صفحه نخست >>  عمومی >> ویژه ها
تاریخ انتشار : ۲۹ اسفند ۱۴۰۴ - ۱۴:۳۹  ، 
کد خبر : ۳۸۹۳۸۳

عین خودکشی!

ترامپ میدان جنگ را با بنگاه‌های معاملاتی به طور کلی اشتباه گرفته است. او در اقتصاد و تجارت برای سود بردن، هنرش در زد و بند‌های معاملاتی با انواع حقه ها، نیرنگ‌ها و زیر قول و قرار‌ها زدن به صورتی ماهرانه بود.
پایگاه بصیرت / یدالله جوانی

ترامپ با همین توهم همه فن حریف بودن، وارد عرصه سیاست و میدان جنگ شد. تصور فتح یک هفته‌ای ایران در جنگ دوازده روزه خردادماه، توهم فروپاشی جمهوری اسلامی ظرف چند روز در فتنه شبه کودتای دی ماه و رؤیای بلعیدن ایران طی ۴۸ ساعت در جنگ رمضان که آغازش با به شهادت رساندن امام شهید امت رقم خورد؛ همگی از نشانه‌های اشتباه گرفتن میدان جنگ با املاک معاملاتی از سوی ترامپ است!

ترامپ تصور می‌کرد با در اختیار داشتن قوی‌ترین ارتش دنیا، هر کاری را در میدان جنگ می‌تواند به راحتی انجام دهد. او با همین توهم جنگ را آغاز اغاز کرد، لکن در همان ابتدای کار به قول معروف همانند خر توی گل گیر کرد و در باتلاق نفس گیر جنگ به شکلی فراتر از تصوراتش فرو رفت. ترامپ بر اساس همان ترفند‌های رایجش در بنگاه‌های معاملاتی برای مرعوب ساختن ملت ایران، هر روز یک خط و نشانی کشید.

یکی از ترفند‌های این متوهم نا آشنا به واقعیت‌های میدان جنگ، اعلام وارد کردن حجم قابل توجهی از نیرو‌های زمینی ارتش آمریکا به عرصه رویارویی با نیرو‌های مسلح جمهوری اسلامی ایران، برای تغییر معادله جنگ بود.

اما او غافل از این بود که این ترفند و یا سیاستی که قصد عملی کردنش را داشت؛ نه تنها رعبی در دل ملت ایران وارد نکرد، بلکه با استقبال نیرو‌های مسلح کشورمان مواجه شد!

آری رزمندگان سپاه اسلام، در انتظار بودند تا ترامپ جنگ نابلد با حماقتی غیر قابل توصیف سربازان آمریکایی را به قتلگاه شان وارد سازد. اما هشدار‌های اطرافیان جنگ دیده و آشنا به موقعیت ژئوپلیتیکی و ژئواستراتژیکی ایران و همچنین توان نیرو‌های مسلح ایران به ترامپ در این خصوص موجب شد تا وی از این موضع به صورت آشکارا عقب نشینی کند.

یکی از این آشنایان جنگ بلد آمریکایی، افسر مستعفی از بخش اطلاعات ارتش آمریکا است که میگوید؛ ورود زمینی در جنگ با ایران به منزله خودکشی برای آمریکا است!

البته باید گفت؛ این ورود عین خودکشی برای ترامپ و ارتش آمریکا خواهد بود. البته اساساً جنگ با ایران با این مختصات، نوعی خودکشی برای ترامپ و تیم جنگ طلبش و همچنین ارتش می‌باشد. آیندگان در این خصوص بهتر و راحت‌تر قضاوت خواهند کرد.

البته سال‌های پیش و پس از گرفتار شدن ارتش آمریکا در جنگ اشغال عراق امام شهیدمان با صراحت فرمودند؛ دیگر تیغ آمریکا در منطقه غرب آسیا نمی‌برد، نمی‌دانم چرا نمی‌خواهند این واقعیت را قبول کنند!

البته بودند در میان مقام‌های آمریکایی، کسانی که از جنگ‌های پیشین درس گرفتند و حتی نکات کلیدی را هم مطرح نمودند. به عنوان نمونه، اوباما رئیس جمهور اسبق آمریکا که بعد از بوش پسر و گرفتار شدن ارتش آمریکا در افغانستان و عراق به قدرت رسید با صراحت گفت: از جنگ در عراق و افغانستان آموختیم، دیگر در هیچ جنگی که لازمه آن ورود زمینی ارتش آمریکا باشد، نباید وارد شویم!

ترامپ به این تجارب پیشینیان توجه نکرد و از شکست‌های آمریکا در قبال ملت ایران درس نگرفت و تصور می‌کرد او رئیس جمهوری متفاوت برای آمریکا خواهد بود و می‌تواند ملت ایران را تسلیم خود سازد. او با صراحت گفت ۴۷ سال است آمریکا در بر اندازی جمهوری اسلامی ناموفق بوده است. رهبر حکیم و امام شهید انقلاب اسلامی با اشاره با این اعتراف ترامپ در ناکامی آمریکا در قبال ایران با صراحت فرمودند؛ تو هم نمی‌توانی!

نظرات بینندگان
ارسال خبرنامه
برای عضویت در خبرنامه سایت ایمیل خود را وارد نمایید.
نشریات