صفحه نخست >>  عمومی >> مصاحبه
تاریخ انتشار : ۰۳ خرداد ۱۴۰۵ - ۲۱:۳۳  ، 
کد خبر : ۳۹۱۷۵۰
غلامرضا کحلکی کارشناس مطالعات تروریسم و حقوق بین‌الملل در گفت‌و‌گو با پایگاه خبری تحلیلی بصیرت

کشتار مردم جهان به دست آمریکا بیانگر پایان حیات نهادهای حامی حقوق بشری است

کارشناس و تحلیلگر سیاست خارجی و مسائل بین‌الملل گفت: النور روزولت چکش حقوق بشر را کوبید و اعلامیه جهانی حقوق بشر را اعلام کرد تا از حقوق بشر دفاع شود امروز سیاست‌ها و رفتار غربی‌ها نشان داده که این اعلامیه‌ها دیگر در جامعه جهانی ارزشی ندارد و ساز و کارهای حقوقی زمانی اعتبار دارد که آمریکا و غرب خواستار تحقق آن باشند لذا برای همه بشریت قابل استفاده و استناد نیست.
پایگاه بصیرت / گفتگو با غلامرضا کحلکی

غلامرضا کحلکی کارشناس مطالعات تروریسم و حقوق بین‌الملل در گفت‌و‌گو با پایگاه خبری تحلیلی بصیرت در خصوص تناقض آشکار گفتار و عمل تمکین به حقوق بشر غربی براساس شواهد امر در کشور‌های مختلف جهان و برخورد با مردم مظلوم و بی‌گناه کشور‌های ضعیف گفت: امروز مردم جهان شاهد به نفس نفس افتادن حقوق بشر و بیانیه‌هایی هستند که کشور‌های غربی روی آن بسیار مانور می‌دادند. النور روزولت چکش حقوق بشر را کوبید و اعلامیه جهانی حقوق بشر را اعلام کرد تا از حقوق بشر دفاع شود امروز سیاست‌ها و رفتار غربی‌ها نشان داده که این اعلامیه‌ها دیگر در جامعه جهانی ارزشی ندارد و ساز وکار‌های حقوقی زمانی اعتبار دارد که آمریکا و غرب خواستار تحقق آن باشند لذا برای همه بشریت قابل استفاده و استناد نیست.

وی در این باره خاطر نشان کرد: به عنوان مثال در نسل‌کشی و کشتار ده‌ها هزار زن و کودک در غزه طی دو سه سال اخیر آیا دیوان بین‌المللی کیفری نمی‌بایست بیدار می‌بود و جهان را برای برخورد با اسرائیل و نسل‌کشی در غزه آگاه می‌کرد؟ آیا نهاد‌های بین‌الملل حقوق بشر نباید توجه ویژه‌ای به رعایت مولفه‌های اساسی تامین حقوق بشر داشته باشند و با محدودکنندگان حیات انسانی برخورد کنند و واکنش درخوری از خود نشان دهند؟

کارشناس سیاست خارجی تاکید کرد: وقتی دیوان بین‌المللی کیفری ازخود واکنشی نشان نمی‌دهد تا قطعا این نهاد‌ها دیگر زنده نیستند و نفس نمی‌کشند و جز نام و نشانی از نهاد‌هایی که برای تامین و رعایت حقوق بشر باید زنده و پویا باشند چیزی باقی نمانده است.

کحلکی معتقد است: باید بپذیریم نهاد‌های حقوق بشری دیگر کارایی ندارند لذا شاهد آنارشی در عرصه بین‌الملل هستیم چرا که واقعیت‌های عریان ضد حقوق بشری در جهان امروز نشان می‌دهد جامعه جهانی بخصوص کشور‌های غربی بویی از قواعد، نرم‌ها و رژیم‌های خاص رعایت حقوق بشر نبرده‌اند لذا شاهد پایان حیات نهاد‌های به اصطلاح حامی حقوق بشر هستیم و نظاره‌گر مرگ آنها.

نظرات بینندگان
ارسال خبرنامه
برای عضویت در خبرنامه سایت ایمیل خود را وارد نمایید.
نشریات