وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با اشاره به اینکه تهران باید الگوی ارتقای فضای فرهنگی هنری کشور باشد گفت: نیاز است که به کمبودهای فرهنگی توجه بیشتری شود زیرا در اغلب استانها، نارضایتیهای زیادی در زمینه فضای فرهنگی هنری وجود دارد.
وزیر میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی در تشریح راهکارهای گسترش تعاملات دوجانبه در حوزههای فرهنگی، گردشگری و صنایعدستی با قزاقستان، افزایش مدت لغو روادید از ۱۴ روز به یک ماه و گسترش پروازهای مستقیم میان شهرهای دو کشور را اقدامی راهبردی در این زمینه دانست.
تعداد کتب نگارش شده درمورد امام حسن مجتبی(ع) محدود است. در این گزارش به چهار مورد از آنها پرداختهایم.
بصیرت سریال معاویه را بررسی میکند
سریال «معاویه» به عنوان یک پروژه پرهزینه با هزینهای بالغ بر ۱۰۰ میلیون دلار، در تلاش است تا تصویری جدید از شخصیتهای تاریخی اسلام ارائه دهد. این سریال ساخته شده توسط شبکه MBC عربستان سعودی، بهعنوان یک نهاد رسانهای که در خدمت منافع سیاسی این کشور عمل میکند، علاوه بر جنبههای هنری و سرگرمسازی، اهداف سیاسی و فرهنگی خاصی را دنبال میکند.
رئیس جمهور در پیام خود به چهارمین دوره بزرگداشت حکیم نظامی گنجوی، این شاعر را یکی از بزرگترین جلوههای فرهنگ و تمدن ایران دانست.
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با تأکید بر اینکه تشکیک نواندیشان در موضوع حجاب جدی نیست، گفت: مردان مانند زنان مکلف به حجاب زبانی و رفتاری هستند؛ اما کمتر با رفتار ناپسند مردانی که از این حجاب برخوردار نیستند، مقابله میشود.
نگاهی به نود و هفتمین مراسم اسکار و جریانهای مهم سینمای جهان در سالی که گذشت
مراسم اسکار باز هم محل توجه و بحث سینمادوستان جهان قرار گرفت، هر چند که کاهش بینندگان پخش زنده این مراسم در سطح جهان نشان میدهد که اسکار، آن جایگاه و محبوبیت سابق را ندارد. قطعاً یکی از دلایل این افول، به افت نسبی و کیفی محصولات سینمایی بر میگردد؛ فیلمها ضعیف شدهاند و آن جذابیت گذشته را ندارند و هنر هفتم، دیگر مانند دهههای قبل، خریدار ندارد. به علاوه اینکه جوایز و جشنوارههای سینمایی هم درمقایسه با قبل، به شدت ایدئولوژیک و سیاستزده شدهاند و اسکار، بیش از سایرین دچار این بلیه شده است.
«بخوانیم برای ایران» شعار سی و ششمین نمایشگاه کتاب تهران انتخاب شده است، شعاری که برای انتخاب آن فراخوان منتشر شده و جایزهای ۲۰ میلیون تومانی برایش درنظر گرفتند.
نگاهی به سریالهای ماه رمضان صداوسیما از ابتدا تاکنون
حدود 30 سال است که سریالهای ماه رمضان جزء اصلی برنامههای تلویزیون در این ماه مبارک شدهاند. از سال 1370 که مانند امسال، ماه رمضان با عید نوروز تقارن داشت، اولین سریالهای مناسبتی روی آنتن صداوسیما رفتند. با وجود اینکه این آثار در آن زمان توجه زیادی را جلب نکردند، اما به مرور زمان این نوع سریالها به یک بخش جداییناپذیر از برنامههای تلویزیون در ماه صیام و همچنین همراه سفره های افطار و شبانگاه مردم در این ماه عزیز شدند.
نگاهی انداختیم به ماه مبارک رمضان در شهرهای مختلف ایران؛ به رسمهایی که نسلها در دل خود حفظ کردهاند و هنوز هم این ماه را به یکی از زیباترین فصلهای زندگی تبدیل میکنند.
سکوی فیلیمو به جای اصلاحات لازم، به فضاسازیهای تبلیغاتی علیه قانون پرداخته است؛ ترغیب بازیگران و عوامل تاسیان برای انتشار محتوا علیه حکم قوه قضائیه، یک رفتار ضدقانونی و به ضرر مصالح فرهنگی است. جای سوال است؛ چطور یک سکوی دارای مجوز از قانون، حاضر به رعایت همین قانون و احکام آن نیست؟
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: دفاع مقدس دوران انسجام ملی بود و در هیچ دورهای از تاریخ ایران، مانند دروان هشت ساله دفاع مقدس چنین همبستگی و انسجامی در ایران شکل نگرفته بود.