردهمایی در مساجد و میادین اصلی شهر، خشم و محکومیت خود را نسبت به این اقدامات ابراز کردند.گزارش‌ها همچنین از برگزاری تجمع‌های مشابه در دیگر مناطق تهران و شهرستان‌های مختلف کشور حکایت دارد؛ جایی که مردم با محکومیت این حملات، به‌ویژه اقدام به ترور رهبر معظم انقلاب، موضع خود را به‌صورت علنی ابراز کرده‌اند.این حرکت خودجوش همزمان در مساجد و میادین اصلی سایر مناطق مختلف تهران نیز شکل گرفته است تا وحدت و یکپارچگی ملت ایران را به جهانیان نشان دهد. شرکت‌کنندگان در این راهپیمایی با سردادن شعارهای کوبنده، بار دیگر پایبندی خود به آرمان‌های انقلاب را فریاد زدند.مردم با در دست داشتن تصاویری از رهبر شهیدمان و نیز پرچم مقدس جمهوری اسلامی ایران، بار دیگر بر عزم خود برای دفاع از ارزش‌ها و کیان میهن اسلامی تأکید کردند.

بحران در قلب هوایی رژیم صهیونی

مناظر بلاتکلیفی و تراکم مسافران امروز در فرودگاه بن‌گوریون (TLV)، شلوغ‌ترین دروازه هوایی سرزمین‌های اشغالی، جای خود را به سکوت و سالن‌های خالی داده است. طبق داده‌های رسمی، این فرودگاه در ۲۴ ساعت گذشته شاهد لغو ۱۰۴ پرواز و توقف تقریباً کامل ترافیک هوایی بوده است؛ وضعیتی که مستقیماً ناشی از تصمیمات مقامات این رژیم برای بسته شدن فضای هوایی در پاسخ به حملات موشکی ایران است.شرکت‌های بزرگ هواپیمایی جهان از جمله ال‌عال، امارات، لوفتهانزا، ایزی‌جت و رایان‌ایر در اقدامی هماهنگ پروازهای خود را تعلیق کرده‌اند. آمارهای ارائه شده توسط کارشناسان اقتصادی عمق فاجعه را آشکار می‌سازد. فرودگاهی که پیش از این روزانه پذیرای بیش از ۳۰ هزار مسافر و حدود ۳۰۰ پرواز بود، اکنون با افت ۳۵ درصدی تردد مواجه شده است. درآمد سالانه ۲ میلیارد دلاری این مرکز در خطر جدی قرار گرفته و زنجیره تأمین کالا، صادرات و گردشگری که همگی به این شریان هوایی وابسته بودند، مختل شده‌اند.گفتنی است عمده صادرات رژیم صهیونی که محصولات با فناوری بالا محسوب می‌شوند، از طریق حمل‌ونقل هوایی صورت می‌گیرند و بدین ترتیب، ضربه‌ای دیگر به تجارت خارجی این رژیم وارد می‌شود.تحلیلگران معتقدند که آنچه امروز در بن‌گوریون می‌گذرد، نمادی از شکست پروژه امنیتی و اقتصادی رژیم صهیونی است.حملات هدفمند ایران، قلب هوایی این رژیم را به بحران کشانده و نشان داد که حتی با حمایت‌ها و حضور آمریکا، بازگرداندن اعتماد شرکت‌های هواپیمایی و نجات اقتصاد هوایی رژیم صهیونی، امری غیرممکن به نظر می‌رسد. فرودگاهی که روزی نماد ثبات بود، اکنون در مسیر انزوا و مرگ تجاری قدم برمی‌دارد.

