صفحه نخست >>  عمومی >> ویژه ها
تاریخ انتشار : ۲۵ اسفند ۱۴۰۴ - ۰۹:۵۶  ، 
کد خبر : ۳۸۹۲۰۶
روزشمار جنگ

روز شانزدهم

در روز شانزدهم از جنگ رمضان دلاورمردان یگان پهپادی سپاه در اقدامی ترکیبی با استفاده از پهپاد‌های انتحاری و پرسه‌زن تجمع گروهک‌های ضدانقلاب را در اربیل مورد اصابت قرار دادند.

◄پاپ لئون چهاردهم، رهبر کاتولیک‌های جهان، بدون اسم آوردن از آمریکا و رژیم صهیونی خواستار آتش بس در منطقه خاورمیانه شد. پاپ در اظهار نظر خود درباره جنگ علیه ایران، مسئولان تنش در خاورمیانه را به برقراری آتش بس و بازگشایی راه‌های گفت‌و‌گو فراخواند. رهبر کاتولیک‌های جهان همچنین به حمله موشکی به مدرسه ابتدایی شجره طیبه در میناب اشاره کرد و روزنامه رسمی این نهاد تصویری هوایی از گور‌های جمعی کودکان قربانی را با عنوان «چهره‌های جنگ» منتشر کرده است.

◄سعید نورمحمدی، سخنگوی حزب ندای ایرانیان درباره اظهارات ربع پهلوی که دستور اقدامات تروریستی داده است گفت: «وقایع دی ماه و به دنبال آن موج‌سواری رسانه‌ای که صورت گرفت، زمینه‌ساز حمله به کشور عزیزمان شد.» نورمحمدی افزود: «تصاویر و فیلم‌هایی که از آن ایام منتشر شد، شامل حمله به کلانتری‌ها، یگان‌های نظامی، فرمانداری‌ها و ادارات دولتی، همگی حاکی از یک برنامه‌ریزی هدفمند برای سوق دادن کشور به سمت خشونت بود.»

◄سردار نائینی، سخنگو سپاه، گفت: «مگر ترامپ نمی‌گوید نیروی دریایی ایران را نابود کرده؟ پس اگر جرئت دارد ناوهایش را وارد منطقه خلیج‌فارس کند.» وی ادامه داد: «اغلب موشک‌هایی که الان داریم شلیک می‌کنیم تولید یک دهه قبل است. بسیاری از موشک‌هایی که بعد از جنگ ۱۲ روزه تولید کردیم هنوز به‌کارگرفته نشده است.» سردار نائینی افزود: «قدرت پدافندی کشور نسبت به جنگ ۱۲ روزه افزایش پیدا کرده است.»

◄کارن فینی، تحلیلگر سیاسی آمریکایی، اظهار داشت که در میان رای‌دهندگان آمریکایی، موضوع جنگ با ایران به یک مسئله حیاتی تبدیل شده است. او بیان کرد: «شاید تصور کنید که مساله اصلی رای‌دهندگان در انتخابات میاندوره‌ای مسکن و بیمه بهداشت و درمان است. اما موضوع جنگ در صدر مسائل قرار دارد.» فینی افزود: «افراد جوان از اینکه ترامپ قول خود برای نکشاندن آمریکا به جنگ را شکست، عصبانی هستند. برخی افراد، خودشان یا کسانی از خانواده‌هایشان عضو ارتش هستند. والدین نگران اعزام فرزندانشان به جنگ هستند.»

◄سردار علیرضا تنگسیری، فرمانده نیروی دریایی سپاه، در صفحه شخصی خود در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: «ایران را یکبار با تنکه هرمز آزمودید. اگر کنترل هوشمند تنگه، شاخص جدیدی از قیمت نفت برایتان ترسیم کرد، حمله به خارک معادله سهمگین و جدید دیگری از نرخ و توزیع انرژی را در جهان برایتان خواهد ساخت.»

◄محمد الفرح، عضو دفتر سیاسی جنبش انصارالله یمن از موفقیت ایران در تبدیل جنگ جاری آمریکا و رژیم صهیونی علیه کشورمان به بحرانی انرژی با محوریت تنگه هرمز گفت. این عضو دفتر سیاسی جنبش انصار الله تصریح کرد که ایران موفق شده نبرد موجود با هدف ساقط کردن نظام و نابودسازی سانتریفیوژ‌های هسته‌ای را به نبرد بازگشایی تنگه هرمز انتقال دهد. الفرح تصریح کرد که بسته ماندن تنگه هرمز موجب بحرانی جهانی، تورم اقتصادی و افزایش شدید قیمت نفت شده است.

◄دلاورمردان یگان پهپادی سپاه در اقدامی ترکیبی با استفاده از پهپاد‌های انتحاری و پرسه‌زن تجمع گروهک‌های ضدانقلاب را در اربیل مورد اصابت قرار دادند.

نظرات بینندگان
ارسال خبرنامه
برای عضویت در خبرنامه سایت ایمیل خود را وارد نمایید.
نشریات