جریانی در کشور وجود دارد که در این مدت 30 سال بعد از پایان جنگ تحمیلی تمام تلاش خود را برای حذف نظام سهمیهبندی مبذول داشته است و به جای آن، یک نظام غارتی حاکم کرده است که منافع گروههای خاصی را که در قدرت حاکم هستند، تأمین میکند.
علیقلی ایمانی نایب رییس بنیاد گندمکاران ایران در گفتگو با بصیرت مطرح کرد:
الان برآورد ما این است که میانگین جهانی مصرف کود در هر هکتار 101 کیلو است ولی این رقم در ایران 89 کیلو است یعنی مصرف کود ما همین الان هم از میانگین جهانی کمتر است.
رمزگشایی چندباره علاج مشکلات کشور از سوی رهبر معظم انقلاب در ارتباط تصویری با هیئت دولت
با وجود شرایط کرونایی، ارتباطات رهبر حکیم انقلاب با مردم و مسئولانـ البته با رعایت کامل پروتکلهای بهداشتی ستاد ملی مقابله با کروناـ در مناسبتهای ملی و مذهبی و همچنین به وقت وقوع رخدادهای مهم برقرار بوده است و همواره جامعه از رهنمودها و راهنماییهای داهیانه معظمله و صدای رسای هدایت ایشان در امور مختلف بهرهمند میشود. در همین راستا، رهبر فرزانه انقلاب به مناسبت سالگرد شهادت شهیدان «رجایی» و «باهنر» و هفته دولت، در ارتباط تصویری با هیئت دولت دوازدهم، بیانات مبسوطی داشتند که میتوان اهم محورهای آن را در چند بخش دسته بندی و نکاتی راجع به هر کدام در راستای تحلیل مسائل و تنویر اذهان و افکار ارائه کرد.
واکاوی عوامل گرانی های افسارگسیخته در گفتوگوی صبح صادق با سخنگوی کمیسیون اقتصادی مجلس
قیمتهای کالاهای مختلف ازجمله کالاهای اساسی و ارز بار دیگر در شیب افزایش قیمت افتاده است. افزایش بیسابقه نرخ ارز، مسکن، خودرو، لوازم خانگی، مرغ، حبوبات، لبنیات و خیلی از موارد دیگر علاوه بر فشار مالی موجب فشار روانی بر مردم شده است؛ در همین زمینه با «مهدی طغیانی» سخنگوی کمیسیون اقتصادی مجلس، گفتوگو کردیم که در ادامه میخوانید.
در گفتگو با بصیرت مطرح شد:
به هر حال بازارهای اقتصادی کشور در نوسان های شدیدی به سر می برند. بالا رفتن و پایین آمدن شاخص بازار بورس و افزایش قیمت ارز نشان می دهد توازن در عرضه و تقاضا به شدت به هم خورده است.
اگر دستور العمل سازمان حمایت مبنی بر حاشیه سود 10 درصد بالاتر قیمت مصوب شرکت خودروساز، اجرایی شود با فروش خودروهای خریداری شده توسط سرمایه گذاران دیگر شاهد قیمت های نجومی در بازار نخواهیم بود.
"گفت و گوی بصیرت با رسول بخشی دستجردی اقتصاددان و عضو هیات علمی دانشگاه اصفهان:
رکود باعث می شود وام ها و بدهی ها بدون اینکه در ازای بدهی ایجاد شده نقدینگی ایجاد شود، افزایش بیابد. این وضعیت منجر به افزایش شکاف بین نقدینگی و بدهی شده و شکاف بین این دو به نفع بدهی بیشتر می شود.