بله، اما با این کار هم توفیقی حاصل نمیکند. زیرا در سالهای ۹۲ و ۹۶ هم همین مسیر را رفت و با معرفی آقایان «مشایی» و «بقایی» سعی در حمایت از اطرافیان خود داشت ولی به نتیجه نرسید.
مصاحبه با فریدون عباسی
بنده نه احمدینژاد را نفی میکنم و نه میگویم دستاورد جدیدی دارد که دوباره رئیس جمهور شود و تحول جدیدی ایجاد کند. همان دیدگاهها و ایدههای قبلی را دارد و فرقی نکرده است. هشت سال فرصت خوبی برای هر رئیس جمهور است. بهتر است که در جامعه بگوییم که دو دوره برای هر فرد کافی است. میدان را باید به افکار جدید داد. مردم هم یک مدل جدید مدیریت
عباس عبدی در یادداشت خود می نویسد: رييس دولت گمان ميكند كه اكنون بهترين فرصت براي حل مسأله تحريمها و سپس آغاز گفتگوها است. به ظاهر عناصر واسطه قولهايي نيز داده و اخبارش منتشر شده است هر چند هیچکدام تاکنون نتیجه نداشتهاست. ..
ورود نيروهاي مسلح ميتواند رييس ستاد ملي مقابله با کرونا را با همه توان مبسوط اليد کند، به شرطي که رييس بخواهد که به وظايف قانوني خود در قبال جامعه عمل نمايد! و انفاقا اينک که فرضيه حمله بيولوژيکي بودن شيوع اين بيماري نيز در حال تقويت شدند است، بدون شک تراز تصميمي گيري در مواجهه با اين بيماري را خيلي بالاتر از وزارت بهداشت بايد دنبال نمود.
رئیسجمهور برای چندمین بار از بیان برخی فسادها در آینده سخن گفت اما به این سؤال پاسخی نداد که چرا تاکنون توضیحاتی درباره «بگم بگم»های قبلی خود ارائه نکرده است.
این سیاق از اداره و مدیریت کردن کشور در شرایط خطیر کنونی هم برازنده جمهوری اسلامی و مسئولان ارشد آن نیست و هم جزء هزینه سازی بی وجه برای کشور و ایجاد مانع برای حل مشکلات خروجی نخواهد داد.
بخش عمده فساد از حيات خلوتهاي بوروکراسياي بيرون ميآيد که به دولت تعلق دارد. پول و ثروت در اختيار دولت و دستگاه هاي ذي ربط آن است و اگر قرار بر مبارزه با فساد باشد بايد از همان ابتدا اجازه نداد که فساد شکل گيرد.
گفتگو با مهندس عباس سليمي نمين پيرامون انسجام کابينه دوازدهم
يک گروهي که بيشتر دنبال منافع شخصي هستند، کساني مثل آقايان واعظي، نوبخت و نهاونديان که صرفا به دنبال فرصت گيري از شرايط کابينه هستند و در فقدان نظارت رئيس جمهور سعي ميکنند نيروهاي خود را در صنعت و ديگر وزارتخانههاي مهم بگمارند تا از اين طريق قدرت گروهي و حزبي خود را تقويت کنند.
جدايي ربيعي، آخوندي، کرباسيان، قاضي زاده و بطحايي از کابينه و طرح استعفاي صالحي وزير ارشاد، ظريف وزير خارجه و زنگنه وزير نفت نيز از وجود مناقشاتي در دولت دوازدهم حکايت دارد.
در جامعه اي که ميان طبقه هاي گوناگون آن، فاصله معيشتي و اقتصادي وجود دارد، مسئولان و کارگزاران بايد با ساده زيستي، مرهمي بر زخم هاي گروه کم درآمد جامعه باشند. اين مسئله البته ريشه ديني و اعتقادي نيز دارد.
بازنشستي مديران قديمي و سپردن امور به جوانان بايد با فرآيندي شايستهسالارانه همراه باشد و گزينههاي مديريت از فرآيندي پاک و مبتني بر شايسته سالاري بيرون آيند. واقعيت آن است که کسب قدرت و در اختيار داشتن مناصب کليدي، موقعيت حساسي است که بسياري براي دستيابي به آن چشم طمع دارند و حاضرند براي دستيابي به آن هر اقدامي کرده و خطوط قرمز فراواني را زير پا بگذارند.
آقاي رئيس جمهور در مقابل مردم مسئول است و انتظار همه مردم و مخصوصا علاقه مندان از وي اين است که اقدامي اساسي در راه حل مشکلات مردم بردارد. تنها از اين راه است که اميد در جامعه ايجاد مي شود وگرنه با اين روند و فرافکني مي توان ادعا کرد که دولت تدبير و اميد بيش از دولت هاي قبلي نيازمند تدبير اميد است