بارگیری کالاهای اساسی از روزهای عادی هم بیشتر شد

رضا رستمی، رئیس کمیسیون حمل ونقل، ترانزیت و لجستیک اتاق ایران اعلام کرد:«بارگیری ها در زمینه حمل کالاهای اساسی، حتی نسبت به روزهای عادی بیشتر شده است.» وی درباره بارگیری و حمل ونقل کالاهای اساسی گفت:«در حوزه باربری ها در سراسر کشور تمام خدمات حمل ونقل جاده ای بدون وقفه در حال انجام است و هیچ مشکلی در این زمینه در هیچ کدام از استان ها و شهرستان ها وجود ندارد.»وی با بیان اینکه آمار بارگیری ها در زمینه حمل کالاهای اساسی، حتی نسبت به روزهای عادی بیشتر شده است؛ افزود:«بارنامه هایی که در روز چهارشنبه ۱۳ اسفند ماه صادر شده است به میزان ۶.۵ درصد نسبت به روز سه شنبه ۱۲ اسفند ماه افزایش داشته است و این نشان می دهد که چرخه حمل ونقل جاده ای به طور روان جریان دارد.»رستمی تاکید کرد:«این جریان روان در نتیجه همکاری بی شائبه بخش خصوصی و همچنین هماهنگی هایی که با سازمان راهداری و حمل ونقل جاده ای، مدیران کل راهداری های سراسر کشور و تشکل های صنفی صورت گرفته، ایجاد شده است.»رئیس کمیسیون حمل ونقل، ترانزیت و لجستیک اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ایران درباره وضعیت تخلیه بار کشتی ها در بنادر نیز بیان داشت:«در تمام بنادر شمالی و جنوبی کشور تخلیه کشتی هایی که در اسکله پهلو گرفته اند، بی وقفه و با سرعت بالایی در حال انجام است و تمام بنادر فعال هستند.»

 

اخبار کوتاه

عدوان الاحمری، سردبیر ایندیپندنت عربی و تحلیلگر برجسته سعودی، در یک مصاحبه تلویزیونی با شبکه الحدث هشداری جدی به کشورهای حوزه خلیج فارس داد. او با اشاره به روایت‌های متعدد درباره حملات پرچم دروغین در منطقه، این گمانه‌زنی را مطرح کرد که ممکن است همه حملات به کشورهای حاشیه خلیج فارس از سوی ایران انجام نشده باشد و آمریکا و رژیم صهیونی درصدد کشاندن این کشورها به جنگ باشند.الاحمری گفت:«برخی بر این باورند که این جنگ یک تله آمریکایی-اسرائیلی برای درگیر کردن کشورهای خلیج فارس و کشاندن آنها به رویارویی با ایران است.» او افزود:«این فرضیه، به گمان من، هر روز قوت بیشتری می‌گیرد.»

رسانه کان عبری درباره هزینه های جنگ رژیم صهیونی با ایران نوشت:«اسرائیل تاکنون ۳ میلیارد دلار اضافی به وزارت جنگ پس از آغاز جنگ اختصاص داده است. اقتصاد اسرائیل به دلیل وضعیت اضطراری هفته‌ای ۳.۷ میلیارد دلار ضرر می‌کنند.»پیش از این نیز رسانه ها از هزینه ۵.۳ میلیارد دلاری جنگ برای آمریکا در روزهای گذشته خبر داده بودند.

وزیر انرژی آمریکا، کریس رایت می‌گوید که هیچ کشتی‌ای پیشنهاد آمریکا برای اسکورت در تنگه هرمز را نپذیرفته است.داده‌های ناوبری نشان می‌دهد که ابرنفتکش‌ها از اطراف تنگه هرمز به سمت اقیانوس اطلس یا دریای سرخ فرار می‌کنند؛ تحلیلگر بلومبرگ، خاویر بلاس هم می‌گوید که نفتکش‌های بزرگ جرئت نزدیک شدن به حوالی تنگه هرمز را هم ندارند.

کاظم جلالی، سفیر کشورمان در مسکو در کنایه‌ای به مقامات رژیم آمریکا گفت:«کشور ۲۵۰ ساله(آمریکا) نمی‌تواند برای ایران با پشتوانه تمدن کهن و چند هزار ساله خط مشی تعیین کند.» وی با اشاره به تجاوز نظامی آمریکا و رژیم صهیونی گفت:«امروز با دشمنی مواجه شده‌ایم که از روز اول گفته بود: باید تسلیم شوید؛ حرفشان موشکی و اتمی نیست، حرفشان استقلال ایران است و اینکه چرا ایران در بلوک آنها نیست، چرا مانند دیگر کشورها ازآمریکا نمی‌هراسد.»

سردار علی محمد نائینی، سخنگوی سپاه، گفت:«ما برای یک جنگ طولانی تا تنبیه متجاوز آماده ایم.» وی افزود:«دشمن در هر موج عملیاتی منتظر ضربات دردناک باشد. ابتکارات و سلاح های جدید ایران در راه است و هنوز درمقایس وسیع به کار گرفته نشده است.»

برچسب ها: اخبار ، ایران ، جهان
نظرات بینندگان
ارسال خبرنامه
برای عضویت در خبرنامه سایت ایمیل خود را وارد نمایید.
نشریات